Prima pagină > Uncategorized > Cum îl plătea tandemul Vîntu-Luca pe Roşca Stănescu

Cum îl plătea tandemul Vîntu-Luca pe Roşca Stănescu

Este vorba despre o hoţie parafată printr-un contract încheiat între firma MEDIA PROTECTION S.R.L., reprezentată de administratorul Sorin Roşca Stănescu şi ZIUA S.R.L., deţinută de PETROMSERVICE în procent de 99% şi administrată de acelaşi Sorin Roşca Stănescu.

La data contractului, PETROMSERVICE aparţinea încă, în procent de 50%, salariaţilor din Petrom, condusă fiind de atotputernicul lider de sindicat Liviu Luca, “consiliat” de Vîntu. Acest tandem mafiot începuse deja să sifoneze banii sindicaliştilor prin contractul de management încheiat în octombrie 2003, între PETROMSERVICE şi căsuţa poştală din Cipru, COMAC LTD.*

În data de 1 martie 2004, Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii ZIUA S.R.L., adică PETROMSERVICE, a aprobat încheierea unui contract cu firma lui Roşca Stănescu, contract ce avea ca obiect “organizarea, conducerea şi gestionarea activităţii” societăţii. Cu alte cuvinte, Roşca Stănescu din MEDIA PROTECTION SRL “organizează, conduce şi gestionează activitatea” lui Roşca Stănescu din ZIUA SRL…


Pentru aceste “servicii”, PETROMSERVICE, care deţinea ZIUA SRL, vărsa lunar în contul firmei lui Roşca Stănescu suma de 10 000 USD + TVA, manipularea, intoxicarea, diversiunea şi minciuna fiind astfel plătite cu acte în regulă, din banii sindicaliştilor. Desigur, acest contract legaliza doar unul din canalele prin care cârdăşia mafiotă Vîntu-Luca îl plătea pe securistul cu nume de cod “Deleanu”.

10 000 USD + TVA este un preţ rezonabil pentru o diversiune ca articolul “OTRAVĂ PENTRU PROCUROR”, apărut în Ziua, la aproape opt luni după moartea suspectă a procurorului Luminiţa Şega, cea care a instrumentat dosarele în care era implicat Vîntu: (FNI, FNA, Banca Agricolă, BID).

http://nicoletasavin.wordpress.com/2010/09/13/970/#more-970

Este într-adevăr de neconceput ca dintr-o anchetă jurnalistică atât de amănunţită privind moartea procurorului Luminiţa Şega, să lipsească orice referire la dosarele lui Vîntu, anchetate de aceasta. În schimb, sunt enumerate alte cauze grele în care Luminiţa Şega a fost implicată, pentru a direcţiona bănuielile către alţi posibili vinovaţi. Oricare dintre ei, în afară de Vîntu. O diversiune de tip securist, marca SRS.


*COMAC LTD. este deţinută în procent de 50% de alt off shore din Cipru, ELBAHOLD LTD., reprezentat prin doi moldoveni, foarte prezenţi în încrengătura de firme ale lui Vîntu: Dan Stratan, fost preşedinte la GELSOR şi Ghenadie Nipomici, strâns legat de afacerile lui Nuş, fie ca reprezentant al mai multor off-shore-uri, fie ca acţionar în firme deţinute de aceste căsuţe poştale.

  1. 17 septembrie 2010 la 13:17

    Tare, şi totuşi, subţire… Faţă de 30.000 cât îşi lua lunar Turcescu…

    • deutchebrak
      17 septembrie 2010 la 15:50

      Fii sigură, frau Baricada, că cei 10 000 USD reprezentau doar o parte din suma cu care cuplul Vîntu-Luca îl plătea pe Roşca Stănescu.

  2. 13 octombrie 2010 la 18:20

    Ţî, ţî,ţî… SRS a luat bani de la Vântu… vai, dar asta e o impietate.
    La fel cum e aia că a luat bani de la Patriciu, când ăla i-a dat acţiuni.

    • deutchebrak
      13 octombrie 2010 la 19:31

      Ţî, ţî, ţî…nu vezi? Sorin de la Sorin…El cu el…

  3. 16 octombrie 2010 la 21:08

    Am văzut că a fost la Ciutacu…
    Am râs de m-am spart.
    Înainte de discuţie, Ciutacu a fost şi el invitat la o altă emisiune. Cică e normal ca Vîntu să nu se ducă la propria televiziune, acolo ar fi necredibil, cine ar crede că întrebările care i se vor pune sunt din mintea moderatorului şi nu sunt impuse apriori.
    Nţţţ…
    Ba l-a mai întrebat Ciutacu de oarece soluţii.
    Cică să facă domnul Stau 150.000 de case pe care să le închirieze pe sume modice. Eu n-am ăînţeles dacă toţi ar avea acces la acel program? Sau doar cei ce şi-au vândut casele şi au băgat banii la FNI…

    • deutchebrak
      16 octombrie 2010 la 21:18

      Sâmbăta trecută a fost Felix la televiziunea lui Nuş, la libarca de Stelian Tănase. Nu am urmărit emisiunea lui Ciordacu…Nu mă uit pe antene. Never. E prea mult pentru ficatu’ meu…Când s-au făcut privatizările alea dubioase pe vreme lui Bombo, Ciutacu era mâna dreaptă a lui Muşetescu (Dumnezeu să-l ierte!) la AVAS…Aşa, ca chestie.

      • 17 octombrie 2010 la 17:56

        Nici eu n-am văzut decât finalul şi emisiunea unde Ciutacu prezenta marele eveniment.
        Traficul de carne vie între Realitatea Media şi Intact e deja extrem de … puternic.
        Realitatea transferă angajaţi, Intact le dă în schimb invitaţi…

        • deutchebrak
          17 octombrie 2010 la 19:28

          „Carne vie”? N-aş zice…mai curând un schimb de zombi…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu