Prima pagină > Blogosfera, Haioşenii, Presă > Mircea Badea cu ‘ntelijenţa la cântar

Mircea Badea cu ‘ntelijenţa la cântar

Ce face omul când nu mai are rating? Face şpagatul pe două scaune, se dă mare cu maşina pe care o are povestind cum intră barierele de la mall-uri în erecţie când vine el cu otomobilul din dotare, se laudă cu curajul de a umbla noaptea printre câini, evident, pentru a fi credibil mai precizează că are şi pistol pentru cazul în care vreunui câine îi vine ideea de a-şi împlânta colţii în depozitul lui de inteligenţă (unii îi spun celulită). Ba mai face şi mitinguri pentru dreptul de a înjura liber, sau îşi pune un şorţ pe care as lipit nişte pene şi se duce în oraş ca să se facă de râs, în caz că cei zero virgulă la sută telespectatori pe care îi are nu au aflat cât e de penibil.

Ei, dar mai nou, narcisistului i s-a năzărit că problema naţională a României este de a-i evalua lui cantitatea de slănină…

„… voi candida la supranumele de Mircea SlimBoy Badea.”  Zice mircea Badea pe blogul lui…Adică Băiatul subţire cum ar veni

Da aşa scrie Mircea Badea pe blogul său  http://www.mircea-badea.ro/blog/ , sau mai pe larg, Badea scrie într-un articolaş numit „Cântarul oficial” că:  „Vaaaai, am urmat modelul de succes al europarlamentarului Eba. Niste cetateni au declarat foarte agresiv aseara cum ca as fi puhav. Aoleu!
Prin urmare am intrat in panica si m-am grabit sa depun toate diligentele necesare intru indreptarea unei astfel de perceptii care mi se pare extrem de importanta. Doar voi candida la supranumele de Mircea SlimBoy Badea.”

Sursa: Mircea Badea Blog

http://www.mircea-badea.ro/blog/cantarul-oficial/

Vaaai, dar asta e o mare măgărie să spună cineva că narcisitul ar fi peste greutatea admisibilă. Din câte spunea cântarul, 85,2 kile, dacă luăm în considerare că prostia din capul lui are o densitate incredibilă, chestie subliniată de el însuşi cu ceva vreme în urmă când pentru că musculosul gât nu-i mai putea susţine tărtăcuţa. Ziceam atunci că probabil ar trebui premiat pentru faptul că a demonstrat că prostia are masă fizică, iar cum la el densitatea era uriaşă, era normal ca gâtul său să aibă nevoie de ajutor. 

Având în vedere acest aspect, e clar, Mircea Badea este mult sub greutatea normală. 😀 

P.S. Mă  întreb cam câtă minte poate să aibă ăla de-i zice antrenor ca să se coboare la mintea lui Badea…

Filmuleţul cu Badea pe cântar…

http://www.youtube.com/watch?v=E-eKwmlLEGQ&feature=player_embedded

Hmmm … grea boală narcisismul …

Categorii:Blogosfera, Haioşenii, Presă Etichete:
  1. SuziBaston
    12 august 2011 la 20:58

    Corect. Badea e bolnav la cap, asta e clar.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: