Prima pagină > Declaraţii, impostură, Pamflet, Politicăraie - Partide - Politicieni > TALENTATA ȘI FRUMOASA ANDRA SABRINA PLEȘA

TALENTATA ȘI FRUMOASA ANDRA SABRINA PLEȘA

Mare lucru talentul… 

Dacă ai talent și un pic de noroc nu există piedică destul de mare ca să te împiedice să izbândești în ceea ce faci.

Andra Sabrina Pleșa

De exemplu frumoasa Andra Sabrina Pleșa (32 de ani). Unii spun că a ajuns să fie vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP), cu rang de subsecretar de stat, pe 9 aprilie, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial ba pentru că este fiica iubitei fostului ministru de Interne Marcel Vela, ba pentru că Ionuţ Stroe (41 de ani), fost ministru al Tineretului şi Sportului între noiembrie 2019 şi decembrie 2020, are o relaţie cu ea. omul fiind îndrăgostit până peste urechi.

Să fim serioși, este destul să privești două secunde o poză cu Andra și îți dai seama că Andra Pleșa mustește de talent. 

Alții mai spun că numirea Andrei Pleșa în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate nu este întâmplătoare. Presa locala a scris despre interesele omului de afaceri Romeo Dunca, actualul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Dunca, om de afaceri cu interse în zona Muntele Mic și Nedeia, a construit ilegal o cabana într-o arie protejată. Acesta a pierdut procesul și este obligat de instanta să demoleze cabana.

„Cabana, la acel moment, am făcut-o ca modalitate de a înțelege cum se poate construi pe munte, în vederea înțelegerii fenomenului, să-mi clarific și eu niște lucruri, să văd cum se poate implementa proiectul Nedeia. Evident că, la vremea respectivă, am făcut-o cu asentimentul Primăriei, nu m-am apucat să o fac de nebun. Sunt obligat să o demolez și o să o demolez, o să mă conformez. Acum mai există o portiță legală pentru că între timp s-a schimbat legea. Legislația trebuie adaptată pentru că sunt o mulțime de locuri frumoase în țara asta, dar, din păcate, legislația te împiedică să construiești, să faci turism.” –  declara Romeo Dunca pentru publicația ”Express de Banat”.

Presa locală mai relatează că Romeo Dunca este un promotor al sporturilor cu motor, ATV-uri și snowmobile în zone naturale protejate. ONG-urile de mediu îi reproșeză acestuia că interesele financiare distrug pășunile alpine.

De asemenea, siteul Economedia.ro, scrie de interesele familiei Andrei Pleșa. Mama acesteia, Gabriela Nicoleta Pleșa, are acțiuni la o companie care, prin intermediul altei firme, vrea să construiască patru microhidrocentrale într-o arie naturală protejată.

Andra-Sabrina Pleşa a fost numită în funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP), cu rang de subsecretar de stat, pe 9 aprilie, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial.

Ce să mai zici? Niște ofticoși … Invidioșii clevetesc și nu se mai opresc. :p 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: