Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Între politică şi presă există legături de sânge… De exemplu: Diana Tuşa + Iosif Buble = Alex

Între politică şi presă există legături de sânge… De exemplu: Diana Tuşa + Iosif Buble = Alex

Din 2009 nu e chiar o viaţă de om, doar lumea s-a întors cu poponeaţa în sus… Puterea a devenit opoziţie, opoziţia putere şi Diana Tuşa nubilă şi virgină politic …

Ei bine, a fost o vreme când presa i-o trăgea, la propiu politicii… mai precis unu, Iosif Buble, lin

Hai să vedem cam ce se scria de ea acum patru ani: 

Deputata PNL Brăila Diana Tuşa se joacă de-a mama şi de-a tata cu un ziarist însurat

Diana TușaPînă să ajungă deputat PNL Brăila dintr-o prostie (fiind votată de doar 3.468 de brăileni), Diana Tuşa s-a făcut remarcată prin ţeapa ordinarăpe care le-a tras-o jurnaliştilor din oraşul vecin. Tuşa a organizat, în luna mai 2008, în nume propriu, „Gala Premiilor TNL” pentru jurnalişti şi le-a promis public cîştigătorilor că îi va duce pe banii ei în excursie la Bruxelles. De atunci se face că plouă. 

Ca deputat, Diana Tuşa a reuşit să facă un mare zero barat. E drept că a apărut de vreo două ori la nişte emisiuni pe la Antena 3, dar s-a întîmplat dimineaţa, cînd lumea se uită, de obicei, doar la meteo şi la horoscop. 

În schimb, tînăra liberală Diana Tuşa (31 de ani) a avut o activitate intensă în plan personal, mai precis amoros. De un an de zile, ea este cuplată cu ziaristul Iosif Buble de la Antena 3, căruia îi curgeau mucii pînă mai an pe holurile PSD Bucureşti. Deh, omul a avut şi are ambiţii mari, în sensul că vrea musai să ajungă parlamentar. Iosif Bubble are 32 de ani, este din Deva, a absolvit Facultatea de Teologie, iar anul trecut s-a făcut remarcat prin faptul că a postat o mizerie de film pe blogul lui de căcat, cu o tipă care îi făcea sex oral în maşină unui burtos. Buble a insinuat cu nesimţire că respectiva gagică ar fi pesedista Ana Birchall, profitînd de asemănarea acesteia cu gurista din filmul porno. Ulterior s-a dovedit că totul a fost o făcătură fabricată chiar în laboratoarele PSD, pentru ca tînăra Ana Birchall să fie desfiinţată mediatic şi scoasă din viaţa publică. De altfel, de la acel scandal nici nu s-a mai auzit nimic de Birchall, semn că demersul lui Buble şi al pesediştilor pe care el îi gîdila în orgoliu şi-a atins scopul. 

Puţin îmi pasă mie cu cine motoleşte cearceaful Diana Tuşa. Dar faptul că e cam boccie, ca să nu zic naşparlie, nu este o scuză pentru faptul că a ajuns să accepte o relaţie cu un bărbat însurat (tot cu o jurnalistă), pe deasupra şi reportofon de serviciu (pardon, ziarist). 

Îmi imaginez drama prin care a trecut Tuşa, cînd a văzut că anii trec şi nu se uită nici dracu la ea, că nici măcar din milă nu se încumetă cineva să o consoleze. Dar parcă mai tare s-a făcut de rîs, lăudîndu-se ca proasta-n tîrg că speră să devină doamna Bubble Gum, după cum văd că scrie aici. 

Autor: Iulian Grosu

Data publicării: 11 nov 2009

Sursa: antidotul.ro

Autorul articolului de mai sus, Iulian Grosu, face la referire la un articol publicat pe  inpolitics.ro 

”Incalecarea” puterilor in stat: deputata Diana Tusa, indragostita de un ziarist

Diana Tușa 1Istoria recenta ne demonstreaza ca, pe plaiurile mioritice, cand puterile statului se ”contreaza” ies, de regula, scantei. Uneori, insa, ies si lucruri bune. 

Deputata liberala Diana Tusa, exponenta a primei puteri in stat, traieste de mai bine de un an o frumoasa poveste de dragoste cu un ziarist de la Antene, Iosif Buble, reprezentant al celei de-a patra puteri, presa, numita si cainele de paza al democratiei. Contactata de Inpolitics, tanara liberala a marturisit, in exclusivitate, existenta acestei idile, despre care au aparut o serie de zvonuri in media, inclusiv in paginile Academiei Catavencu. “Da! Sunt indragostita de Iosif! Suntem impreuna de mai bine de un an de zile. Traiam o poveste foarte frumoasa, si, amandoi ne gandim la viitor”, ne-a confirmat Diana Tusa. De altfel, potrivit unor surse confidentiale, povestea de dragoste dintre cei doi se va solda, in viitorul apropiat, cu un bebelus. Deocamdata, Diana Tusa evita, diplomatic, sa oficializeze faptul ca este gravida, sarcina aflandu-se chiar in luna a treia. (R.G.)

sursa: inpolitics.ro

 

La rândul lor, cei de la Curentul, scriu:

Liberala Diana Tuşa i-a pus capac lui Iosif Buble, specialistul prohabului pesedist

POLITICĂ+PRESĂ=ALEX

POLITICĂ+PRESĂ=ALEX

Ziaristul care i-a inventat o m..e unei femei politician şi-a luat-o înapoi, găsindu-şi naşu’ tot în zona politică, o altă femeie politician atårnåndu-i de picior o bilă grea de condamnat la (încă) o căsătorie, după un prim mariaj eşuat. Spărgătoarea de case, liberala Diana Tuşa, a izbåndit, într-un final, să se mărite cu unu’ – ziaristul pesedist Iosif Buble, deşi la cåt de boccie este nu ar fi avut şanse să-şi găsească un consort nici măcar din råndurile etniei rome din care face parte, după cum comentau nişte blogeri din Brăila, orăşelul care a lansat-o spre culmile deputăţiei şi ale politicii înalte alături de un Bogdan Olteanu, căruia i-a fost director general de cancelarie.
La vremea aceea, a debuturilor sale, presa consemna că Diana „lăsa de înţeles că Bogdan Olteanu a depus divorţ de soţia sa, Cristina Izabela, din cauza ei, dar îşi vedea liniştită de viaţa intimă şi de întâlnirile private cu o cu totul şi cu totul altă persoană“. În ianuarie 2009, ziarul „CANCAN“ dezvăluia că Olteanu şi Tuşa au o relaţie de mai bine de doi ani, dar aceştia s-au despărţit, Olteanu aruncându-se (şi) în braţele Alinei Gorghiu, iar Tuşa în braţele lui Iosif Buble, jurnalist la Antene. În luna noiembrie 2009, Tuşa anunţa că e însărcinată şi Buble divorţează de soţia sa.
Buble la vremea aceea tocmai devenise un ceva mai cunoscut decât nimeni, prin lansarea unei făcături mizerabile la adresa Anei Birchal, un filmuleţ în care o femeie apare în genunchi, lucrând oral un personaj despre care s-a insinuat că ar putea fi Mircea Geoană. Zvonistica din spatele poveştii a fost mai interesantă decât povestea în sine. Filmuleţul n-a fost aruncat de Buble pur şi simplu pe Internet, ci s-a construit un orizont de aşteptare, s-au vehiculat diverse nume, s-au rostogolit ipoteze cu privire la personajul masculin din postarea lui Iosif Buble, devenit peste noapte un autentic specialist în problematica prohabului pesedist.
Lucrătura a fost a găştii iliesciene, care o dorea la Învăţământ pe Kati Andronescu, concurată de Birchal, căreia Geoană îi promisese postul, în perspectivă. Cel puţin aşa spun sursele noastre. Acum, curajosul Buble nu mai recunoaşte că blogul său este al său, ca să scape de obligaţii juridice faţă de Birchal.
Dacă Buble i-a tras-o jos lui Birchal, la vremea aceea, iată că o altă politiciancă a „răzbunat-o“ pe Ana şi i-a tras-o şi mai jos, atârnându-l printr-o combinaţie bilă- bilă-mantă aproape perfectă.

Tuşa a reuşit: Buble a luat-o de nevastă

Sau cel puţin aşa reiese din declaraţia de avere a liberalei, depusă în iunie 2010 la Cameră, cum că are un soţ angajat la Antena 1. Numele acestuia nu a fost trecut în declaraţie. Nu credem că de ruşine. Oricum la Tuşa nu ne-ar mira de fapt să aibă un soţ imaginar în declaraţia de avere, având în vedere că în urmă cu câteva luni explica pe blogul său cum a completat ea declaraţia de avere: „Explicaţia e simplă. Anul fiscal se încheie în luna martie, fişa fiscală se eliberează undeva prin mai“. Ea, sărăcuţa, neavând habar că în Codul fiscal se prevede la „Art. 16. – (1) Anul fiscal este anul calendaristic“. Bine că o să stea acum doi ani în concediu postnatal şi măcar nu mai votează legi pe care în mod evident nu le înţelege. Chiar m-am amuzat zilele trecute cum încerca ea să explice la un post de ştiri despre Ordonanţa 58/2010 care modifica chiar Codul fiscal despre care ea de fapt habar nu are. Dar la telenovele nu explică chestiile astea.
Să vedem cum a pus mâna Tuşa pe Ioşka: în 6 nov. 2009, Caţavencu anunţa în premieră că Tuşa e gravidă. După data naşterii copilului, data concepţiei a fost în jurul datei de 01 septembrie. Aşadar, sarcina avea două luni, deci nu era vizibilă. Tuşa, însărcinată în două luni, a dat pe surse la presă că e gravidă. Pe 10 noiembrie, Diana confirma în premieră pentru inpolitics: „Da! Sunt îndrăgostită de Iosif! Suntem împreună de mai bine de un an de zile. Trăim o poveste foarte frumoasă şi amândoi ne gândim la viitor“. 
În timpul ăsta, Iosif era însurat şi nu avea niciun gând să divorţeze. Dar punct ochit, punct lovit: soţia lui Buble, Ana Maria Luca, ziaristă care lucrează în Liban pentru o agenţie de ştiri – o tipă tare deci, până la un punct -, îl somează pe Buble să introducă divorţul, ceea ce se întâmpla chiar pe 16.11.2009 la Judecătoria Sector 6. Surse din apropierea jurnalistei ne-au relatat că declaraţia Tuşei a fost dată într-o marţi, iar peste şase zile, adică luni,  deja cererea de divorţ era depusă la instanţă pentru că soţia lui Buble a fost cu atât mai supărată cu cât „Cancan“ relatase în 27 ianuarie 2009 că Bogdan Olteanu divorţează pentru Diana Tuşa care, conform propriei declaraţii, trăia deja de mai multe luni şi cu Buble. Cum să nu te scârbească atâta promiscuitate?
Faptele s-au derulat astfel: la sfârşitul lui 2008-începutul lui 2009, Tuşa trăia şi cu Olteanu, şi cu Buble. Amândoi însuraţi. Olteanu bagă divorţ. Tuşa radiază. O s-o ia pe ea! O s-o ia pe ea!  Dar lovitură de teatru: Olteanu o ia pe Alina Gorghiu. O dată, maximum de două ori. „Părerea mea“, după cum a zis nea Nicu Văcăroiu.
Pe 01 iulie 2009, „Curentul“ arunca bomba: „Alina Gorghiu, noua stea din constelaţia Olteanului“. Biata tecuceancă este filmată câteva zile mai târziu de Antena 1, cu Bogdan Olteanu, intrând într-un hogeac şi ieşind după câteva ore îmbrăcată altfel. Aoleu, Diana disperă şi înmulţeşte atacurile pe Buble. Buble, mai bleguţ ca Olteanu. Olteanu, beizadea de superşmecheră comunistă, s-a gândit aşa: în zilele noastre se poartă bisexualismul. Deci dacă sunt cu două, înseamnă „bi“. În plus, cele două împreună au un coeficient de inteligenţă corespunzător. Dar fetele voiau măritiş. La căsătorie, „bi“ înseamnă puşcărie. Deci Olteanul nu poate. Şi atunci bomba: Diana rămâne însărcinată cu Buble. Buble, absolvent de Teologie, nici vorbă să divorţeze. Dar Diana, consumatoare de telenovele, lucru devoalat prin desele sale apariţii la TV, ştie ce are de făcut:  să-şi ridice poalele în presă, cu tupeu, să iasă pe interval cu sarcina, apoi pac, divorţul lui şi, în final, căsătoria ei. Doar Buble, absolvent de Teologie, nu era să lase copilul născut în afara căsătoriei.
Planul a funcţionat ca uns, iar acum Buble este practic aproape intromisionat şi în politică, fiind foarte aproape de visul său iniţial de a ajunge parlamentar. Până una-alta este doar soţ de parlamentară liberală, dar cu perseverenţă şi răbdare are şanse să prindă un loc pe lista PSD-ului, mai ales dacă avem în vedere că din punct de vedere al imaginii situaţia sa, de pesedist încălecat de-o liberală, corespunde şi ilustrează actualul context politic, în care liberalii şi pesediştii convieţuiesc într-o vicioasă coterie sexual-politică.

Sursa: curentul.ro

Şi cum e frumos, orice poveste e bine să se încheie cu happy end … 

Presa în coaliţie cu Puterea îl învaţă pe Alex să înoate

Presa în coaliţie cu Puterea îl învaţă pe Alex să înoate

Diana si Iosif incearca sa-l invete pe Alex sa inoate la mare

Deputatul PNL de Braila Diana Tusa si cunoscutul jurnalist Iosif Buble se afla de cateva zile intr-o statiune de la malul romanesc al Marii Negre impreuna, evident din acest an pentru multi, multi, ani, cu micutul Alex, poznasul baietel al cuplului. Daca Alex nu adora sa manance hamsii, guvizi sau midii cu cartofi prajiti sau maioneza, ii place insa sa se zbenguie in apa, ocazie cu care Diana si “Ioska” incearca sa-i ofere prima lectie de inot.

Infobraila a intrat in posesia mai multor imagini de la mare al cuplului, una dintre ele fiind alaturata acestui articol. Nu putem sa nu remarcam fericirea care se citeste in ochii proaspetei familii, care isi incarca bateriile pentru anul de foc 2012, in care trebuie s-o sustina pe Diana pentru obtinerea unui nou mandat de deputat

Autor:  Catalin IORDACHE

Sursa: infobraila.ro

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu