Prima pagină > Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > Lia Olguța Vasilescu sare la grumazul conducerii PSD

Lia Olguța Vasilescu sare la grumazul conducerii PSD

Nu se știe dacă spiritul de luptă al Liei Olguța Vasilescu clocotește din cauza consumului de etnobotanice locale (cum ar fi prazul și zaibărul), din cauza faptului vă influența spiritului exviitorului ei fin, Liviu Dragnea, e tot mai străvezie, ori din cauza  genei ei de olteancă intratabilă, cu vise tot mai puternice de mărire.

LIA OLGUȚA VASILESCU

Cert este că Olguța pare tot timpul pusă pe scandal și pe criticăceală.

Cum, la adversarii politici nu prea mai găsește ce să critice, sau o fi constatat că își răcește degeaba cavitatea bucală, iată că Roșcovana din Bănie sare la beregata șefimii pesediste.

Într-un discurs plin de însuflețire, Olguța și-a înfipt colții în grumazul conducerii partidului criticând ”optica” în care a intrat partidul (n-am înțeles cum poate cineva să intre în o ”optică”) … ”Trebuie să ieșim din retorica asta de a ne turna cenușă în cap”  a spus Lia Olguța Vasilescu. Referirea care o face este la actualul lider interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acesta a declarat, în mai multe rânduri, că PSD a făcut multe greșeli sub conducerea lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă.

„Cred totuși că ar trebui să ieșim din această optică – a declarat, conform presei, Olguța Vasilescu în care am intrat de ceva timp încoace. Spunea Dragoș Benea că românii trebuie să ne mai și creadă, iar Gabi Zetea că trebuie să ne recunoaștem greșelile. Oameni buni, s-a dat vina pe proasta noastră comunicare de când am intrat la guvernare. Poate că este așa, dar ce poți să-i spui unui pensionar? Că i-a crescut pensia? El nu știe, el nu se uită pe talon, nu-și face un calcul? Ce poți să-i spui fermierului? Că este prima oară când îi vine subvenția la timp pe guvernarea nostră a PSD?”

Cum niciodată nu i se pare că a bătut suficient câmpii, Roșcovana din Bănie s-a apucat să se laude că, atunci când ”a ieșit de la guvernare”, (atenție la nuanță, conform Olguței PSD a ieșit de la guvernare nu a fost alungat cu șuturi în partea bucoasă), făcuse deja 75% din ce a promis românilor și ar fi făcut tot dacă mai rămâneau un an la guvernare. 

Trebuie să înțelegem că în visele sale umede Olguța e cuprinsă de tot felul de fantezii, dar a spune că au făcut 75% din ce au promis este o aberație de drogat cu vechi state. E destul să ne uităm câți kilometri de autostradă au comis din cei 1000 sau 1500 promiși.

Realizând că, dacă cineva din cei prezenți a ascultat ce spune ar putea să o considere țicnită, Olguța recunoaște că, la votul din luna mai, a fost printre cei care au susținut ieșirea de la guvernare.

„Eu cred că trebuie să ieșim din retorica asta de a ne turna cenușă în cap și nu vreau să fiu arogantă, dar noi 75% din ce-am promis românilor am și făcut și am fi făcut 100% dacă mai rămâneam un an la guvernare. Este foarte adevărat că după votul din luna mai, am fost printre social-democrații care am susținut că trebuie să ieșim de la guvernare a doua zi. Au uitat (alegătorii, n.red) masurile de austeritate, cu scaderi de salarii, impozitari de pensii, nevenit subventii la timp, au uitat si poate ca trebuie sa isi aduce aduca aminte si uite ca isi aduc aminte mai repede decat ar fi vrut pentru ca dupa numai 3 luni de guvernare au reusit (liberalii) sa puna economia in cap” –  a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: