Prima pagină > Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > Gabriela Firea … Sabotaj PNL-ELCEN … Vise erotice cu Brad Pitt

Gabriela Firea … Sabotaj PNL-ELCEN … Vise erotice cu Brad Pitt

Gabriela Firea

  De la o vreme a bate câmpii a devenit pentru Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, un adevărat modus vivendi. ELCEN în cârdășie cu PNL ar sabota-o pe ea și pe bucureșteni.
   În contextul în care peste 300 de blocuri din București au rămas fără  căldură și apă caldă,  Firea a spus  la Antena 3 că ELCEN, (Societatea Comercială Electrocentrale București – S.A.), a răspuns la comenzi politice din partea PNL.
   Din acest motiv, Firea spune că va da ELCEN în judecată.
   „Nu au altceva de făcut. Nu guvernează, nu fac proiecte pentru români. Doar lansează atacuri la adresa mea și PSD. Dacă ar munci mai mult decât ar vorbi, ar fi mai bine pentru români. Nici nu îmi pasă ce au spus. Românii nu se vor lăsa păcăliți. Românii văd cine muncește și are rezultate, și cine doar vorbește”  a spus Firea convinsă că bucureștenii au un IQ care tinde spre cel al râmelor.
   Vrând, probabil,  să pară ironică, Găbița ne dezvăluie involuntar faptul că are vise erotice cu Brad Pitt … (sperăm să nu afle Angelina Jolie și să îi pună părul pe moațe). Ea sugerează liberalilor să îl pună candidat la primărie pe celebrul actorul american: 
   ”Să îl invite pe Brad Pitt să candideze la primaria capitalei” – a mai spus Firea incapabilă să înțeleagă cât de ridicolă pare.
Reacția năroadei vine în contextul în care Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat la Conferinţa de alegeri a PNL din Capitală, că Bucureştiul este inima României, care a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă, coruptă.
   P.S. Probabil, nu peste multă vreme, vom afla că pentru sârmele pe care și le găsește în mațe tot PNL e vinovat …
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: