Prima pagină > ”Vedete”, Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > Oana Zăvoranu își face un partid care să lupte pentru drepturile animalelor. (O fi lovit-o zoofilia)

Oana Zăvoranu își face un partid care să lupte pentru drepturile animalelor. (O fi lovit-o zoofilia)

Urmează un mare cutremur pe scena politică românească.

Sâmbătă 26 August 2017,  pe contul său de Facebook, Oana Zăvoranu  posta un filmuleț care va face furori în clasa politică.

Oana Zăvoranu

După ce, cu ceva vreme în urmă, devenea membră a Partidului România Mare căruia urma să îi fie imagine cu toate tatuajele la vedere (după ce Vadim a Dat colțul a și încercat să preia conducerea partidului), Oana zice vă vrea să își facă un partid. Nefiind politician nu are pretenția să se ocupe de cultura sau de economia României. Ea se mulțumește să se ocupe doar de drepturile animalelor.

„Nu m-am gândit să mă înscriu într-un partid politic – spune în declarația filmată și postată pe contul său de  Facebook Oana Zăvoranu –  nu m-am gândit să rezolv economia României, să mă ocup de finanţele României, de partea culturală, nu sunt politician. Pot să mă ocup de ceea ce îmi place să fac cel mai mult, unde vibrez sufleteşte cel mai mult, unde pot să ajut cel mai mult. M-am gândit, împreună cu Kola să facem un partid, un partid care să militeze în exclusivitate pentru drepturile animalelor şi pentru mediu. Aşa cum iubesc animalele, iubesc şi natura. Îmi place să respir un aer curat… Am văzut că e nenorocire ce se întâmplă în ţara noastră, se omoară urşi, ministra mediului am înţeles că e pe multe cărări. Păi ne atacă, săracii urşi, din moment ce aţi tăiat, domnilor politicieni, toate pădurile, unde să locuiască săracii urşi? Vin să locuiască cu noi la bloc.”

Și pentru ca tacâmul să fie complet, Oana mai spune că dorește asta deoarece a ajuns să iubească mai mult animalele decât oamenii 

„Am fost dezamăgită de oameni şi în timp am început să iubesc mai mult animalele decât oamenii. Sufletul meu vibrează 100% atunci când e vorba de animale“, a mai spus Oana Zăvoranu.

Acuma ce mai poți să zici când vezi atâta sensibilitate și noblețe sufletească? Dacă i-ar da Dumnezeu și un pic de minte ar fi perfect.

Legat de iubirea ei pentru animale mai mare decât cea pentru oameni, poate e de înțeles. O fi lovit-o zoofilia … Mă gândesc că așa cum unii luptă pentru dreptul de a face familii formate din persoane de același sex, de ce nu ar fi și unii care să lupte pentru dreptul de a face o familie cu oaia, vaca, porcul, câinele, dau, de ce nu cu mâțele. Parcă și văd cum va scrie într-o zi pe contul ei de facebook cu majuscule:

OANA+MARTY=LOVE

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu