Prima pagină > Fapt divers > Nostadamus și Baba Vanga, profeții teribile pentru 2021

Nostadamus și Baba Vanga, profeții teribile pentru 2021

De câte ori se schimbă mileniul, secolul sau anul, cu atât mai mult acum, când planeta este sub imperiul pandemiei de Sars-CoV -2, oamenii se întreabă ce ne rezervă viitorul, sperând că răspunsul va fi unul care le va arăta că totul va fi bine sau, măcar, le va da un orizont care va da un termen când relele se vor finaliza.

Doi din cei mai cunoscuți prezicători, celebrul Nostadamus și clarvăzătoarea bulgăroaica oarbă, Baba Vanga au făcut preziceri care pot fi numite cel puțin stranii (ca să nu spun teribile).

 NOSTRADAMUS (Michel de Nôtre-Dame), publica în 1555  cartea „Profețiile” unde a prezis o serie de evenimente mondiale în viitor, dintre care mai multe s-au împlinit pe parcursul secolelor ce au urmat.

Printre predicțiile corecte se numără Hitler, războaiele mondiale, bombardamentele atomice de la Hiroshima și Nagasaky, asasinarea președintelui american John F. Kennedy, 11 martie, cele două războaie mondiale, înfrângerea lui Donald Trump la alegerile din SUA, cutremurul din Turcia și pandemia de coronavirus.

Pentru 2021 el prezice lucruri teribile:

– Apocalipsa Zombie – Un eveniment misterios care va aduce multă durere și suferință în rândul oamenilor.

– Furtuna solară – Nostradamus anunță că în 2021 omenirea va vedea cum apa crește iar pământul se va scufunda sub ea.

– Un asteroid – Potrivit lui Nostradamus, în 2021, „un foc apărut din cer va fi vizibil de pe Pământ”. Evenimentul ar putea cauza o serie de cutremure și alte evenimente devastatoare.

– Un cutremur puternic – California ar urma să fie lovită de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimul timp. Profețiile lui Nostradamus anunță că un seism de mari proporții va lovi „Lumea Noua”, statul fiind amplasat în zona aproximativă indicată de profeția filozofului francez.

– Foametea – Nostradamus a mai prezis că sfârșitul lumii va începe prin foamete, boli și cutremure.

Se consideră că foametea ar putea fi o realitatea extrem de posibilă, având în vederea criza economică generată de pandemia de COVID-19.

Bulgăroaica BABA VANGA,  decedată în 1996, numită de fapt Vanghelia Pandeva Dimitrova,  a fost o prezicătoare oarbă vindecătoare cu plante care și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale.

 Baba Vanga supranumită şi „Nostradamus de Balcani” a făcut o serie de preziceri interesante și pentru 2021. După ce și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, Dumnezeu a binecuvântat-o pe Baba Vanga cu un dar uimitor, acela de a prezice. 

De-a lungul anilor, prezicerile ei s-au dovedit adevărate, printe acestea fiind: ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.

Chiar înainte să moară, Baba Vanga a spus că anul 2021 este cel în care se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer, iar umanitatea va scăpa de această boală grea. 

O altă profeție a acesteia, una destul de îngrijorătoare se referă la o tentativă de asasinare a președintelui rus Vladimir Putin de către cineva din propria țară, iar extremiștii islamici vor organiza un atac în Europa.

În plus, a spus și că economia Europei va cădea. 

„Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, spunea ea. 

Chiar dacă pare ciudat, aceasta a mai spus și că un „dragon puternic” va prelua planeta. 

„Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”. Este posibil ca Baba Vanga se se refere prin cei „trei uriași” la Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom fi luat contact cu extratereștrii.

Nu în cele din urmă, Baba Vanga a mai prezis și că anul 2021 va fi plin de dezastre, seisme sau cataclisme. 

Baba Vanga a prezis că sfârșitul lumii va veni în anul 5079, dar nu a explicat și motivul care va duce la acest sfârșit.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: