Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > ELENA UDREA: ” … dupa ani de hibernare, “Statul Paralel”, camuflat sub forma „Grupului de la Cluj”, se pregateste sa intre in lupta pentru putere din anul 2024.”

ELENA UDREA: ” … dupa ani de hibernare, “Statul Paralel”, camuflat sub forma „Grupului de la Cluj”, se pregateste sa intre in lupta pentru putere din anul 2024.”

Elena Udrea, pe 19 ianuarie, posta pe contul său de socializare o scurtă declarație în care arată cu degetul spre celebrul ”grup de la Cluj” care este adevăratul ”stat paralel”, sursa tuturor belelelor sale.

Udrea dă de înțeles faptul că acest grup ar avea control asupra justiției. Arestarea sa având ca țintă preluarea controlului asupra proiectului Transilvania Smart City!

Elena Udrea

“După ce m-au băgat în pușcărie, grupul de la Cluj continuă să se folosească de justiția pe care o controlează ( și alte instituții), ca să preia în mod abuziv proiectul Transilvania Smart City!”

PS: Dovezi? Evident ca am !!!” scrie Udrea pe contul său de socializare.Pe 15 februarie, Elena Udrea revine asupra subiectului în contextul în care îi acordase Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus TV un interviu pentru emisiunea ”Culisele statului paralel”.

“ Am acordat astazi un interviu Ancai Alexandrescu, pentru emisiunea „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea Tv. Subiectul a fost “ Statul Paralel” de la infiintarea lui pe vremea binomului SRI- DNA si pana azi.
Iata ca, dupa ani de hibernare, “Statul Paralel”, camuflat sub forma „Grupului de la Cluj”, se pregateste sa intre in lupta pentru putere din anul 2024. Unii se intreaba de ce acum? Fie au trait pe alta lume si nu stiu ca eu sunt prima care a vorbit inca din 2015 despre sistemul paralel de putere creat in Romania( din care faceau parte fostii sefi SRI- DNA, capii unor institutii de forta, armata, servicii), fie incearca o strategie de discreditare si minimalizare a informatiilor mele in interesul celor vizati de ele. In plus, atrag atentia asupra a ceea ce se intampla acum in 🇷🇴 Romania, despre ramasitele “Statului Paralel” proiectate in prezent, si despre subminarea statului national; despre renuntarea la suveranitatea nationala, prin atacul la Constitutie , Curtea Constitutionala si, mai ales, prin desfiintarea Justitiei romanesti si subordonarea acesteia CJUE.
Altii sustin ca nu ar trebui sa fiu ascultata pentru ca sunt condamnata!
In primul rand chiar si un condamnat are dreptul la a-si exprima parerile. Nu mi-a fost ingradit acest drept si nu traim intr-un stat totalitar in care nu ai voie sa te exprimi.
In al doilea rand, eu chiar legalitatea condamnarii mele o contest cu probe. Nu uitati!…am ajuns in puscarie pentru ca in cazul meu nu s-a respectat decizia Curtii Constitutionale, precum la Sova, Nita, Bica, etc! S-au incalcat deciziile CEDO, CJUE, si legea penala română.
Asta au vrut unii dintre „ei”! Sa ajung in inchisoare sa nu mai pot vorbi sau sa imi pierd credibilitatea.
Cat priveste modalitatea de acordare a interviului, totul este legal, legea prevede lucrul acesta si sunt multe alte trusturi de presa si televiziuni care au solicitat interviuri cu mine!” postează Udrea pe contul său de Facebook.Astăzi, 19 ianuarie, Udrea revine cu un articol aducând oarece deslușiri asupra interviului:

”Interviul pe care l-am acordat Ancai Alexandrescu si care se va difuza in seara aceasta la Realitatea Tv a durat, din pacate, doar 45 de minute si s-a derulat intr-un ritm foarte alert.
Au rămas foarte multe lucruri de spus despre anii trecuți, dar mai ales despre prezent si viitor, punand un accent deosebit pe campaniile electorale din anul 2024.
Cum in conducerea tarii se vor produce schimbari majore (de la presedinte, guvern, parlament si pana la primarul celei mai mici comune) jocurile pentru preluarea puterii au inceput si papusarii lucreaza asiduu din umbra.
Ramasitele 《statului paralel》 cu Coldea in frunte, se reactivează cu o strategie bine pusa la punct si cu resurse financiare importante obținute din contracte cu statul.
Justitia va fi implicata din nou in lupta electorala-cum se tot intampla de un amar de vreme- insa de data aceasta noutatea este ca se vor confrunta cele doua tabere: nationalistii de la Bucuresti cu progresistii neomarxisti-sorosisti condusi de la Bruxelles de Kovesi. Acestia din urma vor veni cu propriul lor candidat pentru alegerile prezidentiale.
Soarta Romaniei pentru urmatorii zece ani a început deja sa fie scrisa!
In 2014 binomul SRI DNA( plus ICCJ) a „jucat” pe fata la alegeri. Avatarul de azi al binomului v-a „juca” din nou. De data aceasta cu ajutorul justitiei din Luxemburg, acolo unde se afla sediile CJUE si ale Parchetului European.
Cazul meu a fost debutul si testarea acestui plan, accentuand puterea personala a unora. Sa privim doar la incalcarea deciziei CCR in Gala Bute, care nici pana azi nu a fost sanctionata si indreptata.
Oare Constitutia si suveranitatea Romaniei nu sunt si ele subrezite prin neacceptarea unei decizii clare si transante a CCR-ului?
De ce au achiesat cei de la Bucuresti la decizia venita din Luxemburg, in detrimentul celei corecte, data prin verdictul CCR?
De ce au vandut suveranitatea tarii precum au vandut Petromul in 2004?
Ramane sa va spun in interviul viitor, daca va mai avea loc 😉.
Totul cu probe, evident!” scrie Elena Udrea pe contul său de socializare pe 19 ianuarie 2023.
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: