Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Lia Olguța Vasilescu a devenit tonomat al PNȚ-cd

Lia Olguța Vasilescu a devenit tonomat al PNȚ-cd

Până nu demult, dacă zicea cineva că un lider al PSD va promova un comunicat al PNȚ-cd părea că e vorba de un banc prea prost pentru a fi retransmis.

Iată că minunea s-a întâmplat, astăzi, Lia Olguța Vasilescu a promovat un așa zis comunicat al PNȚ-cd în care acesta anunță că o va susține pe coana Veorika la alegerile prezidențiale. Cum ar veni, licuriciul Băniei a devenit un fel de tonomat al PNȚ-cd

E drept, aportul Olguței reducându-se la un ”Multumim !” și fotocopiile … documentului. Așa, să se vază ștampila și să se știe că documentul e autentic.

Olguța Vasilescu

Nu că ar mai interesa pe cineva producțiile literare ale PNȚ-cd, devenit un fel de furuncul pe dosul PSD, dar, pentru amuzament, iată mai jos textul … documentului ( :D).

Mai întâi aflăm că Partidul Național Țărănesc – Creștin Democrat (PNȚCD) a hotărât în … forurile statutare să o susțină pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale. Cu această ocazie PNȚCD acuză Facebook că și-a permis să blocheze pagina de Facebook a partidului, imediat după postarea comunicatului.

„Comitetul Național de conducere al PNȚCD, întrunit în data de 2 noiembrie a hotărât în unanimitate acordarea sprijinului partidului pentru candidatul PSD la Președinția României, doamna Viorica Dăncilă.PNȚCD consideră că doamna Viorica Dăncilă este singurul dintre candidați care a dovedit, în întreaga carieră politică, respectul pentru principiile și valorile democratice, într-un context extrem de dificil, în care adversarii politici au promovat sistematic și agresiv un comportament profund anti-democratic și anti-constituțional, în scopul câștigării unui avantaj prin învrăjbirea națiunii. România are nevoie azi mai mult ca oricând de un președinte dedicat construcției, echilibrului și păcii sociale, devotat valorilor și principiilor democratice și Constituției, în beneficiul tuturor cetățenilor” se arată în comunicatul de presă, semnat de președintele PNȚ-cd, Aurelian Pavelescu.

PNȚCD îl critică, totodată, pe Klaus Iohannis, susținând că a coordonat asaltul împotriva valorilor democratice ale României, probabil aceste valori fiind reprezentate de penalii mioritici.

„În fața unui puternic asalt împotiva valorilor și principiilor democratice al adversarilor politici, confruntată cu o propagandă covârșitoare fondată pe manipulare, minciună, ură și intoleranță, coordonate de președintele în funcție, domnul Klaus Iohannis și transformate în politică de stat, situație de o gravitate fără precedent, doamna Viorica Dăncilă a dat dovadă de tărie de caracter și curaj, precum și empatie pentru nevoile oamenilor și societății românești” se mai arată în comunicatul remis presei.

La scurt timp după ce Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat a publicat pe Facebook anunțul privind susținerea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, filiala PNȚCD Bacău a acuzat Facebook că ar fi blocat pagina de Facebook din această cauză, evident susținerea acordată răsturnând situația … hehehe.

„În urma publicării comunicatului de susținere a doamnei Viorica Dăncilă, pagina PNȚCD a fost blocată de către Facebook” a scris Filiala Bacău a PNȚ-cd, pe Facebook.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: