Prima pagină > Abureală - Manipulare, Presă > La Antena 3 curvele media ale Intactului au program special… ţin primul priveghi pentru Intact.

La Antena 3 curvele media ale Intactului au program special… ţin primul priveghi pentru Intact.

Am o mare satisfacţie…

La Antena 3 curvele mediei româneşti au o jalnică  adunare … lacrimi, jale mare, ipocrizie incredibilă …

Sunt acolo tot felul de lepre: Mircea Badea, Oana Stancu, Mihai Gâdea, Adrian Ursu, Alessandra Stoicescu, Dana Grecu, Dan Capatos, (Tatăl curvelor din trupa Antenei 1) etc .. e acolo şi acel bolnav psihic ce plimbă drapelul şi îşi zice stegarul dac …

Când scriu asta la Antena 3 este priveghi …

Cinci bunoiare mediatice aparţinând trustului Intact riscă să rămână fără sediu. Ai senzaţia că azi au auzit prima dată de faptul că trebuie să plece din sedii şi nu că e vorba de recuperarea celor 60 de milioane de euro furate de puşcăriaşul Dan Voiculescu.

Mă uit la comportamentrul jalnic al celor prezenţi… O adunătură de gunoaie care au scuipat ani de zile cu venit şi scârboşenii…

Ar trebui să le dea cineva câte o pastilă de lecitină şi una de cianură…

Cea de lecitină ca să îşi amintească de faptul că atunci cât era Ponta Premier deşi exista o sentinţă de recuperare a prejudiciului, le-a promis că nimeni nu se va atinge de sediile lor cât e el premier … asta ca să nu mai mintă ca nesimţiţii că nu ştiau..

Pastila de cianură ca să nu mai sufere pentru că aceste jeguri mediatice nu îşi vor mai găsi un serviciu în domeniu deoarece nimeni nu va amgaja nişte curve jurnalistice ca:

Mihai Gâdea. Mircea Badea, Dana Grecu, Alessandra Stoivescu, Oana Stancu etc… şi alţi „invitaţi permanenţi” de teapa lui Mugur Ciuvică de exemplu.

E prezent şi acel colbnav psihic ce plimbă drapelul şi îşi zice Stegarul dac …

Gata că mi-e greaţă

P.S. Poate acum media românescă se va curăţa un pic prin dispariţia Intactului care de ani de zile infecteză spaţiul media românesc… Bravo ANAF!

Foto: Captură din  emisiunea live …

Parastas la moartea intactului

Parastas la moartea intactului

 

 1. pop
  16 februarie 2016 la 6:57

  As dori sa fac o propunere pentru Intreg Trustul Antenelor adica Caracatita atat din Capitala cat si din Tara sa faca apel la bunul simt si Generali Varanului se stiu eii care sunt din salarul de mizerie de care beneficaza-sau cocioabele de vacanta de prin Tarile calde din 2-4 sau cate au sa vanda 1-2 sa solitice si slugilor din Capitala si din Prvincie (ala din Ardeal de pilda are 2 vile) sa-i intiga o mana VARANULUI care cu ajutorul Gunoaielor Politice a convins Statul ca sa-i dea SEDIU si de se poate MOCA ca MOGULUL si-a instrainat averea tot cu ajutorul GUNOAIELOR POLITICE .Fac apel si la intreaga MASS MEDIA Romaneasca cei ADEVARATI-PATRIOTI-ROMANI sa refacaTABELUL facut cu ani in urma unde au semnat cateva sute de MEMBRI din MASS MEDIA ROMANESCA desvaluind ce studii si cum le-au dobandit uni dintre ceii din TRUSTUL ANTENELOR.

 2. 16 februarie 2016 la 7:36

  A dat Domnul sa se intample si asta ! Mai bine mai tarziu dacat deloc ! Tonomatele au acum ocazia sa-si cumpere alt sediu cu banii pe care i-au castigat „in mod cinstit” dezinformand, neinformand corect si manipuland prostimea needucata, care isi pierde timpul uitandu-se la Murdaria 3 ! Trezeste-te romane !

  • ciprian
   16 februarie 2016 la 17:55

   Ala cu steagul Romaniei e cel mai tare :)))))

   • 16 februarie 2016 la 20:53

    Niciodată nu am înțeles de ce nu îl țin pe ăla internat.. pentru binele lui

 3. Catalin
  16 februarie 2016 la 10:01

  in sfarsit

 4. Gabi Mitran
  16 februarie 2016 la 10:52

  Ma bucur nespus ca prostia nu doare,…. desi poate ca unii ar merita-o. Ma bucur sa vad oameni curajosi care spun ce au in cap folosind nickame-uri si avand conturi pe site-urile de socializare unde nu au trecute date despre identitatea lor. Cine sunteti voi? De unde ati aparut? Mi-e sila….

  Haoleo mâncaţ-aş da ce limbaj ai de m-am încurcat la maţe de la atâta elocvenţă …
  Poate unii dintre noi nu avem nevoie nici să ne promovăm şi folosim pseudonime, şi nu vrem nici să ne promovăm tarafu’
  Că tot zici că eşti „gabimitranmusic” să înţeleg că cânţi manele englezeşti sau că au o casă de discuri pentru agăţat paraşute?
  Pî.Sî. dacă te deranjează pseudinimul mei încât nu mai ai somn, de ce ai intrat pe blogul acesta? Eşti cumva şi masichist în afară de muzician?

  Că veni vorba, în ştii pe Dabija?

  Admin Blue

 5. 16 februarie 2016 la 10:56

  O sa vina si peste voi tavalugul jigodii basiste!!!!! Asta este demo(no)cratia voastra!!!!! Numai voi aveti dreptate!!!! Cum va arata cineva oglinda si va vedeti cat sunteti de distorsionati nu va place!!!! ONG-isti platiti si tradatori de tara!!!! Jocuri mai murdare decat jegurile de televiziuni infecte LABE1 si mai nou CRIMINALITATEA nu se prea fac in alte parti!!!! Cum pune cineva REFLECTORUL pe voi,, sobolanime infetca, cum va inflamati!!! Voua va place in tenebre!!!! Prostime needucata!!!! Voi vorbiti adunatura de papagali romglezi sfertodocti?????

  • 16 februarie 2016 la 12:56

   Haoloe cum le zici mata neicusorule de parcă ai făcut Hacademia Militară…
   Aia cu tăvălugul sună bine dar e bine să le-o spui miliţienilor…Unii au caşcheta albă şi dacă dai peste ei cuz tăvălugul iasă o şosea cu marcajele…

   Aha ONG-işti plătiţi … mai să cred că vorbeşti de Mugur Ciuciuvică sau de colonell ăla … spionul Ruşilor …. ăla cu faţă de vodcar în revizie … Docaru cred că se numeşte.
   Mă întrebam, ciricliul ăesta îl ai de îl ai de când erai la Hacademia Militară?

   Pî.Sî. Vezi că în poza aia de pe Contul tău de Facebuci ăla nu e Einstein …

 6. 16 februarie 2016 la 11:03

  În această noapte am urmărit parțial înregistrarea emisiunii de la Antena3. Dacă ar fi să o pun sub un motto cred că ar fi: „Dacă un prost e și fudul și arogant, lasă-l în pace. Îşi va arăta adevărata valoare şi se va sinucide în cel mai scurt timp.”
  A fost de fapt o emisiunea care s-a dorit a fi una manipulatorie care să scoată retardaţii cărora le spun telespectatori la produs ca atunci când „se preumblau” în jurul cotroceniului sub comanda lui Badea. Şi atunci vorbeau tot de libertatea de exprimare, păi dacă s-ar pune în vigoare legea lui Dragnea Antena 3 nu mai exista demult. Ei au defăimat încă din prima zi.
  Aseară emisiunea a fost un pic aparte faţă de alte priveghiuri. Cei din emisiunea erau aduşi în grabă, nefardaţi. Poate aţi observat, Mircea Badea de exemplu era vânăt de parcă era mort de trei zile. Asta arată faptul că jigodiile sunt în panică. Au încercat să intre la coarda sensibilă a multora lunând aparent aleatoriu oameni mai mult sau mai puţin celebrii.
  Zic aparene pentru că toţi cei care au vorbit sunt cumva legaţi de unul din canalele Antena .. fie au fost invitaţi pe la emisiunea de dupăamiază a antenei Antenei1, fie au fost subiectul unor amisiuni de aşazisă ajutotare, nişte ăia care primea 100 de euro şi acceptau să fie arătaţşi în fel şi chip. El beţiv, ea curvă, săraul copil nu se poate duce la şcoală co nu are sandale aşa că i se dă o portocală, o eugenie şi o vestă legate cu o fundă frumoasă şi iată ce empatic e intact.
  Traba e că uneori ea sau el apărea în alt context, căsătorit cu altul, altă poveste.
  Au apărut celebrităţi, actori, care au câştigat bani buni de la Intact.
  Au fost şi angajaţii Atenelor. De exemplu Mirela Boureanu era tristă rău pentru că s-a ajuns în situaţia ca ea să nu se poată exprima …
  Dacă la ea exprimare înseamnă ce face în Emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, atunci ea este exceptată de Constituţie.
  De ce ziceam că dacă prostul e arogant şi fudul trebuie lăsat în pace că se va sinucide.

  De fapt, care e motivul acestei evacurări? Pentru că de asta e vorba. Evacuarea se face penbtru că acea clşădire poate fi luată sub sechestru FĂRĂ NICI UN FEL DE ÎNCĂRCARE (contractuală).. adică FĂRĂ CHIRIAŞI.
  Labagii vorbitori de aseară pedalau pe faptul că nu li s-a răspuns la oferta de a deveni chiriaşii statului sau a noilor patroni. Păi dacă ANAF accepta această colaborare contractuală ar fi încălcat legea şi „bulău” scria pe şefi. Claborările de acest tip in partea ANAF după o sentinţă ca aceea care este înseamnă corupţie şi intră sub incidenţa legii.
  ANAF a cerut la ztribunal schimbarea sentinţei pentru a se putea flua sub sechestru cu încărcarea prezentă (având Antena 3 şi 1 drept chiriaşi). Cererea nu a fost acceptată deoarece firma care cotrolează chiriaşul este controlată de familia Voiculescu cea care controleaztă şi clădirea.
  Aceasta era jmecheria juridică ce i-a permis lui Ponta să se facă că plouă. El promiţându-le explicit că atâta timp cât e el premier nu se atinge nimeni de clădire.
  În acel moment ponta devine parte în acţiunea de recuperare, o parte care trebuia să îl facă să fie deja la Beciul Domnesc.

  Aseară s-a întâplat ceva extrem de grav care azi ar trebui să pună lacătul pe Antena3 .. a făcut ceva ce nu se mai încadrează la libertatea de exprimare ci la incitare la dezordini publice.
  S-a cerut să iasă lumea să îi apere … Alessandra Stoicescu şi Dana Grecu Vorbeau de faptul că demersul ANAF este un ACT DE TERORISM.Astea două cumulate trebuiau să determine CNA să se întrunească în şedinţă de urgenţă şi eă ceară oprirea emisiei pentru o lună. Nu mai merge cu termenul de trei ore, o zi sau o săptămână. Antena 3 a mai incitat la dezordine, vezi „Plimbarea” de la Cotroceni sau faptul că Mircea Badea cu tejgheaua lui pe iarbă se lega de trecători jignidu-i şi împingându-i spre reacţie (Că veni vorba, măcar un cap în gură îi putea da atunci motociclistul, nu ar fi însemnat încălcare de pripietate deoarece ceea ce se întâmpla era pe domeniul public, în plus Antena 3 era în neregulă deoarece amplasase acolo tejgeaua lui Badea. La fel cum se cere autorizaţie pentru a pune o tejghea de unde vinzi flori trebuie aurotrizaţie şi pentru o tejghea de unde vorbeşti).

  Legat de aşazisul abuz sau de interzicerea liberei exprimări. Aici este o altă porcărie. Nimeni nu vorbeşlte de suprimare sau de închiderea postului…
  Sunt liberi să se exprime. Dacă doresc se pot duce în par să urle cât doresc.
  Exprimarea prin media se poate face în virtutea unei licenţe care se eliberează cuica care îndeplineşte anumite condiţii între care să aibă un sediu.
  Nu e necesar un sediu în propietate, poate fi şi unul închiriat, cu e în cazul nostru.
  Constituţia vorbeşte de libertatea de exprimare care nu poate fi îngrădită. Pe asta mizau şi anteniştii.
  Construcţia nu putea fi luată sub sechestru pentru că avea încărcarea cu contractul de închiere.
  Pentru asta se procedează la anunţarea chiriaşului că are 30-60-90 de zile ca să se mute.
  Antena 3 a încercat să tragă de timp propunând să devină chiriaşul statului. Statul nu putea lua în propietate clădirea pănă nu se făcea sechestrarea, or aceea nu se putea face pentru că e cu încărcare .. hopaa, iată cercul vicios din care nu se poate ieşi.
  Numai că este fals. Se poate… Antena 3 a fost notificată acum un an şi jumătatee să îşi caute alt sediu. NÂNefăcând nici un gest în acest sens dovedeşte reavoinţă şi instanţa poate declara contractul de închiriere drept nul.
  Şi iată cercul rupt.
  Deşi Antena3 nu recunoaşte primirea atenţionărilor legale în acest moment ocupă ilegal acel spaţiu.
  Faptul că în cinci zile nu pot să îşi ia de acolo ce au este iar o capcană pe care şi-au întins-o singuri. Nu e vorba de cinci zile ci de un an şi jumătate. (De atunci au luat la cunoştiinţă)
  Din punct de vedere legal puteau fi scoşi ieri cu toată şandramaua în drum. Nu era nici o problemă.
  Lăsarea în sediu a tehnicii poate fi interpretat ca o tentativă de blocare a executării unei sentinţe judecătoreşti şi orice judcător poate dicta confiscarea a tot ce e acolo.

  Dacă ANAF are sânge în instalaţie poate notifica oprirea de utilităţi (apă, electricitate) de către firmele care deţin reţele deci, peste cinci zile se poate trage heblul şi gata…

  Cică statul nu le-a asigurat un spaţiu. Nu e obligat să facă asta… Antena 3 este o entitate economică privată.

 7. 16 februarie 2016 la 11:04

  Videoclipul: „Singura solutie, inc-o revolutie”

  http://stiri-ultima-ora.ro/wp-admin/post.php?post=1952&action=edit

  • 16 februarie 2016 la 12:43

   Aşa o fi cum zici, dar din lincul pe care l-ai pus n-am priceput nimic .. oricum, din ce am văzut la tine pe Facebook, cred că sunt de acord cu ce vrei să zici… 🙂 (No offesnse, glumeam şi io) Totuşi, lincul nu duce nicăieri …
   Dacă insişti, poate îţi iasă.

 8. costel ceaus
  16 februarie 2016 la 11:14

  Articol de cacat

  Costeluş tată, nu-ţi mai obosi copitele şi nu-ţi mai uza degeaba tasatura pentu că ştim ce vrei să zici.
  Că eşti fanul lui Mircea Badea … se simte după miros. Ai reuşit să îl depăşeşti. La el cuvântul „căcat” apărea doar de trei ori la două rânduri. La tine văz că mai ai un pic şi ajungi la 50%. Felicitări …
  Pî.Sî. Voi ăştia născuţi în 1967 nu sunteţi ăia cu decretul antiavort? (… atunci când au fost lăsaţi să trăiască toţi retardaţii.)
  Pî.Sî. 2 … dacă n-ai trecut de trimesctrul doi din clasa întîi să îţi spun un secret. Când scrii ceva la final de pune punct.
  PA .. mai hai să mă mai distrez şi io.
  Admin Blue

  • Eudonţiu
   16 februarie 2016 la 20:59

   Mi e atat de scârbă de toți comunistii cretinopaţi care populeaza țara dar in acelasi timp sunt atat de fericit ca sunt plecat departe si am sa fac tot posibilul sa raman departe de tara unde Basescu a fost presedinte 10 ani iar lumea face duș o data pe saptamana. Atitudine Coreea de Nord sa se inchida sa se interzica sa fie la puscarie eventual ptr ca … ptr ca motive.

   Sunt retardati mintali din plin care daca la ora 12 ziua antena 3 anunta ca e zi afara ei sa injure antena 3 si sa zica e ca e noapte.

   Biblia ma face sa fiu ateu. Cei care injura antena 3 ma fac sa le fiu fan.

   • 16 februarie 2016 la 22:55

    Eudonţiu, ia schimbă mata paradigma un pic …
    Se spune că le-au dat 5 zile ca să plece de acolo. Mai au şi lte sedii.
    Dacă te uiţi la înregistrări vezi că p maşinile acelea scrie EXECUTĂRI SILITE
    Executatrea silită se face DUPĂ O PERIOADĂ SUFICIENTĂ în care se puteau muta.
    Intact a fost anunţat cu UN AN ŞI JUMĂTATE în urmă că trebuie să evacueze clădirea pentru executarea sentinţei de sechestru.
    Cei e la Antena 3 spun că ei au propus statului tot felul de soluţii de închiriere.
    Ei bine, pentru a putea închiria cineva ceva trebuie să fie PROPIETAR sau să poată dispune asupra clădirăă.
    Statul puea dispune asupra clădirii DOAR DACĂ SECHESTRUL ERA FĂCUT. Or, acesta nu se putea face deoarece sentinţa spune că se va sechestra clădirea DESCĂRCATĂ DE CONTRACTE. Adică şi de contractele de închiriere.
    Pare un cerc vicios din punct de vedere legal.
    Cum se va putea ieşi din asta? Atitudinea din ultimul am a Intactului de a bloca executarea sentinţei poate fi considerată a fi făcută cu rea voinţă.
    Pe cale cât se poate de legală Intact se poate trezi cu tot ce este în clădirea respectivă confiscat deoarece tehnica instalată acolo constituie o armă folosătă pentru a bloca executarea. Dacă acasă blochezi cu o maşină accesul Executorului acesta poate dispune confiscarea maşinii.
    Atenţie ! În acest moment dacă Antena3 era într-o ţară unde legea e lege în acest moment Antena3 avea licenţa suspendată.
    Aseară de trei ori s-a spus în studio că ANAF a „avut un comportament terorist” şi se îndemna lumea la dezordini.
    Atenţie!!!Repet.. nu ieri a început acţiunea de executare, aceasta se consideră a fi început LA DATA ANUNŢĂRII SENTINŢEI,deci acum un an şi jumătate. Ieri a fost termenul limită de la care se trece de la statutul de executare la acela de executare silită.
    Cât se poate de legal, mascaţii puzteau intra şi evacua clădirea DE PERSOANE. Acesta e motivul pentru care au trebuit legitimate toate persoanele…

    Deci nu se potriveşte deloc exemplul tău cu a spune că e zi la 12 la prânz.
    Anena 3 zice la 12 noaptea că e un soare foarte puternic şi o dor ochii deşi e beznă. Începând de ieri, ce mai multe ori la Antena 3 s-au încălcat condiţiile de licenţiere.
    Ridicxarea licenţei pe motiv că s-au încălcat condiţiile de licenţiere nu înseamnă restrângerea liberei exprimări mai ales că Intacet ar destule sedii unde să îşi poatpă desfăşura activitatea.
    Blocarea executării sentinţei poate aduce acuze de complicitate şi de favorizare infractorului… ceea ce poate însemna arestare imediată…
    Pa…

    P.S.Amice, eu zic să îţi cumperi detergent, spălarea pe care se pare că ţi-a făcut-o Antena 3 a ajuns la tine la nivele patologice dacă nu mai eşti în stre să îţo foloseşti glanda gântidiruii … V-au tâmpit, cu alte cuvinte. Vă meritaţi soarta dacă aşi stat atât de mult cu pupila belită pe ei

    • Eudontiu
     17 februarie 2016 la 0:00

     Am dat scroll un pic sus jos..si da, vad ca ai ordin primit sa dai cu pietre nu gluma. Ce mi as dori este sa primesti totusi o ciunga sau o paine – o cola ceva ptr devotamentul tau de nevertebrata. Sa nu o faci doar ptr ca esti de un puternic retard mintal. Metafora cu ziua este perfecta cand e vorba de antena 3. Vin saracii de ani de zile si demonstreaza atat de clar si evident ca 1+1 fac doi…si guess what…romanasii de pe facebook scriu si repeta 3 cuvine : varanul, comunistii, puie monta. Bine, sincer tara aia merita sa si ia m*** de la politicieni constant si continuu. Majoritatea locuitorilor inghit de pe net ( nu conteaza sursa ) instant si imediat orice ” stire ” . Ca la ultimele alegeri de altfel.

     As avea foarte multe de scris dar ma tem ca ai tai cititori nu sunt in stare sa inteleaga si sa accepte nimic deoarece…vorba aia ” la pranz e noapte ”

     Noroc Iti Doresc .

     • 17 februarie 2016 la 13:33

      Vezi că eu nu mă refeream la cele câteva articole. Pe blog sunt în acest moment 2.809 de articole …dacă te duceai cu scroll le-ai fi terminat de parcurs întrei zile.
      Vezi că blogul are un motor de căutare, undeva în dreapta. Bagi un nume ori un cuvând şi îţi aduce articolele în care există acesta.
      Ca o sugestie, caută de exemplu „Catedrala Umilirii Neamului” aici ar trebui să primeşti vreo trei articole sau … „Victor Ponta” … ori alt nume care vrei …

      Legat de limbaj, dacă vei continua să vorbeşti astfel, nimic di ce ei mai scrie nu va mai apărea …

 9. 16 februarie 2016 la 11:17

  a tunat si i_a adunat!!! cam toate stremtele!!! lipsesc invitatii!!!

 10. nely
  16 februarie 2016 la 13:22

  UNDE NU DA BUNUL DUMNEZEU SA DISPARA ODATA DIN MEDIA ROMANEASCA ACESTE RABCIUGI CARE IMPREUNA CU PARTIDELE DE TARNICHEA SANDRAMA IN FRITE CU OPREA,PONTA SI TOATA SLEATCA DE TRADATORI CARE AU IMBOLNAVIT SI STAU CA SI CAPUSILE SA CONSUME DIN BANUL PUBLIC .

 11. Eudontiu
  17 februarie 2016 la 0:05

  PS : Citesc stiri si chiar le ” cern ” atat de pe Antena 3 cat si de pe B1, Realitatea Net, Stiri Pe Surse, Ziare. com, Evz.ro, RTV etc.

  PS2 : Pun pariu ca esti prea spalat neted pe creier ( despre spalatul pe corp am stabilit deja in primul post ca NU e cazul ) sa accepti ca NU sunt abonat dedicat indobitocit de antena3. Iau lucrurile si le pun in balanta. Dar fiind din gloata nu ma astept sa intelegi.
  Am scris si Antena 3 ?? Huuuooooo……..Huuooooo…..pai stai ca citesc si alte surse…nu conteaza…Huuooo……comunist….varanul….si pot continua.

  • 17 februarie 2016 la 11:55

   Eudontiu, nu ştiu dacă ţi-ai dat seama, dar postările tale sunt reţinute la moderare din cauza unui puiuţ de agresiune şi aversiune pe care o simt în textele tale. Dacă ai renunţa la ea ceea ce scrii ar potea apărea instant, îndată ce postezi fără moderare.
   Dacă te uiţi pe blog vei observa că există extrem de puţine răspunsuri. Asta în contextul în care pe ieri au fost 10.854 de vizionări din care vreo 10% pe acest subiect, iar azi, până la ora 10:30 sunt 1.644 (Aici nu se pun cei care citesc articolul pe pagina home, pagina copertă, iar maximumul de accesări în unitatea de timp sunt între orele 18 şi 22 ). Şi asta în contextul în care am scris articolul, am capturat poza de pe transmisiunea lice şi am postst ca în zece minute, de aceea pare şi dezlânat. De unde interesul acesta ?Habar n-am, poate ai tu vreo idee. (Aştept, poate vom constta că putem vorbi şi fără a încerca să ne jignim reciproc))
   Crede-mă că sunt extrem de uimit de acest val de vizite, media de vizitate a blogului fiind undeva între 500 şi 1500 de vizite pe zi.
   Gata cu statistica. Dacă zici că au tat un scroll cu te exprimi, se pare că nu ai fost prea departe. Ai fi găsit şi articole uronic rele la adresa cam a tuturor celor care reţin atenţia în perioada respectivă. la adresa Alinei Gorghiu am fost chiar rău e multe ori, am fost rău şi cu Elena Udrea când s-a dus să candideze în Moldova după ce a fost şefă pâla PDL Bucureşti, deci ar fi trebuit să stea şi să primescă laudele sau flegmele pe care le merita.
   Am fost rău şi cu Băescu, ultimul aarticol deacest gen e destul de aprope, unul cum nici Antena 3 nu eraîn stare în care m-a enervat pentru că, dupăă ce se jura că nu îl mai desemnează pe Ponta, l-a desemnat de două ori etc.. sunt multe. Am făcut mişto şi de EBa şi de „masculul feroce” Borcea, dar le-am prezentat şi nunţile …
   Dacă vei privi cu atenţie şi fără partipriuri ceea ce am postat eu aci pe blog, vei descoperi ceva. Chiar dacă articolul pare un laudaţio are de exemplu o imagine ataşată ca ilustraţie. Un trucaj în care, dacă e vorba de doamne, de exemplu, vei vedea că există anumite detalii forţate, nişte ţâţe mărite, nişte scfârcuri care nu apar în poza originală, fie un „cameltoe” etc. Este o formă de ironie de pasul doi cum ar zice cineva, o ironie care se adresează celor care au un pic mai multă inteligenţă decât oile lui Becali.
   Am scris de toate. Uneori am fost ironic alteori am fost de-a dreptul agresiv… De ce? Pentru că acesta e un blog personal unde mă exprim exact cum vrea muşchiul meu, unde acord dreptul de a publica doar celor care vreau. Poate ai observat că nu exită publicitate, de aici poţi deduce că nu îmi aduce venituri, folosesc un peudonim, deci nu caut celebritate sau ceva de acest gen..

   Legat de faptul că eşti spălat pe creier… Ai văzut vreodată vreun nebun care să recunoască faptul că e nebun? Hehehe … Nebunul e convins că e sănătos.
   Nu am să fac aici psihanaliza textelor tale.
   Şi nu am să îţi demonstrez eu asta. Dacă vrei o vei putea observa singur, dacă vrei cu adevărat şi încerci să judeci fără clişee.
   Câteva chei cu care îţi din care poţi analiza textele:
   – Faptul că împarţi lumea fix în două ciurde.. ai tăi, cei buni care nu pot greşi indiferent ce ar face şi ceilalţi, nu adversari ci de-a dreptul duşmani, automat băsişti. Nici o seundă nu te-ai gândit probabil că exită şi oameni cărora nu şe pasă de politică, sau care îi cănsideră pe toţi poliicianii nişte adversari, ATENŢIE, nu duşmani (cazul meu).
   – Faptul că dai importanţă unor detalii folosite de cei de la antenă pentru a masca lucruri grave, te citez: „Vin saracii de ani de zile si demonstreaza atat de clar…”, „Majoritatea locuitorilor inghit…”, „romanasii de pe facebook scriu si repeta …” , „… NU sunt abonat dedicat indobitocit de antena3” (Observă sublinierea prin scriere cu majusculă a negaţiei ca şi cu ai vrea să te lămureşti pe tine mai întâi, aşa scriu nebunii cănd spun „Nu sunt nebun” dacă vreiu îţi explic mai pe larg acest mecanism logic destinat creeri unui scut în jurul propiului EU) etc… Şti ce sunt astea? Dacă nu, caută în orice tratat de psihologie.
   Se numesc „cârlge” „tag-uri”. Îţi sunt „implantate” de manipulatorpentru ca apoi, indiferent ce vei vreasă analizeri logic să fie agăţat de astea şi tratat prin nişte filte dextrem de sofisticate care ţi-au fost şi ele implantate puţin câte puţin.
   Să luăm Antena 3, sau oricare alt post, dar la acesta cred că te uiţi mai mult (chestia o regăseai şi la OTV mult mai pregant).
   Dacă vei face un efort şi te vei detaşa astfel încât să poţi vedea ansmbul şi nu detaliile unui tablou, cei observa că pe parcursul zilei, şi la ştiri, şi în talk-shouri, şi la emisiunea lui Badea mişte idei care uneri sunt îmbrăcate EXACT în aceeaşi haină lexicală (acunse sunb aceeaşi frază deşi uneori contextul discuţiei e diferit. Dacă ar fi puse pe texte scrise ar fisubliniate sau boguite.
   Be mult ori le vei observa şi la Meteo, ca nişte remarci cumva pe lângă subiect şi le vei vedeaşi dimineaţa, la Antena 1 în emisiunea lui Răzvan şi Dani.
   Aceste chesti sunt extrem de bine alese. Ele vor fi „tag-urile” pentru perioada următoare care se vor adăuga unora deja „implantate”.
   Când vei primi inromaţia pe care va trebui să nu o analizezi în conformitate cu o logică exhaustivă şi neutrăci să o treci prin filtrele de care am pomenit mai sus.
   De fapt când ţi-au fost plantate aceste „filtre”? Dacă poţi încearcă să îţi aminteşti când ai descoperit că îţi place Antena 3 …. cu aproximaţie.
   Apoi aminteşte-ţi cum din acel moment postul îţi plăcea tot mai mult şi cum, imediat ce apărea cineva acolo devenea simpatic. Ei, atunci aveai deja primele filte „instalate”.
   Un exemplu. fost povestea cu tăierea veniturilor. Ţi s-a spus „Băsescu e de vină” ai înţeles, treiesc rău din cauza lui Băsescu. Prin acest filtru treci tot ce e legat de Băsescu. Un alt filtru, „Lai vpzut pe Gâdea stând de vorbă cu un amărât şi ŢI SE VA SPUNE că la ajutat pe omul ăla deşi tu nu poţi cerifica informaţia, nu poţi afla cum l-a tratat cu dipreţi pe om înainte şi după filmare. Filtrul tău îţi va soune „Gâdea e bun”
   Care e urmarea. Să precupnem că Băsescu şi Gâdea seîmbată muci şi dorm într-un şanţ îmbrăţilaţi.
   Ce vei înţelege dintr-o poză ce-i arată pe amâdoi în posturi IDENTICE?
   Băsecu e rău, e beţiv, un ticălos, Gâdea nu, el e băiat bun, de vină e Băsescu deoarece i-a dat să bea.
   Exagerat şi schematic vei zice…OK, aşa e, doream să îţi arăt de fapt cu e cu filtrele acestea.
   Hai să ţi dau un exemplu real de data aeasta.
   Avem două personaje care făceau vogă la un moment dat. Elena Udrea şi Bogdan Olteanu.
   Mai întăi, Udrea invitată la Corina Drăgotescu. Aceasta îi dă să croşeteze ceva. După câteva zile Bogdan Olteanu este invitat la Antena 2 pe atunci l o mensiune de dupăamiază şi este pus să calce o cămaşă. De subliniat,în viaţa reală probabil ţi se pare foarte normal ca un bărbat să calce o cămaşă şi o femeie să croşeteze.
   Acum o informaţie de backstage care nu ajunge la public.
   Corina Drăgotescu o detestă pe Udrea şi înainte de emisiune a spus către regizoarea de platou, „să vezi ce-i fac lui Nuţi..”.
   Când Udrea se duce la machiaj se poartă între ea şi Drăgotească un dialog şi aceasta îi propune ca butaforie să croşeteze un pic, Udrea aceptă dar numai dacă se va folosi o anumită culoare, era în campanie electorală.
   Legat de Bogdam oltreanu acesta era bâtă la aşa ceva repetă de câteva ori şi îi iasă cât de cât. Ca un detaliu, dacă vei vedea înregistrarea vei observa cât de multe cute a făcut pentru că nu se pricepea.
   Acum interpretarea de la Antena 3 … Udrea e o scroafă care vrea să ne facă să credem că e ca noi, Bodan Olteanu … „Ce băiat buun”

   Exemplul cu pictorialele… Udrea complet îmbrăcată, machiată pentru a semăna cu anumite personajr.
   În aceeaşi prioadă Mazăre face un pictorial în Playboy (Vei găsi dacă vei căuta pe acet blog mai multe detalii şi poze de la ambele. Dacă Udrea era îmbrăacată. mazăre, pregătit pacă să se culce cu prostitoatele careasu doar chiloţi pe ele şi par a vrea să secaţere pe el.
   Reacţia Anteneiu 3, Udrea, o ticăloasă, o nesimţită, cum să apară ea în astfel de pictoriale.
   Ea era completîmrăcată, revista una decentă, de monden. O citez pe Dana Grecu. După ce şi-a vărsat toate umorile ei asupra lui Nuţi, rânjeşte cât de fermecător poate „Mazăre, un pişicher” .. da, un pişicher care se duce la bordel este mult mai repectabil decât o doamnă care umblă cât se poate de decent îmbrăcată.
   Dacă ai interpretat şi tu la fel, înseamnă că treceai totuşi prin acele filtre manipulatorii instalate …

   Asta se înţelege prin „Spălare pe creier” nu are nici o legătură cu circumvoluţiunile.
   Mazăre apare în Playboy, revită plină de nuditate şi nuprea dusă la biserică

   • Eudontiu
    17 februarie 2016 la 15:33

    De abia a rasarit soarele pe aleea mea si la propriu si la figurat. Sper sa mi fac timp sa ti raspund in decursul zilei de astazi mai elaborat.

    Cum sa mi spui tu de limbaj prietene ? Am zis ca NU vad bine. M am uitat la inceputul articolului si nu mi vine sa cred. Cum ar fi o curva de pe centura sa mi explice cum sta treaba cu sexul inainte de casatorie.

    Ia citeste tu ce ai elucubrat in articol si cu ce limbaj si apoi mai vorbim .

    I’ll be back !!!!

    • 18 februarie 2016 la 12:04

     Elucubraţii?
     Măi omule, am senzaţia că nu înţelegi că în această poveste Antena 3 s-a autointrodus exact pentru a se provoca acest scandal.
     Antena 3 mai are cel puţin şapte sedii de unde poate emite bine merci.
     Toată chestia care trebuie mutată seste dulapul acela tehnic de vreo doi metrii şi jumătate, rstul instalaţiilor există şi în alte părţi.
     Nu e vorba de liberttea lui Mircea Badea de mânca rahat zilc. Amintşteţi că a mai ieşit el cu trjgheaoa la păscut pe pajiştea di faţa clădirii (de faăt, în caz că nu ştiai, Badea nici nu emite din acea clădire.
     Toată povestea se reduce la o prevedere din sentinţa de pe 8 august în care se spunea că la executarea sentinţei clădirea să fie lipsită se încărcări contractuale.
     Şi mai e o prevedere legală care spune că o clădire confiscată nu poate fi închiriată.
     Nenexecutând clădirea nu i se iau Varanului banii (60.000.000 euro)
     Acolo e toată povestea…
     Ceea ce au arătat legat de oameni care îi susţin dezinteresat.. prostii, toţi au avut la un moment dat colaborari cu intact …

 12. moshu49
  17 februarie 2016 la 6:05

  ANAFura voastră! care ejaculați, mă, A3 (nu autostrada!)? 😉
  ce de comentarii ai stîrnit… felicitări! 🙂

  • 17 februarie 2016 la 12:12

   Hehehe … da, ce nesimţire domle, ce nesimţire… Cică se doreşe recuperarea unui prjudiciu de 60 de miloane .. ce dracu? Pentru 60 de milioane, atâta scandal? Ce draq mai ie 60 de milioane în ziua de azi? Da, chiar euroi să fie…
   Lupta lor e una epocală, pentru libertatea de exprimare.
   O vedeam pe Mirela Boureanu .. cum drac să îşi mai facă ea nobila meserie de codoaşă tv dacă nu se poate exprima… păi mai poate ea comenta imaginile ce „băieţii” la pisoar? Maoi poate ea interpreta corect nibilul gest al băieţilor care se scarpină la ouă sau cu paraşutele care se masturbează în dormitor ori la duş? Nu…
   Mai poate Capatos să îşovândă curveşle diun emisiune şi să spună „Du-te cu Domnu” către Cruduța sau către AnaMaria Mocanu asistentele lui? Ba … Păi nu ajung săracile să îşi caute clienţi prin cluburi după ce se îmbară ca mutele oro pe cineştie ce fel de centură? Ajung .. De ce? Deoarece Capatos nu ar avea libertate de expriare…
   Ori, Mircea Badea .. păi fără libertate de exprimare mai poate el să mânânce căcat la tejgheaua lui? Ba.. cum e dependent poate intra, „Doamne fereşte”, în sevraj.
   De ce? Pentru că ANAF îşi permite
   să încerce să îi ia Varanului 60 de milioane de euro?
   Ce lume dom’le, ce lume …

 13. PAPA PAUL
  17 februarie 2016 la 7:11

  Pe mine ma intereseaza cat ati incasat pentru acest atac….Dupa mine nu merita mai mult de 500 de euro…Zic bine…?

  • 17 februarie 2016 la 13:22

   Bă Pulică … pardon, Paulică … ar trebui să îţi ceri scuze şi să îţi şerg ce ai scris.
   Adică tu crezi că eu, care ieri am avut 10.854 de vizionări din care cam 90% pe acest subiect mă cobor să scriu, nu un articol întreg ci măcar un titlu atât de inspirat pentru 500 de euroi? Pentru banii ăştia nici măcar nu deschid computerul…
   Ute, ca să ai o imagine clară, în dreapta vezi nişte animaţii. Nu sunt ce par a fi. Sunt un fel de cronometre. De câte ori o furnică intră în gaură îmi pică 12 euro. Dacă eşti atent vei vedea că una e şchioapă. pentru aia nu iau decât 6.99 euro.
   Apoi este ecranul ăla pe care tot curbe „Bun venit la ROMANICA BLUES”. Ei, fiecare tură îmi aduce 19.99 euro. Motanul ăla care fumează şi dă din picior.. fiecare bătaie aduce 1.99 euro. Ce mai, fiecare imagine aduce bani…
   Cel mai bună e animaţia cu Pământul car se tot învârteşte. Aia e de la o firmă de gase de şist… 59.99 euro pe fiecare tură. După cum vezi în interior sunt nişte pete închise… alea sunt zăcămintele pe care le expoatează ei.
   Uită-te îndelung, dar cu ambii ochipentru tine e tot atâta.
   Vezi, acolo este un porc care zboară, cei observa că te piceşte cu atenţie… el numără ochii cu care te uiţi. Dacă te uiţi cu un ochi, sumele se dublează, dacă te uiţi cu ambii se triplează.

   Dacă ai dreptate? Ai, cine draq, mai scrie un articol pentru nişte amărâţi de 500 de euro …

   P.S. (Bă Pulică .. oops Paulică, mă tot încurc, Serios vorbind, aţi fi enervanţi cu aceste presupuneri dacă nu aţi fi atât de ridicoli.
   Ca să şti şi tu, una care apre pe ela tv la Antena3 zicea că ea trăieşte din colaborări cu publicaţii print.
   Trenuie să facă un articol de minim 2500 de caractere în fiecare săptămână. Pentru asta zicea că ia 1.100 de lei noi (11 milioane vechi). Pentru price alt artiocol suplimentar de peste 1500 de de caractere mai „bagă” 4-5 milioane în fiuncţie de articole. Mai ia 150 de euro pentru fiecare emisiune la care se duce (alea unde se spune că este invitată gratis).
   Dacă ştii tu unde se dă nu 500 de euro, 200 pentru un articol de orice fel facem un deal, îţi sau ţie 50 …
   Tu nu vezi mă că me blog nu există nici un pic de publicitate?
   La spam mişună tot felul de oferte. Acum ceva vreme a venit o ofertă de la o firmă germană de automobile. Eu trebuia să postez acolo, îm banda din dreapta un imagine care mergea în buclă cu o maşină a lor sun care scria marca maşini sau să pustez o siglă care se învărtea cam cum se învârteşe acel glob. Nu mai ştiu cât se lua pentru fiecare minut, pe zi venea cam 10 euro. Fiecate clic dat de un vizitator pe o pagină unde se vedea reclama ajungea pe la 0,2 euro (cinci clicuri un euro). Fiecare clic dat pe imaginear fi însemnat un euro deoareceavea un link ce ducea la siteul lor.
   Îţi dai seama că tot ce aveam eu de făcut era să postez reclama apooi să uit de ea. Şi era frumoasă dpv estetic, deci nu deranja. Nu m-a interesat.
   Am primit oferte de a publica în calitate de colaborator pe anumite jurnale online sau pentru ziare printate… nu m-a interesant.
   Udată ştiu că i-am făcut unei doamne ce candida undeva în Apuseni un proiect de afiş şi un fel de broşură. Le-am făcut pentru că era o doamnă frumoasă, brunetă cu nişte ochi albaştrii dumnezeieşti…
   Nu am accepta nici un fel de dicuţie despe un fel de răsplată…
   cineva mi-a promis un compter nou, bunicel, folosit pe perioada alegerilor dacă mă implicam cu astfel de materiale pe perioada campaniei. Din acel moment nu am mai discutat cu el. Să ştii că (dau iar exemplul cu ziua de ieri) Dacă aflii că pe blogul unde ai scris şi ai pus poze au trecut peste zce mii de oameni să vadă dau să citească, e o răsplată … fiecare avem un picuţ de vanitate, nu?)

   P.S.2 Legat de asta cu postacii plătiţi, să ţi spun eu de unde vine povestea.
   Pe vremea când era Tăriceanu premier scrim zilnic pe Realitatea Net Forum (Forumul care acum nu mai există, nu discuţiile din coada articolelor şi care era administrat de Piticu, Cristian Dorombach), a fost o astfel de discuţie.
   Pentru susţinerea campaniei lui Tăriceanu s-a făcut o echipă zisă de comunicare pe lângă PNL. Era coordonată de o bunăciune, Diana Dragomir. Se plătea la numărul de postări (Articole) şi zicea lumea că de la 50 de postări în sus era chiar o chestie intersantă.
   Nu puteai să scrii orice. Ţi se dădeau cuvinte cheie pentru susţinerea lui Tăriceanu şi cuvinte chele pentruînjurat adversarii. Trebuia să le invluzi cumva în ceea ce scriai. Astea erau postări scumpe care urcau pe la 2-10 euro bucata în funcţie de dimensiune. Nu aveai voie să foloseşti aceeaşi postare decât osingură dată pe un site.
   După ce postai trebuia să cipiezi adresa pentru a fi ferificat.
   Mai era un gen de postări în care nu cinta ce scriai îninterior, contând doar titlui. la Realitatea li la lte forumuri de acel tip se vedea doar titlul la un fel de cuprins, textul devenea vizibil doar dacă intreai pe pagina respectivă. Astea nu ştiu cât costau, ştiu că erau ieftine …sub un euro.
   S-a mai încercat o astfel de achipă, dacă nu mă înşel în apropierea Eleneu Udrea dar nu a funcţionat.
   A mers în schimb o echipă făcută de Sebastian Ghiţă.
   Asta a mers destul de bine. Mi-au ajuns la urechi zvonuri cum că ţi se deconta o conexiune la NET şi ţi se dodea cu titlu de împrumut un laptop. Dacă aveai o activitate destul de intensă, te alegeai cu laptopul, nişte rable care după două luni erau gata .. chinezării.
   Erau plătit şi la postări. Dacă erai persoană publică destul de cunoscută şi postai în favoarea lui Ponta, atunci da, se ajungea pe la 500-1000 de euro, dar nu pe articol ci pe săptămână sau pe lună)

   Mai ştiu vreo două astfel de poveşti, ar cu altă ocazie poate 🙂

 14. Stan Constantin
  17 februarie 2016 la 8:18

  Numai Mihai Găsea are salariul lunar 100.000 de euro.Doamne ce salariu e asta ????? .

  • 17 februarie 2016 la 13:24

   Sincer tare mă îndoiesc că ar avea 100.000 euro pe lună … Poate cu toată echipa lui la un loc, sume care nu se refereau doar la emisiuni …

 15. 17 februarie 2016 la 17:51

  Ca tata a unui copil ranit pe 23 Decembrie 1989, ramas handicapat psihic si fizic, ca unul care am stat cu arma in mana, o saptamana, tot la TVR, impreuna cu o grupa de colegi de serviciu pana cand generalul Tudor, aflat in incinta TVR le-a dat drumul la „teroristii” care mi-au ucis cativa colegi, in urma acestui fapt mi-am luat colegii si am parasit TVR-ul, satul de atata manipulare. Nu m-am dus sa-mi iau Certificat de revolutionar deoarece, ca mine, au iesit in strada sute de mii de oameni si nu am dorit sa fiu considerat un nou „ilegalist” ca cei care zeci de ani sau folosit, au profitat si au fost de acord sa primeasca bani pentru merite inventate. Dezavuez pe cei care iau parte actualei clase politice, din oricare parte a ei. O clasa politica care timp de 26 de ani NU a dorit sa se afla adevarul despre cei peste 1000 de morti si peste 4000 de raniti, din Decembrie 1989, despre mortii din 13-15 Iunie 1990 etc, si isi vede NUMAI de interesele sale meschine de putere si inavutire cu orice pret si prin orice mijloace. A ajuns, prin manilpulari ordinare a unor posturi TV, sa instige pe romani unii impotriva altora. Cei care manipuleaza prostimea acum, vor da socoteala generatiilor viitoare si NU vor scapa de rigorile legii, mai devreme sau mai tarziu. Trezeste-te romane ! P.S. – Celor care Nu le plac postarile de aici ii rog sa le posteze pe blogurile Vuvuzelelor de la Murdaria 3, ca asa poate mai capata si ei un banut !. O zi buna tuturor !

  • 18 februarie 2016 la 12:27

   E o poveste tare tristă … şi nu e deloc singulară.
   Un căpinat care a tras în Cluj în Călin Nemeş şi în pictorul Ladoşi (În faţă la Continental) a devenit în scurt timp general… pentru merite deosebite în Revoluţie.
   (Cred că nici măcar nu i-a păsat de flegmele pe care le încasa pe stradă).

   Ştii care e urmarea directă? Acum mor copii pentru că nu avem bani să facem un laborator destul de performant unde să fie detectat virusul.. nu demult au murit zeci de oameni pentru că nu am avut în România bani să facem un spital adevărat pentru arşi un spital destul de septic pentru a nu fi îmbolnăviţi oamenii cu imunitatea la pământ cu e în cazul arşilor.
   Au putut ei să îi trmită pe cei arşi la Colectiv orinude în lume .. degaba… contractaseră deja boli date de bacterii rezistente la antibiotice. Dacă ar fi stat trei săptămâni într-un mediu septic acum, 3 sferturi din morţi trăiau.
   Nu avem bani .. OK .. nu i-a păsat nimănui că un an şi jumătate cele 60 de milioane de euro care trebuie luate de la Voiculescu nu pot fi executate pentru că nişte escroci au amstecat lucrurile.
   Senatul l-a chemat pe Premier să dea explicaţii pentru că se riscă blocarea libertăţii de exprimare. Fals, Antena 3 mai are încă şapte sedii …
   Chiar şi excrocul din Sibiu, cel care a procedat ca Voiculescu atunci când şi-a amânat un proces de incompatibilitate pe care îl pierdeau toţi şi care continuă să încaseze chiria după casa obţinută cu fals în acte publice a considerat că e mai important ca Mircea Badea să poată mânca căcat zilnic decât să se valoriufice clădirea lui Voiculescu.

   Mă gândesc să îmi pun aici pe blog un motto scris mare: „ÎN ROMÂNIA DOAR IMBECILII SE MAI PRESINTĂ LA VOT. PRIN VOTUL LOR, INDIFERENT CU CINE VOTEAZĂ, NU FAC DECÂT SĂ LEGITIMEZE ESCROCII CARE ÎI VOR UMILI ŞI PE CARE ÎI VOR ÎNJURA DEGEABA ÎN URMĂTORII ANI”

  • 18 februarie 2016 la 12:29

   Legat de „Murdaria 3” .. câtă eleganţă …
   Eu numesc Intact-ul, Bordel media, iar anajaţii prostituate ordinare …

 16. costi
  17 februarie 2016 la 19:35

  Esti un nimic, cel care ai scris asa ceva. N-ai pic de minte iar de cultura…no coment !!!

  • 18 februarie 2016 la 12:46

   Aşa o fi măi Cotsi …
   Ştii ceva Savine? Poate că ai dreptate legat de cultură …
   Pur şi simplu nu sunt capabil să consider libertatea lui Mircea Badea de a mânca căcat în fiecare zi mai importantă decât recupăerarea celor 60 demilioane de euro de la megaescrocul Felix şi dreptul de a emite a unui rahat făcut din banii lui Ceauşescu…
   Am chiar incultura de a cere ridicarea licenţei de emisie a ordinăriei media care incită la dezordini publice, precum şi judecarea pentru dezordinile create când cu „plimbarea” din jurul cotrocenilor care l-a făcut pe Bade să iasă cu tejgheua la înjurat motociclişi.
   Şi mai am incultura de a cere judecarea imbecilului pentru calomniile scoase din mnoaptea minţii lui.
   Şi mai am şi incultura de a cere unei instanţe dea o sentinţă prin care Mihai Gâdea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Mugur Ciuvică,Răznan Dumitrescu, dana Grecu, Alessandra Stoicescu etc să trebuiască să şoi facă un control psihiatric prin care să se dovedească dacă au capacitatea intelectuală pentru a-i asuma ceea ce spun.
   Prea sunteţi mulţi retardaţii care îi consideraţi creatori de opinie …

 17. yooo
  26 februarie 2016 la 17:48

  TEXT ŞTERS LA MODERARE DEOARECE MĂ ENERVEAZĂ IMBECILII CARE O ÎNJURĂ PE MAMA, SAU CARE MĂ ÎNJURĂ FOLOSIND EXPRESII PENTRU CARE M-A PEDEPSIt „DOAMNA” LA GRĂDINIŢĂ.
  DACĂ FOLOSESC ÎNJURĂTURI CU IMAGINAŢIE SE SCHIMBĂ TREABA

  Admin Blue

  • 26 februarie 2016 la 19:15

   Bă, Yooo (Cu trei OOO, ID bughybughy (nevalabil) şi IP:5.15.***.*
   1. Să ştii că dacă se întâmplă ca mă-ta să fie curvă nu trebuie să generalizezi şi să crezi că mamele tuturor celorlalţi (implicit a mea) sunt la fel.
   2. Cel care mă plăteşte e curvă şi „ia bani de la basescu si udrea” … să mori tu? Crezi că ăla m-a polătit şi când am zis (dacă vei căuta pe blog vei găsi) şi când am zis că Băsescu trebuie să îşi dea demisia când l-a desemnnat pe Ponta, şi când am zis că faptul că Udrea s-a dus să candideze în Moldova e ca în „O noapte furtunoasă” a lui Caragiale tot el m-a plătit?
   Dacă tot ştii atât de multe, spune nume.
   Eu pot să îţi spun câteva dacă vrei. Pe de o parte e o mărişoară grămadă de postaci plătiţi sun titlu de colaborare cu sume între 50 şi 200 RON contabilizaţi în acte de Antena3 drept onorarii pentru colaborări.
   Îţi msi pot spune de o echipă făcută de cineva care de numea Diana Dragomir, care a înfiinţat-o pe vremea lui Tăriceanu petru susţinerea acestora, echipă care a existat şi pentru susţinerea şui Crin Antonescu.
   Îţi mai pot spune de departamentul înfiinţat de Sebastian Ghiţă, în vremea lui Ponta când postacii erau plătiţi cu bani de la buget… (Chestia e anchetată de DNA din câte ştiu).

   3. Eu insolvent? Hehehe .. doamne cât de cretin poţi fi. Pu pariu pe orice vrei că nici măcar nu poţi defini acest termen.

   4. Să îmi plătesc „darile catre stat asa cum face ANTENA3.”? Bă idiotule, cum futere să îmio plătesc dările ca şi Antena3?
   Crezi că am eu angajaţi care să aibă în acte salariul mini pe econimie ca mjoritatea „vedetelor” Antenei 3? Crezi că am eu invitaţi permanenţi care să spună că fac muncă voluntară dar primesc în realitate sume cuprinse între 200 şi 1500 de euro pe emisiune? Îţi spun eu, n-am …
   Şi nu am angajate jeguri cărora să le „împrumut amical” sume între 5.000 şi 200.000 de euro pe care să le cer înapoi doar dacă ei nu fac ce spun eu, cum face Voiculescu? îţi spun tot eu … n-am.
   Crezi tu că dacă vreu eu sşanfajez statul cu are am negocieri pot organiza un spectacol de pupat în cur, unde o „vedetă” fără bacalaureat la activ dar cu vodcă grămadă de şi la faţă e vânătă, care să stea în genunchi pentru 1000 de euro şi să verse lacrimi de crocodil? Sau că îmi va aduce cu autobuzele parcate nu departe Codrin Ştefănescu mitingişti (plătiţi cu 50 de lei şi rachiu la discreţie) lângă care dacă stai te îneacă duhoarea de băşini şi de sachiu de pufoaică ce aplaudă, huiduie şi strigă „libertate, libertate” la comandă? E drept, nu toţi cei de care zic erau mitici. Unii veneau din Alexandria lui Dragnea exact cu aceleaşi autobuze cu care au fost aduşi la acel miting pentru libertatea de expresie făcut de Badea şi Ciutacu (Vuvuzel şi Lăbărel).

   P.S. Tu nu eşti postac. Un postac nu poate fi plătit dacă se exprimă ca tine.

   Mai vrei? PA şi pu …

 1. 16 februarie 2016 la 11:09

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: