Prima pagină > Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > Firea spune că a pierdut alegerile din cauza lui Ponta care s-a aliat cu apa caldă să i-o tragă

Firea spune că a pierdut alegerile din cauza lui Ponta care s-a aliat cu apa caldă să i-o tragă

Cu toate că a făcut tot felul de reclamații și sesizări, Gabriela Firea și-a recunoscut, parțial, înfrângerea încă de la sfârșitul lui septembrie. Cam cum fac potăile de prin curți atunci când pe stradă trece o dihanie de ciobănesc… Știe că dacă ăla l-ar prinde l-ar mânca din trei îmbucături, totuși, latră ca bezmeticul, probabil, pentru a-și salva demnitatea lui de câine de pază a gospodăriei.

Gabriela Firea

Recunoașterea respectivă e, totuși, parțială. Firea nu își recunoaște și vina. De exemplu ea nu poate concepe faptul că este incompetentă, de vină, în mintea ei sunt CET-urile care nu au dat apă caldă (de parcă acestea nu ar fi fost în subordinea Primăriei) și, vorba lui Iliescu, ”cârlanul” Victor Ponta. Te și miri că Sanctitatea Sa Papa de la Roma, Sfântul Duh ori Dalai Lama sau ONU au scăpat nepomenite.

De parcă Victor Ponta, liderul Pro România, ar fi vreo mare capacitate în manipulare, fosta primăriță spunea:  „Artizanul distrugerii alianței de centru-stânga este Victor Ponta, care dorește să fie președintele țării”.

Totuși, parcă pentru a mai scădea importanța lui Ponta în dezastrul care a obligat-o să îți ia rufele întinse la urcat prin Biroul de Primar General, diferenţa de 5 la sută are drept cauză apa caldă care a cam lipsit… Ministerul Energiei ar fi pus lacătul pe CET-uri pentru a enerva populimea bucureșteană.

„Ministerul Energiei, deci de Guvernul a ţinut în revizie aceste CET-uri sau au livrat la presiune mică sau cantitate insuficientă numai pentru ai întoarce pe bucureşteni împotriva mea.”

Firea spune că de vină pentru faptul că nu a existat o alianță între PSD, Pro România și ALDE pentru București este liderul Pro România, Victor Ponta: „Artizanul distrugerii alianței de centru-stânga este Victor Ponta, care dorește să fie președintele țării”.

Diferenţa de 5 la sută între ea şi Nicuşor Dan, Gabriela Firea o pune pe seama „apei calde” şi voalat, a fostului ei coleg Victor Ponta, care a avut propriul candidat la alegerile din capitală.

„Ministerul Energiei, deci de guvern. Au ţinut în revizie aceste CET-uri sau au livrat la presiune mică sau cantitate insuficientă numai pentru ai întoarce pe bucureşteni împotriva mea.”

Întrebată cum răspunde criticilor lui Călin Popescu Tăriceanu, care o acuză că nu și-a dorit o alianță la alegerile locale cu ALDE și Pro România și că a provocat „dezastrul” din București, Gabriela Firea a spus: „Cu toată dragostea, îl contrazic de această dată pe domnul președinte Călin Popescu Tăriceanu pentru care am o stimă deosebită, noi ne-am dorit foarte mult o alianță în București: PSD-Pro România-ALDE-PPUSL. Din păcate, din motive care nu ne pot fi nouă imputate ne-au împiedicat să facem o astfel de alianță”.

„Cred, de fapt, că artizanul distrugerii alianței de centru-stânga în București este domnul Victor Ponta, cel care urmează o carieră politică personală, dorește să fie președintele țării. Îi incomodam foarte mult și pe dumnealui, nu doar pe domnul Nicușor Dan, dacă aș fi câștigat primăria, pentru că așa se spune, că primăria Capitalei este o trambulină pentru prezidențiale.

Am precizat că eu nu vizez să am o carieră politică în sensul candidaturii cu orice chip la prezidențiale și că mi-aș fi dorit să aduc o contribuție importantă la rezolvarea problemelor din București. Dacă nu o mai pot face ca primar general, o voi face cu prisosință și voi demonstra ca parlamentar”  a mai adăugat Gabriela Firea.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: