PSD celebrează Centenarul Marii Uniri
S-a făcut mare tapaj pe faptul că cei care sunt în prezent la putere în România nu se preocupă de Centenarul Marii Uniri care ar trebui sărbătorit în anul 2018.
Cei de la PSD au tăcut mâlc deoarece doreau să facă poporului o mare surpriză.
În mare secret s-a desfășurat un concurs de proiecte care să celebreze Centenarul Marii Uniri. Un juriu format din personalități extrem de bune cunoscătoare a istoriei și culturii românilor, condus de Maria Grapini, avându-i ca membri pe Liviu Pop, ministrul Învățământului, Ecaterina Andronescu și Codrin Ștefănescu a ales câteva care se vor alătura Monumentului de pe Caraiman deja aprobat.
Proiectele alese sunt:
– Refacerea Chipului Regelui Decebal de pe malul Dunării. În unanimitate membrii juriului au spus că actualul chip al Regelui Decebal nu ne reprezintă deoarece pare chipul unui bărbat neglijent, nebărbierit. Pe același principiu va fi schimbat și chipul lui Mihai Viteazu care apare nebărbierit în toate statuile din țară.

Chipul Regelui Decebal de pe malul Dunării se va reface pentru că cel original prezenta un bărbat nebărbierit
– Refacerea monumentului natural ”Babele” din Bucegi, extrem de degradat de intemperii. La acest monument au existat discuții. Doamna Grapini a spus: ”Niciodată nu am văzut babe fără sutien”. Ceilalți membri ai juriului au fost de acord că nu e în regulă, împreună cu cel care va executa lucrarea s-a ajuns la un compromus, sânii babelor urmând a fi acoperiți cu autocolante cu logoul PSD.
– Chipul monumentului natural ”Sfinxul” din Bucegi va fi refăcut din cauza degradării provocate de intemperii.
– Pentru a lua și străinii la cunoștință despre Centenarul Marii Uniri, România va sponsoriza refacerea chipului Sfinxului din Egipt.
Cred că trebuie precizat că nici un leu nu va fi plătit de la buget, toate cheltuielile fiind susținute din banii PSD-iștilor, fiecare membru al partidului și fiecare susținător va dona 25 – 30% din salariul sau pensia primite până la încheierea lucrărilor, adică până în lina Noiembrie 2018
salutară această mare stupiză, dar n-ar fi mai bine să o lăsăm pentru 2118?
zic și io… 😉
Ei, proiectele se aprobă din timp …