Prima pagină > impostură, Politicăraie - Partide - Politicieni > Incapabilă să lucreze ca inspector la ANAF, Mihaela Triculescu e recomandabilă să conducă instituția

Incapabilă să lucreze ca inspector la ANAF, Mihaela Triculescu e recomandabilă să conducă instituția

Nu știm dacă din cauză că i-o fi fost mintea bulversată de fixativ sau de dezvăluirile legate de falsificarea datelor legate de buget și de deficitul bugetar, cert e că extrem de zbârlit Ministrul de Finanțe. Eugen Teodorovici a găsit că rrebuie să ia măsuri drastice. 

L-a dat afară pe șeful ANAF Ionuţ Mişa și a propus-o în locul lui pe Mihaela Triculescu. Nu că Mișa ar fi fost ditamai capacitatea, dar a o pune pe zglobi blondă în locul său e cam ca și cum ai încerca să demonstrezi că ești capabil să găsești pe cineva și mai incapabil decât personagiul aflat într-o funcție.

Este încă un exemplu din care vedem că deși ești incapabil să te angajezi la o instituție, ești bun să o conduci.

Mihaela Triculescu

La inițiativa ministrului de finanțe, Eugen Teodorovici Ionuț Mișa, șeful ANAF a fost eliberat din funcție, decizia de numire a Mihaelui Triculescu fiind semnată rapid și fără comentari de premierul Dăncilă.

Să rămâi crăcănat când auzi că este o doamnă cu multă expriență, 19 ani în domeniul privat (cum ar veni, dacă ai vândut înghețată și semințe la un chioșc în gară ești automat calificat să fii Ministru la Finanțe, la Comerț și Industrii sau la Transporturi). Trebuie să recunoaștem că mai incapabilă decât Veorika să fie Premier, sdau decât Teodorovici să fie Ministru de Finanțe nu prea are cum să fie noua blondă. 

”Am solicitat doamnei prim-ministru revocarea din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală a domnului Ionuț Mișa. Anul 2019 este un an cu foarte multe provocări, știm foarte bine cu toții, în special în zona economică. Iar ANAF-ul, așa cum am spus de foarte multe ori, ca principală instituție publică din România, trebuie să-și schimbe radical comportamentul în economie”, a spus Eugen Teodorovici, probabil simțindu-se obligat să se scuze într-un anumit fel.

Interesant este că Guvernul, pentru a-i cânta în strună ministrului  Teodorovici, neobservând că nu prea avea când să o facă, spune că madam Triculescu ar fi rezultatul evaluării mai multor propuneri făcute de Coafatul de la Finanțe.

”Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice”, se arată în comunicatul Guvernului apărut la foarte puțin timp după anunțarea demiterii lui Mișa.

Mihaela Triculescu este un economist care a lucrat în insolvență asigurând manageriatul unor firme care se ocupă cu asta (ciudat e că nu se dă nici un exemplu). 

Culmea e că respectiva s-a evidențiat prin picarea de cinci ori a concursurilor de admitere în funcția de inspector ANAF, la proba orală, cât despre integritate … ușă de biserică nu prea e.

Dintr-un articol publicat de Afrodita Ciacovski în adevarul.ro aflăm că madam Triculescu e un fel de iapă brează, având nu mai puțin de 23 de procese în care e parte, doar pe rolul C.A. Dolj fiind 5 procese din care, ultimul, fiind inițiat pe 13 Decembrie 2018 de către DGRFP CRAIOVA – AJFP DOLJ împotriva ROBELIA IMPEX SRL prin lichidator CII Triculescu Mihaela.

Un alt proces este înregistrat chiar pe rolul Tribunalului Bucureşti, cu termen de judecată pe data de 18 ianuarie 2019.

”Mihaela Triculescu, – scrie  Afrodita Ciacovski în adevarul.ro –  proaspăt numită în locul lui Ionuţ Mişa la şefia ANAF, are zeci de procese pe rolul Tribunalului Dolj şi al Curţii de Apel Craiova în care se judecă cu Fiscul doljean.

Spre exemplu, pe rolul Tribunalului Dolj se află nu mai puţin de 23 de procese în care CII Triculescu Mihaela este parte în procese în care partea adversă este DGRFP Dolj, Finanţele Publice Locale sau Registrul Comerţului.  

Pe rolul Curţii de Apel Craiova se află alte 5 procese, ultimul dintre ele fiind iniţiat, la 13 decembrie 2018 de către DGRFP CRAIOVA – AJFP DOLJ împotriva ROBELIA IMPEX SRL prin lichidator CII Triculescu Mihaela.

Numele noului şef al ANAF apare însă şi în alte procese din ţară, nu numai din Dolj, un astfel de ultim dosar fiind înregistrat la Tribunalul Arad, cu nou termen de judecată la data de 30.01.2019.   

Un alt proces este înregistrat chiar pe rolul Tribunalului Bucureşti, cu termen de judecată pe data de 18 ianuarie 2019.

Potrivit datelor portal.just.ro, numele noului şef al ANAF este parte în nu mai puţin de 96 de dosare, în care instanţa s-a pronunţat deja sau este în curs de judecare asupra cererilor formulate împotriva debitorilor pe care noul şef al ANAF îi reprezintă sau pe care CII Mihaela Triculescu i-a chemat în judecată.   

În majoritatea acestor procese, noul şef al ANAF trebuie să se judece cu reprezentanţi ai Fiscului local, ceea ce, în situaţia de faţă, ca preşedinte al ANAF, ar putea fi catalogat drept conflict de interese.” 

La rândul său, Alexandru Căutiș, este mult mai caustic pe plusinfo.org.

Exclusivitate la exclusivitate! Noua șefă de la ANAF a fost respinsă nu doar o dată, ci de cinci ori!!!

Noua șefă de la ANAF are o vastă experiență, cum spune madam Dăncilă, numai că este o experiență în a fi respinsă de la examenele date pentru a lucra în această instituție. Sursele noastre de încredere spun că are experiența a 5 (cinci) astfel de respingeri! De două ori se pare că de la DCARFIR (Direcția Control Activități cu Risc Fiscal și Intervenție Rapidă) – care este vârful de lance al anti-fraudei fiscale din România, de două ori de la Direcția Regională Antifraudă Tg. Jiu și de două ori de la Direcția Regională Antifraudă Craiova. Cel mai grav este că în luna octombrie 2014 ANAF comunica celor care organizau concursul pentru ocuparea funcției de inspector în cadrul DRAF TG.-JIU că doamna Triculescu Mihaela prezintă „probleme de integritate”, din perioada în care lucra ca director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Dolj. După atâtea respimgeri, dintre care una în mod cert  pe motive de „probleme de integritate”, madam Triculescu este numită șefă peste toate structurile la care nu a fost admisă. De data aceasta vorbim de o numire, nu de un concurs. Cine și de ce a preferat-o? Cine a dat ordin să se fure din banii de la Protecția Copiilor Teleorman cumva este foarte încântat să numească o doamnă cu „probleme de integritate” la altă instituție județeană, de data aceasta de protecție a adulților?

Sursa: plusinfo.org

Același jurnalist mai scrie:

Exclusiv! Noua șefă ANAF nu a fost admisă în 2014 nici ca inspector anti-fraudă la Craiova

După numirea Mihaelei Triculescu drept șefă la ANAF pe țară este foarte dificil nu numai presei să afle cine este și ce a recomandat-o să fie pe funcția aceasta, dar și noilor ei subalterni, care nu au auzit niciodată de ea. Motivul „discreției” profesionale a acestei doamne stă în CV-ul ei, încă nevăzut public. În 2014 aceasta a încercat să profeseze ca inspector în cadrul Direcției de Combatere a Fraudelor din Craiova, dar a fost respinsă. Găsiți dovada în link-ul de mai jos, la poziția 939. Ulterior respingerii de la un banal serviciu județean marea economistă a lucrat în mediul privat, în insolvență, la cazuri de asemenea la fel de minore ca și trecutul ei profesional. Deci experiență zero (0). Dar are probabil ceva  ce începe cu litera ce seamănă lui 0 (zero), litera O: Obediență. Unde 0 experiență e, multă obediență e….

Sursa: plusinfo.org

P.S. La nivel de zvon, cică adevăratele calități care au făcut-o pe Triculescu recomandabilă pentru ședia ANAF  s-ar găsi în dormitorul lui Darius Vâlcov… de parcă poți  poți să te iei după zvonuri …

mihaela triculescu (3)

Mihaela Triculescu

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu