Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Fapt divers, Politicăraie - Partide - Politicieni > Sârma lui Firea – Oare ce vrea să ascundă fosta primăriță?

Sârma lui Firea – Oare ce vrea să ascundă fosta primăriță?

Deoarece săptămâna trecută Gabriela Firea a fost operată a treia oară, se pare cu succes, revenim un pic asupra subiectului generic cunoscut ca ”Sârma lui Firea”.

S-a scris mult despre acest subiect, s-a aberat, s-a făcut mișto cât cuprinde

S-au pus întrebări, ”Dacă e atât de bolnavă, de ce Firea nu se retrage?” sau ”Cum a ajuns o sârmă de 4 centimetri în colonul primăriței?”

În luna mai 2019, site-ul ”Realitatea” publica un articol unde trata chestiunea la cald.

Din fotografiile cu respectiva sârmă cu care era ilustrat articolul se poate observa la prima vedere că de fapt nu e o sârmă ci un fel de bandă metalică dintr-un aliaj alb (probabil pe bază de cositor) care pare a fi fost folosită la ambalaje.

”Sârma” lui Firea

Gabi Firea declara la vremea respectivă că ea nu mănâncă repede, probabil vrând să sugereze că nu a putut să o înghită din greșeală. Ea mai spunea că în urma unor discuții cu alte persoane a aflat că aliajul respectiv, în anumite condiții se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu. ”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală, a spus Firea la Antena 3. Din păcate pentru ea, respectiva bucățică metalică nu prea pare a fi avut intenția de a se micșora, oxida sau rotunji, ba chiar se poate spune că a rezistat foarte bine agresiunii sucurilor gastrice ale primăriței. Pe de altă parte, oricine a desfăcut o conservă știe cât de ușor te poți tăia, asta sugerând că pericolul ca intestinele să fi fost perforate era unul real. Se putea ajunge chiar și la o peritonită de toată frumusețea.

”Eu nu am vorbit patru luni de zile despre această situaţia bizară de-a dreptul. Soţul meu a făcut această mărturisire într-un interviu televizat. (…) Soţul mei a povestit ceea ce s-a întâmplat la una dintre procedurile medicale, şi anume descoperirea acestei sârme de aproape 4 centimetri. Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om foarte precaut. Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate. Este foarte, foarte ciudat cum puteam să înghit aşa ceva. Există anumite persoane care spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiţii – căldură sau apropiere de anumite susbstanţe – se poate face foarte mic şi cu o formă astfel încât să poată fi introdus în mâncare. Nu pot, nu ştiu să acuz pe nimeni. Nu am nici cea mai mică idee, decât că sunt în continuare foarte, foarte surprinsă de această situaţie”a spus Gabriela Firea.

Primarul general a explicat că este ”un episod neelucidat” din existenţa sa.

”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. Nu ştiu ce pot să spun în acest moment. (…) Nu aş fi mâncat cu îngiţituri atât de mari încât să nu simt un aliaj. Posibil să fi fost redus la o mărime mai mică, astfel încât să fie introdus într-o prăjitură sau ceva de genul acesta şi să nu se simtă în momentul înghiţirii”a mai spus Firea.

Întrebată dacă consideră că a fost un atentat la viaţa sa, Gabriela Firea a declarat: ”Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni în situaţia mea nu ar exclude orice variantă. Fie varianta unei întâmplări, ca într-un produs să se fi strecurat din greşeală, din eroarea unei fabrici, dar şi să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă iniţial în alimente, pentru că ea a fost descoperită în formă desfăşurată, de 4 centimetri. Nu aveam cum să o înghit aşa”. a mai declarat Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în 22 martie, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”.

Declarația Gabrielei Firea prin care încearcă să se victimizeze în loc să facă lumină crește misterul. Să îi fi băgat cineva în colon o sârmă chiar și, inițial înfășurată (deci, cam de mărimea unei agrafe de birou) se putea într-un singur fel: Starea de conștiență a primăriței să fi fost în acel moment alterată (beată muci sau drogată de exemplu).  Pare cam cusută cu ață albă această ipoteză … pare…

Oare de ce ar încerca cineva astfel de explicații? Ce vrea să ascundă de fapt? Mister …

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: