Prima pagină > Pamflet, Politicăraie - Partide - Politicieni > Lia Olguța Vasilescu vrea să ofere cadou româncelor replici ale operelor lui Brâncuși

Lia Olguța Vasilescu vrea să ofere cadou româncelor replici ale operelor lui Brâncuși

Lia Olguța Vasilescu vrea să ofere gratuit româncelor replici ale operelor lui Brâncuși

Mulțumită că nu i s-a încheiat cariera de ministru, Lia Olguța Vasilescu, din nou Ministru al Muncii și Justiției Sociale, dorește să precizeze românii, mai precis, româncele.

Mare iubitoare de artă, doamna Vasilescu dorește să ofere fiecărei românce replici ale operelor lui Constantin Brâncuși. Pentru început, în vederea reacțiilor electoratului, se vor oferi gratis replici ale vestitei (și controversatei) opere a marelui scupltor numită ”Prințesa X”.

”Doresc ca fiecare româncă să se bucure de genialitatea marelui sculptor – a declarat doamna ministru – astfel că fiecare româncă să simtă pe pielea ei cum e să ai acasă o operă de artă. Astfel că, până la Crăciun fiecare va primi o replică a statuii ”Prințesa X” a lui Brâncuși, fie care putând opta pentru mărimea pe care o crede de cuviință.

Nu este o cheltuială mare, câteva zeci sau sute de milioane de euro vor fi destul.”

Un lucru pare a nu fi totuși în regulă. Faptul că doamna Vasilescu discriminează, împarte reprezentantele sexului slab (vorba vine) în două … pesediste și nepesediste.

”Doamnelor care sunt membre ale PSD vor primi statuete aurite, cu vibrație și încălzire, a căror baterii necesare funcționării vor fi subvenționate de la buget. Doamnele aflate în conducerea PSD vor primi statuete care vor avea, în relief, capul marelui nostru conducător Liviu Dragnea astfel bucurându-se și de binecuvântarea atingerii sale la orice oră doresc. 

Celelalte doamne vor primi statuete din oțel inoxidabil, fără vibrație. Avem și variante din silicon pentru doamnele care preferă un pic de flexibilitate”– a mai declarat doamna Vasilescu, din nou Ministru al Muncii și Justiției Sociale.

Poate vom reveni …

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu