Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Dezvăluiri > Ştiaţi că Ana Bulai nu este fiica ci soţia lui Alfred Bulai?

Ştiaţi că Ana Bulai nu este fiica ci soţia lui Alfred Bulai?

Ştiaţi că Ana Bulai nu este fiica ci soţia lui Alfred Bulai şi că acesta are un fiu  natural, Vlad Cosmin Bulai, rezultat în urma relației sale cu binecunoscuta ziaristă Dana Deac?

* * * * * * *

Ana şi Alfred Bulai

Ana şi Alfred Bulai

Îi cunoașteți. Apar aproape zilnic la televizor, când la Realitatea cuplului Elan-Vîntu, când la Antenele lui Felix și nu omit niciun prilej pentru a ne ține lecții de morală, de civism și chiar de comportament în societate, ca niște adevărați guru de talie națională, dacă nu mondială. Este vorba de tandemul Alfred Bulai-Ana Bulai, cea din urmă nefiind nicidecum fiica sociologului, așa cum cred cei mai mulți, tentați de diferența frapantă de vârstă, ci chiar consoarta domnului profesor, culeasă cu multă atenție din băncile facultății. Grijuliu nevoie mare cu tinerica soțioară, pe care a băgat-o nu doar pe gâtul românilor, cu de-a sila, prin intermediul televiziunilor prietene, ci și în tot soiul de comiții și comitete, profitând de poziția sa în învățământul universitar (trăiască sfântul nepotism!), Alfred Bulai a uitat  cu desăvârșire de fiul său natural, Vlad Cosmin Bulai, rezultat în urma relației sale cu binecunoscuta ziaristă Dana Deac. Pentru a-și obține drepturile, mai exact pensia de întreținere, Vlad Bulai a fost

Dana Deac

Dana Deac

obligat să-l dea pe tatăl său în judecată de nu mai puțin de trei ori, ultima dată chiar în 2011, vineri (20 ianuarie) fiind chiar pe rolul judecătoriei Sector 5 un nou termen în acest proces. O simplă trecere în revistă a proceselor în care Vlad Bulai l-a dat personal în judecată pe tatăl său, pentru a-și obține drepturile ce i se cuvin, demonstrează cu vârf și îndesat caracterul meschin și ipocrizia unui om cu pretenții de întâiul moralist al  neamului. Astfel, potrivit datelor oficiale, Vlad Bulai l-a dat în judecată pe tatăl său pentru pensia de întreținere în 2004, când avea 14 ani, semn că marele sociolog, proaspăt recăsătorit cu juna Ana, uitase cu desăvârșire de atribuțiile sale de părinte. 

Următorul proces a fost intentat în 2008, an în care Dana Deac, mama lui Vlad, se lupta din greu cu un cancer de sân, descoperit la sfârșitul anului 2007. Ce suflet de câine poți avea să-ți lași fiul fără pensie de întreținere tocmai când mama sa este grav bolnavă și are nevoie mai mult decât oricând atât de susținere morală cât și de sprijin material, având în vedere costurile deloc de neglijat ale tratamentului!

AB 1

Pe 15 decembrie 2008, instanța l-a obligat pe Alfred Bulai  „la plata în favoarea reclamantului a unei pensii de întreținere de 1200 RON lunar, începând cu data introducerii cererii: 05.09.2008 și până la finalizarea studiilor de către reclamant, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 de ani“. Decizia instanței se pare că nu l-a impresionat câtuși de puțin pe cel obișnuit să țină doar lecții nu și să respecte legea, din moment ce anul 2011 i-a adus un nou proces lui Alfred Bulai, intentat de fiul său Vlad, tot pentru pensia de întreținere.

AB 2

În aceste condiții, nu-ți mai rămâne decât să te întrebi cât tupeu poate avea un om care pozează aproape zilnic în moralistul și prezicătorul neamului dar nu are bunul simț să-i asigure copilului său bruma de pensie alimentară stabilită de lege?

Bani în conturi și afaceri prospere

Să nu credeți cumva că Alfred Bulai este vreun sărăntoc care nu mai are bani pentru pensia alimentară a copilului său! În calitatea sa de prodecan al Facultății de științe politice din cadrul SNSPA, Alfred Bulai a încasat anual, potrivit declarației de avere postate pe site-ul oficial al instituției, nu mai puțin de 124.170 RON, adică vreo sută de milioane de lei vechi pe lună, sumă din care, după cum se vede, n-a putut să-i dea 12 milioane de lei vechi pe lună  și fiului său pentru a contribui la întreținerea acestuia.

AB 3

Ce-i drept, nevasta tânără cu cheltuială se ține și având în vedere faptul că Ana Bulai și-a schimbat radical, de trei ori într-un an, culoarea părului, presupunem că aceste schimbări s-au făcut la pachet cu tot cu garderobă. Și cum Ana Bulai nu a câștigat tot anul decât 23 860 RON, conform declarației de avere postate de soțul său, putem crede că grosul cheltuielilor a căzut în spinarea soțului pe care cu siguranță îl iubește până la ultimul leu.
De asemenea, pe lângă salariu, Alfred Bulai mai deține și câteva conturi frumușele din care nu a catadicsit să rupă vreun bănuț și pentru nevoile fiului său. Potrivit declarației de avere, Alfred Bulai are nu mai puțin de cinci conturi în lei și euro, însumând aproximativ 32 000 de euro.
Pe lângă salariu, sumele frumușele din conturi, casă și mașină nou cumpărată în 2011, Alfred Bulai este și un om de afaceri de succes, dacă ne gândim că firma sa AB Research Group , a reușit, cu doar doi angajați, să aibă un profit de 1,5 miliarde de lei vechi în 2010, an de criză economică severă. Ce-i drept, liberalii au avut mare grijă de conturile sale, pe care i le-au alimentat frecvent în schimbul unor studii, sondaje etc, realizate de specialistul Bulai&co.

Fără număr, fără număr, de la șeful ASG, Alfred Bulai

Probabil puțini își mai aduc aminte de faptul că Alfred Bulai, specialistul în toate de la televizor, a fost câțiva ani buni, în vremea guvernului Tăriceanu, șeful Agenției de Strategii Guverna­mentale, remarcându-se prin larghețea cu care a cheltuit banii publici pe campanii total inutile. Astfel, doar în 2008, an în care-l dădea în judecată și copilul său pentru pensia alimentară, Agenția condusă de Bulai a aruncat nu mai puțin de 8 milioane de euro pe două campanii menite să îmbunătățească imaginea românilor în Spania și Italia. Rezultatul actor campanii îl vedem până în zilele noastre, când românii se confruntă în continuare cu stereotipuri, cu imagine negativă etc. dar, din păcate, banii nu-i mai vedem pentru că domnul Bulai i-a dat cu generozitate, nu prin licitație ci prin dialog competitiv, unor firme cu simpatii liberale evidente. Specialist-sadea, Bulai nu a ratat nici el momentul. Astfel, în  schimbul a 1.000 de euro de căciulă,  liderii liberali au fost instruiți în 2006 chiar de  șeful Agenției pentru Strategii Guvernamentale,  pentru a-și profesionaliza mesajul politic. Proiectul era adresat unui număr de 25 de lideri PNL, obligați de conducerea partidului sa participe că doar, deh!, trebuiau alimentate și conturile lui Alfred Bulai. Potrivit memorandumului pe care l-au primit liderii PNL, Alfred Bulai a organizat trei seminarii cu tema: „Profesionalizarea mesajului politic al liderilor în spațiul public și în media“. Cum i-a ajutat pe liderii PNL profesionalizarea făcută de Bulai s-a văzut la alegerile din 2008, când liberalii au pierdut cu brio alegerile după ce au cheltuit zeci de milioane de euro în campania electorală.
După cum se vede, Alfred Bulai n-a fost și nu este vreun sărăntoc ce se confruntă cu probleme financiare deosebite ce-l determină să nu-i mai plătească pensie alimentară copilului său. Dimpotrivă. Sociologul cu aere de moralist al neamului trăiește nu bine ci chiar foarte bine dar, tupeul, lipsa de bun-simț și mai ales caracterul  îl determină să rămână surd la cererile fiului său, lăsându-i acestuia singura opțiune pentru a-și obține  drepturile ce i se cuvin: sala de judecată.

Autor: Mihaela Dobrescu

Sursa: curentul.info

Publicat: 22 ianuarie 2012

Lasă un comentariu