Prima pagină > Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > NEAVÂND VREO OCUPAȚIE, OLGUȚA VASILESCU UMBLĂ CU CRITICĂCEALA ZBÂRLITĂ

NEAVÂND VREO OCUPAȚIE, OLGUȚA VASILESCU UMBLĂ CU CRITICĂCEALA ZBÂRLITĂ

Unii ar spune că la PSD se întâmplă lucruri stranii, alții, mai optimiști, că PSD a intrat în anul morții.

Cert e că PSD ne-a obișnuit ca atunci când suferă o înfrângere majoră să se adune, să încuie ușa, să tragă perdelele apoi să stingă lumina și să scoată cuțitele. După câteva ore, lătrăii recunoscuți ca atare ieșeau, îi umpleau de flegme și mucilagii pe foștii șefi apoi își depunea respectul necondiționat în zona bucoasă a noului șef de umbla ăla crăcănat o săptămână după care devenea la fel de dictator ca antecesorul lui.

Apoi, pe nevăzute, fostul șef era pus în situația de a nu mai putea reveni vreodată la conducere. Așa e legea naturii, cel mai puternic îl distruge pe cel vechi.

Lia Olguța Vasilescu

Acum, după ce PSD cade pe topogan în sondaje, își pierde aliații reușind să mai păstreze doar fantoma PNȚcd care, pentru reuși să își facă publice comunicatele are nevoie de un PSD-isd cu vizibilitate, în cazul nostru, Lia Olguța Vasilescu. Aceasta a trebuit să publice un link pentru a se ști că PNȚcd a dat un  comunicat cu ștampilă, semnături și antet în care se anunța că țărniștii o susțin pe coana Veorika la alegerile prezidențiale.

Acuma, na, îi mai trece și ei timpul. Nefiind în relații bune cu cratițele și neavând talent la croșetat, își găsește și ea o ocupație.

Numirea noului guvern a fost, pentru ea o adevărată gură de oxigen… Cu celulita încă tremurând de la piciorul în dos primit după ce exviitorul ei fin de cununie a fost trecut la porție în sistemul penitenciar, Olguța a început să critice noul guvern de parcă acesta ar fi la al enșpelea mandat și nu încă în situația de a nu ști ca este prin sertarele din birouri și cum se deschid ușile.

Cred că este de remarcat faptul că Olguța, încercând să fie haioasă reușește un singur lucru, să ne arate, prin modul în care formulează ceea ce scrie, că dincolo se scliviseala de cucoană nu e decât o țoapă ordinară lipsită de bunul simț.

Ce nu am înțeles este motivul pentru care se strofoacă atât de temeinic. Fie că vrea să se arate activă și să fie luată în seamă ca înlocuitor când coana Veorika își va primi piciorul în dosul generos, fie i s-o fi trezit teama de procesul intrat în adormire, retrimis procurorilor pentru refacerea dosarului… cel care i-a asigurat cazarea la Beciul Domnesc. Sau, poate o fi vorba de faptul că ea știe cam ce porcărele a făcut pe când era ministresă și abramburea sistemul de salarii și cel de pensii și acum se așteaptă să fie trasă la răspundere. Om vedea de mai trăim …

Ieri seara, Olguța publica o postare în care zice că și râde și plânge de incompetența noului Ministru al Muncii… O fi având ea oarece talente premonitorii dacă se poate exprima asupra competenței cuiva înainte ca acesta să își arate măsura valorii. Interesant e că niciodată nu părea a fi înțeles propria multilateral incompetență …

”Rad si plang – scrie Roșcovana din Bănie pe Facebook – de cate ori apare la TV noul Ministru al Muncii. Rad de cat e de incompetenta, plang de ce ii asteapta pe salariati si pensionari. Spune ca nu va creste salariul minim fara o discutie cu patronatele si sindicatele, nu ca pana acum. 😂🤦‍♀️ Doamnă, Legea dialogului social prevede ca majorarile de salariu minim se fac dupa convocarea Consiliului National Tripartit, din care fac parte reprezentantii confederatiilor sindicatelor si patronatelor. Ar trebui sa stiti, ca ati fost ministru al Dialogului Social! In niciun an nu s-a aprobat salariul minim fara aceasta negociere. Si s-a votat in unanimitate pana acum… Fara acest aviz nu se poate adopta hotararea de guvern de majorare! Si, ca sa stiti si asta, programul de guvernare se adopta de parlament si e general obligatoriu pentru membrii guvernului, ca orice lege… Asa ca nu il certati pe Marius Budai ca l-a aplicat si nu intelegeti dvs de ce…🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️” – spune Olguța.

Cum probabil că i s-a părut că nu e destul de elocventă (a se citi ”ridicolă”) la câteva minute, prea leneșă în să mai comită o postare, Olguța republică postarea cuiva, așa,  care se numește Adriana Vitan Balint, ca să pară vocea boborului mâncător de praz, o tanti despre care aflăm că are două mari calități, e din Craiova și e măritată, probabil vreuna din  amicele cu care Olguța își petrece ședințele de bârfă și de ghicit în cafea. De remarcat este faptul că Adriana se străduiește extrem de temeinic să își înfigă cât mai adânc colții în bucile liberalilor, pe de o parte, pe de alta încercând să pară ceva mai deșteaptă decât este.

”Mai ales ca Ministerul Muncii – scrie în articolul republicat de Olguța – este exact ministerul unde trebuie să se opereze grabnic modificări și tăieri deoarece, pe de o parte, toate multinaționalele nu își mai pot repatria profitul morman, ca până acum 3 ani, când aruncau în batatie de joc angajaților 150-200 de euro salariu lunar, iar pe de altă parte, există riscul să se întoarcă românii acasă și să bage țările europene într-o criză a forței de muncă, pentru că rămân fără „sclavii de pe plantație” care să le facă munca de jos ce le pute cetățenilor lor.”

Cum ar veni, guvernarea de până acum nu a fost … chiar atât de perfectă dacă sunt necesare oarece modificări.

Iată integral postarea prieteni Olguței, Adriana Vitan Balint, republicată de Olguța:

”Semnalul de alarmă l-a tras chiar Orban când, după audierea din comisii, l-a scos în evidență pe ministrul muncii, spunând extrem de nervos ca nu acceptă ca parlamentarii sa o respingă din guvern „MAI ALES pe doamna Violeta Alexandru”.

Măi, să fie…am zis ca Violeta Alexandru asta, care, fatidic sau nu, a avut numele Bau pâna la căsătorie, o fi vreo somitate în politici la nivel macro, vreun candidat la premiul Nobel in economie, vreun academician, vreun profesor universitar

Când colo, domnisoara Bau a frecat menta vreo 6 ani dupa liceu și, la vârsta când alții terminaseră deja facultatea și munceau, ea abia se apuca de studii, la o obscură universitate privată(aceeași care ni l-a școlit si pe marele jurist de renume mondial Elena Udrea), dupa care și-a tras repede două masterate la școala de cadre SNSPA, fostă Ștefan Gheorghiu, cât să-și scoată în evidență latura „civilă” și sa ajungă să ne învețe cum e cu democrația si cu politicile publice din colcăiala unor ONG-uri susținute financiar de organisme, instituții și oameni de afaceri din afara țării, de la Soroș și diverse entităti americane pâna la guvernul Marii Britanii.

Astfel că, a și fost recompensată cu un portofoliu de ministru plin în guvernul Cioloș, dupa care, ca orice liberal care se respectă si nu a produs niciun leu în mediul privat, s-a dus întinsă să semneze adeziune la PNL, unde s-a proptit direct în functia de președinte al organizației București.

Ei si, ce sa vezi, inainte de alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, abia aterizat de prin platourile unei televiziuni falimentare în capul bucatelor, anunța public că PNL are un program economic foarte bine pus la punct, gândit și elaborat nu de domnul Cîțu, economistul „de elită” al liberalilor, ci de…Violeta Alexandru.

Acum, că ne trezirăm cu Bau-Baul la Muncă, nu avem cum sa nu ne intrebăm dacă o doamna cu studiile dumneaei este în stare să elaboreze un program macroeconomic sau doar execută dupa dictare strategiile celor care au intreținut cu bani ONG-urile pe care le-a fondat sau condus.

Mai ales ca Ministerul Muncii este exact ministerul unde trebuie să se opereze grabnic modificări și tăieri deoarece, pe de o parte, toate multinaționalele nu își mai pot repatria profitul morman, ca până acum 3 ani, când aruncau în batatie de joc angajaților 150-200 de euro salariu lunar, iar pe de altă parte, există riscul să se întoarcă românii acasă și să bage țările europene într-o criză a forței de muncă, pentru că rămân fără „sclavii de pe plantație” care să le facă munca de jos ce le pute cetățenilor lor.” – scrie în postarea Adrianei Vitan Balint.

O fi vreo coincidență faptul că nici Olguța și nici prietena ei nu s-au strofocat să folosească oarece caractere românești cum ar fi ă, â, î, ș, ț? O fi din respect față de cei care își pierd vremea citind ce scriu…  …

Acuma, nu ca să fie rău, dar se pare că pe la Craiova, printre mâncătorii de praz, bântuie o boală … grea.

 1. Oyster
  15 noiembrie 2019 la 22:01

  Olguta poate poza pentru Playboy.

  • 16 noiembrie 2019 la 9:48

   La Olguța e o poveste cu ”A fost odată…”

  • 28 decembrie 2019 la 13:52

   Olguța e o poveste cu a fost odată …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: