Prima pagină > Pamflet, Politicăraie - Partide - Politicieni > DIANA ȘOȘOACĂ – Dezastru feroviar

DIANA ȘOȘOACĂ – Dezastru feroviar

În timp ce își făcea alergarea de dimineață, 25 de kilometri sprint, Diana Șoșoacă a provocat un dezastru feroviar din cauză că nu a oprit la barieră.

Ca de obicei, șoferii așteptau  liniștiți la barieră să treacă un tren accelerat. Deodată, pe contrasens, val vârtej a apărut Diana Șoșoacă alergând.

Fără a schița măcar intenția de a încetini, doamna Șoșoacă a spulberat bariera și unul din vagoanele trenului plin de călători după care a continuat să alerge fără a se opri la locul accidentului.

Domnul Titi Urieșeanu, șofer de tir, ne-a declarat:

”Dom`le, io stăteam la barieră, mă scobeam în nas și ascultam Simfonia a III-a de Arthur Schopenhauer privind melancolic cum trece acceleratul.

Deodată, pe contra sens, depășind coloana de mașini, lucru ilegal, evident, trece alergând o femeie. Avea pe puțin 90 de kilometri la oră. Era una așa, mai grăsuță. De 20 de ani trec cu TIR-ul pe la bariera asta, dar așa ceva, nu am mai văzut.

 Dom`le, jur pe soacră-mea moartă acum vreo două luni, a trect prin  barieră făcând-o țăndări, apoi a spulberat al șaselea sau al șaptelea vagon după care și-a continuat drumul fără a privi nici o secundă în urmă să vadă dezastrul lăsat în urmă.

Jur că lucru mai urât nu am văzut” – a conchis Titi Urieșeanu, șofer de tir și martor al întâmplării.

Acum, organele de anchetă o caută pe doamna Șoșoacă pentru a stabili de ce nu a oprit la barieră și dacă era sub influența alcoolului. Deocamdată organele de anchetă sunt stupefiate și nu declară nimic.

 1. Titus Trasca
  26 aprilie 2021 la 16:31

  Nu mai publicati asemenea aiureli. Cum sa alerge o femeie cu 90 km/h si sa darame bariera si un vagon de tren…

  • 26 aprilie 2021 la 20:46

   Salut Titus… După cum singur ai sesizat, o femeie nu poate să alerge cu 90 Km/h și nu poate dărâma o barieră sau distruge un vagon de tren. Deci textul este un pamflet. O glumă, un banc … și în bancuri este posibil orice.
   De altfel, dacă te uiți sub text vei observa că este încadrat la categoria ”Pamflet”. Dacă dai clic pe acel cuvânt, ți se vor afișa toate articolele de pe blog încadrate la această categorie. Categoriile sunt ca un fel de capitole a unei cărți. Mai sunt o grămadă în afară de ”pamflet” …
   P.S. Poate ai fost deranjat că textul tău a fost reținut la moderare. Așa este setat site-ul din motive de protecție. Data viitoare când te vei loga pe acest blog, dacă vei folosi același nume și aceeași adresă de mail textul tău va apărea imediat după ce vei posta…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: