Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > CRISTINA PRUNĂ: ”Asta înseamnă de fapt ticăloșie!”

CRISTINA PRUNĂ: ”Asta înseamnă de fapt ticăloșie!”

Cristina Prună (USR) consideră că ”măsurile extraordinare” luate de această alianță de guvernare vor duce la creșterea galopantă a inflației, lucru care înseamnă o creștere a sărăciei, ceea ce este o mare ticăloșie.

Cristina Prună

”Gata, ne-am liniștit!

S-au felicitat în seara asta reciproc Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă pentru măsurile “extraordinare” pe care le-au luat pentru români.
În realitate, ce vedem?
(1) mult praf în ochi prin vouchere care nu mai valorează nimic în contextul creșterii generalizate a prețurilor;
(2) aceleași ajutoare de stat obosite care plimbă firmele printr-o birocrație de nedescris, dar nu acum, de la 1 iunie;
(3) promisiuni de creșteri ale veniturilor tot pe banii privaților și aceleași măsuri discriminatorii (crește salariul minim în agricultură și industria alimentară la 3000 de lei, firmele pot oferi 200 lei netaxați la salariu, cresc tichetele de masă).
Și de unde credeți că vor lua banii pentru a susține aceste măsuri? Pentru că nu ne-au spus că vor face economii. Nu au desființat PNDL 3, nu vor desființa pensiile speciale, fac în continuare mii de angajări la stat în fiecare lună.
Nu, nu vor veni nici cu bani de acasă. Se vor împrumuta la dobânzi istorice și vor tipări bani. Adică ne vor sărăci pe toți și mai mult. Deci tot noi vom plăti aceste măsuri cu vârf și îndesat. Iar creșterea prețurilor, adică inflația, va continua trendul ascendent galopant.
Asta înseamnă de fapt ticăloșie! Dar ce mai contează?! Marcel Ciolacu e fericit. Ne-a spus cu toată sinceritatea că e fericit în această coaliție.” – a scris Cristina Prună pe contul său de Facebook.
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: