Prima pagină > Abureală - Manipulare, Blogosfera, Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire > Bombonel – ministru, premier, blogger, plagiator, rahatofil şi amnezic

Bombonel – ministru, premier, blogger, plagiator, rahatofil şi amnezic

Motto: Cine n-are ouă să-şi cumpere sau să folosească bile de rulment, sunt mai tari…

Uneori oamenii nu se pot abţine. Mai ales dacă într-o vreme erau în centrul atenţiei…

Pe blogul lui Adrian Năstase, http://nastase.wordpress.com/ , într-un articol numit  “Cronicarul” Traian Basescu, putem citi:

“Nu stiu daca ati urmarit mesajul transmis de Traian Basescu in cadrul ceremoniei care a marcat 15 ani de la primele tranzactii bursiere pe BVB. Daca nu ati facut-o, stati linistiti, nu ati pierdut mare lucru. Ati ratat insa ocazia de a vedea inca o mostra de tupeu din partea lui Traian Basescu, cel care, din nou se aderseza cui mai doreste sa il asculte ca si cum nu ar fi de 6 ani in fruntea tarii. Acesta a vorbit de parca astazi ar fi preluat mandatul, de parca nu ar fi direct responsabil pentru dezastrul in care se afla economia, de parca nu ar fi artizanul masurilor de austeritate care au condus al saracirea populatiei. De parca ar fi un cronicar al vremurilor pe care, in fapt, el le-a marcat prin incompetenta si actiuni de dezbinare.

La finalul anului 2010, Traian Basescu descopera ca Romania a avut crestere economica „nesanatoasa”, bazata pe consum. Dar unde a fost  el in ultimii 6 ani, cand cresterea economica bazata pe consum se manifesta cu toata forta? Dar nu cumva Traian Basescu si-a asumat si chiar s-a laudat cu aceasta crestere economica nesanatoasa la finalul primului sau mandat, cu ocazia „bilantului” prezentat in fata Parlamentului?”

Ce să zic, m-am impresionat până la lacrimi….

Şi cum Traiat Băsescu e ceva între obsesie şi obişnuinţă pentru orice pesedist care se respectă, într-un alt articol,” ANALIZA subiectiva: PDL – sub povara băsescianismului”, tot de pe Bonboblog, mai putem vedea următroarece chestii:

Inevitabila criză structurală

“…. În realitate, PDL se confruntă acum cu o criză structurală, care era – mai devreme sau mai târziu – inevitabilă, având două cauze principale. Prima, este înscrisă chiar în numele partidului, în sensul în care adăugarea literei „L” – de la liberal …s.a.m.d.”

„A două cauză a crizei structurale a PDL este reprezentată de transformarea unui fost partid de cadre într-un partid de mase al cărui singur liant ideologic este „băsescianismul”, adică apărarea tezelor Conducătorului, oricare ar fi acestea, …. S.a m.d.”

Geografia polilor de putere

“În PDL nu există un veritabil curent antibăsescian, nu există autentice disidenţe, ci doar personaje care îşi permit să privească într-un mod critic extravaganţele Conducătorului…”

Pregătirea pentru alegerile 2012-2014

“Ar fi o mare greşeală dacă am considera că în rândurile PDL (implicit şi la Palatul Cotroceni) nu ar exista capacitatea de analiză strategică, de programare a principalelor decizii. La o privire atentă asupra acţiunilor politice din zona PDL, putem observa o serie de strategii consensuale tuturor polilor de putere, menite a pregăti alegerile din perioada 2012-2014:

  • Operaţiunea de „facelift”, reprezintă preocuparea strategică la nivelul PDL, aceasta urmând a fi realizată în primăvara anului viitor, având două componente principale – înlocuirea guvernului Boc …ş.a.m.d.
  • Împărţirea responsabilităţii crizei, constituie, de asemenea, acţiunea politică pusă în scenă de mai mult timp de Traian Băsescu. …..asistăm la o uriaşă acţiune de manipulare, menită a favoriza campaniile de victimizare ale PDL…. (Bravo Bonbo, fix de manipulare se ocupă Bonboblogul tău)
  • „Extremă urgenţă – bani pentru partid!” ….De o gravitate excepţională este iniţiativa „4 miliarde euro pentru PDL”… (aici nu e o greşală? Parcă era vorba de 4 milioane, nu miliarde şi nu de PDL de soacra lui Geoană căreia îi dăduse să-i ţină şi plină de aluatde plăcinte fiind, mamei heroine a Michaelei mon amour I s-au cam luipit de ghiare)
  • „Colonizarea” instituţiilor publice, adică impunerea clientelei PDL în cât mai multe instituţii publice, având ca miză nu doar exercitarea guvernării, ci construirea unor „bastioane portocalii” şi pentru perioada de opoziţie. (Hehehe…)
  • „Să manipulăm poporul cu televizorul” ar putea fi definită dorinţa obsesivă a lui Traian Băsescu şi PDL de a avea televiziuni de partid. În condiţiile în care „Vocea Cotrocenilor” (televiziunea publică) şi B1TV au cote de piaţă – deci audienţe – limitate, se pregăteşte apariţia unor posturi tv ale „mogulilor buni” (din ce bani, rămâne de văzut). (da… adevărată impertineţă să existe televiziuni care au şi altă treabă decât să-l înjure pe Băsescu aşa cum fac televiziunile amicului matale Felix, sau a lui Vîntu… Amice, asta cu televiziunea nu trebuia să o bagi, nu-i frumos, ce zice acum Iliescu, pentru că lumea uitase cum era cu telefonul roşu pe vremea Bunicuţei şi a chelului rîrîit…)

… Traian Băsescu s-a arătat a fi mult mai apropiat de „camarilă”, acest lucru putând fi un indiciu asupra faptului că actualul preşedinte doreşte amenajarea confortabilă a PDL astfel încât să poată controla partidul şi după încheierea celui de al doilea mandat prezidenţial. (Ţîţîţî… :D)

…………….

„Cântarea României” la PDL Bucureşti

Pentru oricine cunoaşte realităţile epocii Ceauşescu, aşa-zisele alegeri de la PDL Bucureşti au amintit, în mod neplăcut, de atmosfera şi stilul de la congresele PCR sau de la fazele naţionale ale „Cântării României”. …

…” în numele unor obiective de partid sunt folosiţi în mod discreţionar şi abuziv banii publici…” ( aha, deci nu prin partidul lu’ matale se aduc omagii de ziua arelui Conducător… hmm, cum dracu de am înţeles că cel sărbăztorite era Iliescu, mata, Geoană, funţie de cine era … şăf  la partid.)

Bre Bonbonele, păi mata ai un tupeu realmente … neverosimil. Că nu eşti în stare să-ţi numeri singurel oulăle, am înţeles, nu găsiseşi o oglindă şi din cauza burdihanului nu ţi le puteai vedea. Da’ să te apuci aşa, ca Oprescu şi să plagiezi…

Păi cu anumite mici modificări, eu am mai citit astea pe când erai Premier. Într-un ziar care te înjura de mama focului.

Multă nesimţire şi tupeu poate să zacă şi în scăfârlia aia pe care o porţi pe post de protecţie antipluvială a gâtului.

Mă întrebam de unde vine…. Şi mi-am dat seama. De la nene-tu Iliescu pe care îl urmai ca pechinezul cam peste tot. Nu ştiu dacă şi la budă intrai cu el, dar dacă nu intrai, cu siguranţă rămâneai la uşă…

Poate ar trebui să scrii pe blog şi alte analize interesante interesante cum ar fi:

– Amintiri cu mătuşa Tamara,

– Legătura filozofică dintre termopane şi operele de artă afişate prin toată casa,

– Recomandări cu privire la transportul brăţărilor dacice în ţări străine şi măsuri care trebuiesc luate ca acestea să nu fie depistate,

– Metode pentru dresarea virusului aviar astfel încât să atace şi să falimenteze doar doar intreprinderile avicole ale concurenţei concurenţei.

Mare nesimţit poţi fi măi omule…

 

  1. 1 decembrie 2010 la 0:22

    Mă uit la poza în lenjerie pentru a nuştiu câte oară… Cred că mi-ar plăcea…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu