Prima pagină > Uncategorized > Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de Plagiatorul Penal a eşuat … Nimic surprinzător

Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de Plagiatorul Penal a eşuat … Nimic surprinzător

MOTTO

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

Victor Ponta Azi a fost vineri …

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta fusă şi să dusă …

Cred că numeni nu se aştepta la modul serios ca aceasta să treacă şi să pice guvernul. A fost aşa, pentru lumea tot zicea că liberalii o ţin tot într-un blat … opoziţia a reuşit cumva să strângă 194 de voturi când era nevoie de un  mini  de 278 ca să treacă.

Pentru a nu avea emoţii Ponta a ordonat supuşilor săi să stea în bănci şi să se facă că plouă. Luncru cât se poate de normal de vreme ce votul e un  drept nu o obligaţie, dar asta e altă poveste.

Cum la noi totul pare desprins din opera lui Caragiale, şi azi au fost câteva replici care arătau că lumea e relaxată cum se întâmplă când se ştie rezultatul.

Dealtfel Ponta, ca omul cu desagii în căruţă nici nu prea a stat prin sală. Dacă e să citezi nişte chestii cât de cât interesante ar fi nişte declaraţii. 

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL: „Simt nevoia sa imi cer scuze, aici, la locul faptei. A fost o greseala ca PNL v-a sustinut sa ajungeti prim-ministru. N-am crezul ca un om tanar va ajunge sa fure dreptul la vot”.

Seful Senatului, pupincurist iremediabil al lui Victor Ponta, i-a replicata Alinei Gorghiu. 

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului: „Mi-am adus aminte de ceva, o chestiune marunta. Este pentru prima data in istoria PNL cand partidul e condus de un presedinte numit, si nu ales”.

Ca orişice domnişorică ce se respectă, Alinuţa nu s-a lăsat…

Alina Gorghiu: „Sa stiti ca astazi as fi preferat un dialog cu inca prim ministrul in functie, nu cu berbecele PSD.”

Cu umorul său fad şi răsuflat, în cel mai pur stil pesedist, Ponta s-a băgat să îşi apere ţuţerul..

Victor Ponta,: „PNL a avut presedinti, oameni respectabili, oameni cititi, oameni cu capacitate politica si acum a ajuns sa fie condus de Elena Udrea… Treaba lor!”

Din înţepături nu puteau lipsi nici referirile la presedintele Klaus Iohannis.

Şi pentru ca lumea să îi vază sacoul cu Mickey Mouse, probabil un fel de omagiu către Victor Ponta în discuţie se amestecă şi semiretardata învăţătoare Cristina Anghel:

Cristiana Anghel, senator PC: „Dl. Iohannis vrea un guvern. Guvernul sau. Nu al Romaniei, asa cum vrea Constitutia. Neeeehh… Dl. Iohannis face ce a facut si Basescu. Calca pe Constitutie. Pas cu pas. Pentru ca lucrul bine facut este pentru dumnealui doar ceea ce ii place. Ghinion! Al nostru bineinteles…”.

Puiu Haşoti nu putea pierde momentul:

Puiu Hasotti, senator PNL: „Partidul Conservator seamana cu masina comunismului. Isi consuma toata energia la claxon”.

Dupa alte cateva aluzii la personaje de desene animate si atacuri la persoana, motiunea de cenzura a fost respinsa, asa ca Victor Ponta ramane premier, iar alesii se pot gandi linistiti la vacanta parlamentara. In schimb, ramane aceeasi problema pentru romanii din diaspora care au stat la cozi ore intregi pentru a vota la prezidentialele din noiembrie 2014.

Cred că nici afirmaţia lui Ponta în care îi trage una lui Geoană  nu poate trece neobservată.

Cică el nu va vota niciodată cu PNL pentru că nu e prostănac…

Nici nu cred că cineva a crezut vreodată că Ponta e Prostănac…

E doar nesimţit, neruşinat, mincinos, plagiator, hoţ … nici nu se putea să fie altfel. Încă de când îl avea pe Ad. Năstase îndrumător la doctorat şi plagia la greu Ponta s-a dovedit a fi un  individ fără scrupule. Lipsa de scrupule a fost sesizată de Năstase, el însuşi un astfel de individ, a hotărât  ca Ponta să îi fie urmaş.

L-a împins până la vârful partidului, probabil extrem de entuziasmat când a văzut că pentru a-şi asigura ascensiunea nu a pregetat nici când s-a asigurat prin căsătoria cu Daciana Sârbu  de susţinerea influentului ei tată, actualmente unul din cei mai de vază penali din România.

Ar mai  fi multe de spus, sau foarte puţine pentru că ce era de spus, s-a cam spus.

Cred că trebuie remarcată doar lipsa de ţinere minte a lui Ponta … A spus prin primăvară că dacă i se face dosar penal îşi dă demisia … a uitat… Dar a mai uitat ceva el şi supuşii lui din PSD.

Poate îşi mai amintesc de faptul că după ultima suspendare a lui Băsescu s-a spus că acesta trebuie să plece pentru că cinci milioane de oameni au votat DA la refrendum… Foarte puţini votând NU … Cei care nu au votat cică nu contau

Păi, pe aceeaşi logică, acum Guvernul Ponta trebue să plece … 194 de voturi au fost pentru demisia guvernului şi doar de vreo zece ori mai puţine pentruz respingerea moţiunii.

Evidemt, Ponta a uitat, a plecat la Baku să îi raporteze Ţarului putin că a mai scăpat odată…

Aşa era frumos, în fond dacă nu ar fi avut   susţinerea Moscovei probabil nici măcar nu ar fi ajuns premier … dar asta e altă poveste …

P.S. Cititorule, ştiai că toţi actorii care au apărut în piesa  „Moţiunea de cenzură” au fost plătiţi cu bani de la buget?

  1. 13 iunie 2015 la 6:46

    Ponta este fericit. A plecat la Baku. Daca trecea motiunea pleca cu Ghita in Dubai.

    • 13 iunie 2015 la 19:45

      Că s-a dus nu e chiar aşa de rău … rău e că nu rămâne acolo definitiv…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: