Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Ponta crede că românii sunt masochişti fiind fericiţi să plătească taxe cât mai multe şi cât mai mari

Ponta crede că românii sunt masochişti fiind fericiţi să plătească taxe cât mai multe şi cât mai mari

   În campania erectorală uslaşii împrăştiaţi prin ţară se jurau că dacă naţia îi va vota, în ţara asta toate se vor mări.

Ponta Victor şi Daciaca

   Şi cănile cu care românul va lua mierea şi laptele ce vor curge în rigole, şi nevelul de trai, şi salariile, şi pensiile şi numărul de locuri de muncă şi numărul de spitale deschise, şi numărul de şcoli şi numărul de organe cu caşchetă … Astea nu cresc dar, ce-i drept, ceva creşte: Preţutile, taxele, veniturile primarilor care îşi dau toată silinţa să se aleagă parlamentarii care trebuie. Trebuie răsplătiţi, nu? Oamenii merită deoarece îi respctă mult pe alegători, au mare grijă ca drepturile lor să fie respectate, de exemplu dreptul la vot. Fie că e viu, fie că e mort românul votează în medie conform numărului de degete … bărbaţii au dreptul la un vot în plus, doar pentru că au un deget în plus…

   Gândindu-se pa măririle de salarii şi pensii, românul, pleşcar prin definiţie, deja se şi gândea cam prin ce insule impronunţabile  îşi va petrece vacanţele şi cum va arunca el cu banii ca la nunţile unde milionarii interlopi dau cu bani în maneliştii care cântă.

   E adevărat, românii îşi petrec vacanţele prin locuri exotice, unde se plimbă pe cămilă şi trag câte un pui de somn, obosiţi de bălăngăneala cocoşatei şi burduşiţi cu haleală care, deşi poate că nu le place că nu e învăţat cu finomşagurile, bagă în ei cât încape .. dacă e scump, e cool, trag câte un pui la umbra palmierului …. E adevărat, românul nu se duce personal acolo, trăind în o ţară cu democraţie reprezentativă, se duc reprezentanţii…

   De la o vreme, văd că Guvernul Ponta şi alţii usl-işti se dau de ceasul morţii să îndeplinească visul de veacuri şi pentru care românii au luptat şi au murit încă de când nu se dăduse jos din pon de teala dinozaurilor.

  Evident, e vorba de taxa aia nouă care trebuie vârâtă în benzină ca şi cum, acum, preţul real al benzinei nu ar fi mai mic decât preţui de la pompă, restul taxe.

  Azi Premierul Ponta a fost la Cotroceni şi a avut o întâlnire cu Preşedintele Băsescu la care au participat şi Mugur Isărescu, Daniel Chiţoiu şi Liviu Voinea.

S-a tot vorbit azi de această întâlnire, nu o să insist .. ca de obicei, la ieşire, cum Ponta a văzut un grup de jurnalişti, cum a sărit pe ei. A spus multe, aberând cam ca de obicei. Ce mi s-a părut interesant a fost modul în care vede ideea de taxă.

Am înţeles că românii îşi doresc taxa aia nouă din benzină ca a aerul. De unde a dedus el că românii sunt masochişti şi vor taxe multe şi mari?

„Dacă nu doreau îl votau pe Băsescu la alegeri …dar ne-au votat pe noi.”

Deh … paranoia puterii are multe faţete …

P.S. Oare de ce am impresia că după vizita maimuţoiului şef al guverului chinez la Ponta se văd tot mai multe elemente din Ceauşescu? … diferenţa e că la Ceaşcă era vorba de întâlnirea cu nord coreeni…

Ponta

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu