Prima pagină > Presă, Tabloid > CAFTEALĂ ÎNTRE GAGICI ÎN BUDĂ LA ANTENA STARS

CAFTEALĂ ÎNTRE GAGICI ÎN BUDĂ LA ANTENA STARS

Bătaie pe platourile Antena Stars. Simona Hapciuc a atacat-o pe Nasrin Ameri. Prezentatoarea a ajuns la spital.

Ce nu fac televiziunile pentru rating? Certurile regizate pentru a ține treaz interesul telespectatorilor practicat pe la televiziunile tot mai tabloide sau cam banalizat. S-au banalizat și păruielile din emisiuni date la tv fără a reacționa în vreun fel CNA-ul… Probabil membrii CNA sunt prea preocupați de încasarea cecurilor babane și de planuri de cheltuire a banilor pentru a mai observa ce se întâmplă în domeniul pe care, teoretic, îl monitorizează.

O bătaie cu pumni și picioare, conform FANATIK, ar fi avut loc vineri (26 noiembrie) într-un din toaletele din incinta platourilor Antenei Stars.

După ce a încheiat emisiunea, ”Star Matinal” (emisiunea de dimineață a Antenei Stars), prezentatoarea de origine persană a emisiunii, Nasrin Ameri, s-a dus și ea la budă s-ă … facă o treabă. Deodată a năvălit peste ea  Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la „Survivor” și a luat-o la o serie de pumni palme și picioare pe Nasrin Ameri.

Care o fi fost motivul real al katfight-ului între cele două țoape, nu știm; ce știm este că Simona Hapciuc  făcea parte din proiectul „Mămici de pitici cu lipici”, și a fost concediată de la Star Matinal, în urma acestui episod violent, și susține că nu dorește să comenteze mai multe lucruri întrucât mai are un proiect la același post de televiziune.

Trebuie spus că, după bătaie, Nasrin Ameri ar fi fost dusă cu salvarea la spital și spune că se va adresa INML.

Cerându-i-se o declarație din partea celor de la FANATIK, blonda neagă că s-ar fi bătut:

„Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic.

Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea” – spus Simona.

Rămâne de văzut ce se va alege de cariera din televiziune a blondei deoarece nu este la prima abatere. În mod normal, dacă nu a fost o treabă regizată pentru rating, blonda va fi dată afară.

Categorii:Presă, Tabloid
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: