Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > Referindu-se la declarațiile lui Eugen Teodorovici, Ana Birchall vorbește de prostie și imaturitate politică

Referindu-se la declarațiile lui Eugen Teodorovici, Ana Birchall vorbește de prostie și imaturitate politică

Cred că nu mai este un secret pentru nimeni că Eugen Teodorovici, pe lângă fapul că este incompetent, mai e și autosuficient, arogant, nesimțit și mitocan. 

Este un individ incapabil să înțeleagă care e diferența dintre a fi într-o comisie parlamentară sau în fața presei la un interviu și statul în fața blocului împreună cu alți dobitoci din cartier și de a fluiera după gagici sau a se hlizi când trece câte cineva.

După desemnarea lui Florin Cîțu pentru funcția de Premier de către Președintele Iohannis, Teodorovici a declarat pentru presă:

„Din punctul meu de vedere, domnul preşedinte astăzi a încălcat, cu bună ştiinţă, Constituţia în spiritul său numind o persoană care nu numai că nu se califică pentru o astfel de funcţie, dar, efectiv, cât a fost în viaţa privată, cât a fost în viaţa oficială de ministru la Finanţe a acţionat strict împotriva interesului acestei ţări.

Dovezile există, sper ca acea comisie de anchetă din Parlament care se constituie să arate foarte clar românilor cum au arătat ultimele două luni din 2019, cum s-a manipulat efectiv economia românească.

Domnul Cîţu a crescut deficitul în mod nemeritat, lăsând la o parte veniturile, neîncasându-le cu bună ştiinţă şi crescând foarte mult, nejustificat, partea de cheltuieli, pentru ca România să aibă un deficit de 4,6%, cu toate că şi cele mai pesimiste previziuni din partea Comisiei Europene erau undeva la 3,6% deficit pe 2019” a declarat Teodorovici pentru presă.

Cum de nu i-o fi spus nimeni că atunci când el făcea pulbere finanțele mioritice din funcția de ministru, avea colegi în guvern care făcuseră parte din guverne demise chiar de șeful lui de partid.

Ana Birchall

Ana Birchall, care îl cunoaște pe Teodorovici mai bine decât multă lume fiind fostă colegă de partid și de guvern cu acesta, a scris pe o rețea de socializare că asta este prostie și imaturitate politică.

„Ce aiureala! E de notorietate ca Teodorovici are un meci personal cu Citu dar de aici si pana la a veni cu asa idei cand abia ai avut alegeri prezidentiale mi se pare o copilarie, ca sa fiu politicoasa in exprimare si sa nu spun ca e prostie si imaturitare politica!” – a scris bruneta.

Și cum prostul nu-i prost destul dacă nu intră în detalii pentru a fi mai elocvent, Teodorovici a mai declarat

„Din punctul meu de vedere, în acest moment se poate începe procedura de suspendare a preşedintelui, este punctul meu de vedere, personal, nu este punctul de vedere al PSD. Din punctul meu de vedere, o clasă politică normală şi responsabilă ar declanşa imediat o astfel de procedură de suspendare a preşedintelui României. Nu se poate merge înainte, nu poţi să speri ca această ţară să crească cu o astfel de abordare, cu termeni precum ‘depesedizarea acestei ţări’. Chiar şi Cîţu, astă-seară la Guvern, a folosit termenul ‘depesedizare a ţării’. Nu poţi să vii cu astfel de instigaţii la ură între oameni, trăim într-o ţară liberă şi suntem liberi să decidem ce opţiuni politice avem” – a subliniat fostul ministru de Finanțe.

„El este singurul caz din istoria României care a făcut parte din Guvern cu toate că avea aviz negativ din partea Comisiilor parlamentare reunite de buget-finanţe. (…) Domnul Cîţu a fost acuzat, probabil că pe bună dreptate, în 2008, de specula făcută pe leu, dânsul a fost dat afară din sistemul bancar, nu are voie să lucreze în sistemul bancar şi iată că şi-a găsit un loc de muncă la Ministerul de Finanţe. În ultimele trei luni toate acţiunile, declaraţiile sale au fost fără argumente, eu am făcut apel de multe ori să aducă argumente pentru fiecare acuză pe care o face. Nu a adus niciodată un argument foarte clar, public, pentru a susţine declaraţiile sale care ne-au dus la un minim istoric al leului, pieţele pierd masiv, ca urmare a ce se întâmplă la nivel politic” –  a mai menţionat PSD-istul.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: