Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > GABRIELA FIREA, PRIMAR ÎMPOTRIVA VOINȚEI BUCUREȘTENILOR

GABRIELA FIREA, PRIMAR ÎMPOTRIVA VOINȚEI BUCUREȘTENILOR

Caracterele mici, străvezii, se văd atunci  când persoana nu este capabilă să își gestioneze înfrângerile, negându-le chiar împotriva evidenței, sperând că se va întâmpla ceva din care va trage foloase.

GABRIELA FIREA –  primar împotriva voinței bucureștenilor

Gabriela Firea, primăriță în prelungiri a Capitalei din cauza unor tergiversări cel puțin imorale, sfidând chiar votul bucureștenilor, spune pe Facebook că este este încă primar, că muncește și că îi place, însoțind postarea de o poză din birou în care poartă o ținută de mare doliu, probabil pentru cariera ei politică zdruncinată de impostură și de incapacitatea de a înțelege că un primar este, totuși, un funcționar și nu stăpânul orașului.

Ea a postat pe Facebook un mesaj în engleză, (vezi Doamne, se consideră o persoană cool … 😀 ): ”I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it❤️” … cum ar veni, ca să înțeleagă și votanții ei semianalfabeți: „Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”.

Sau, poate, ținuta de mare doliu se referă la sănătatea ei mintală, probabil profund afectată, altfel nu se explică cele 52 de apeluri în instanță care contestă corectitudinea alegerilor. Ar fi interesant de aflat dacă nu cumva are intenția de a0i da în judecată pe cei care nu au votat cu ea.

„La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puțin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD”– a declarat, în replică, Nicuşor Dan, într-o conferință de presă.

„În ultimele 4 săptămâni, primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului, Gabriela Firea, și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, obligațiile legale” – a mai spus acesta.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: