Prima pagină > Justiţie - Lege - Legislație > Povestea lui Rupa Vili, sau drama unui om

Povestea lui Rupa Vili, sau drama unui om

Acest subiect a fost postat de autorul său pe Românica Blues   la comentarii de  la un subiect cu OTV.  https://romanicablues.wordpress.com/2011/04/14/la-otv-sfarsiutul-lumii-in-2012-intre-aburala-si-paranoia/comment-page-1/#comment-3065

Consider că merită ceva mai multă atenţie, poate astfel va fi văzut de cine trebuie.

Poate ar trebui să îl preia şi alţii din cei care citesc, pe blogurile lor.  Mulţumesc.

**********************

CATRE CEI CARE LUPTA IMPOTRIVA ABUZURILOR FACUTE DE INTERLOPII CU LEGITIMATII DE STAT,CARE AU INCALCAT LEGEA CU BUNA STIINTA.
LA CEDO MI S-A DAT DREPTATE,A CONDAMNAT STATUL ROMAN PE ART.3,5,6,8,13,SI 34 DIN CONVENTIA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI.ACUM VREAU CA MAGISTRATII SI POLITISTI SA FIE ARESTATI SI SA PLATEASCA CU AVEREA LOR,SI DEMISI DIN MAGISTRATURA,SA NU MAI PLATEASCA MINISTERUL DE FINANTE PENTRU ABUZURILE CARE LE FAC ACESTI INTERLOPI CU LEGITIMATII DE LA STAT.SA DEVINA IMPARTIALI JUDECATORII.SA RASPUNDA PENAL PENTRU ABUZURILE CARE LE FAC CU BUNA STIINTA.

RUPA VILI, ROMANIA, JUDETUL HUNEDOARA, STRADA PINILOR NR.4 BL.40 ET 1 AP.64 SC D. COD 331159.

EU DE CE NU BENEFICIEZ DE OUG 51/2008,IN DOSARUL NR 535/97/2010,IN DATA DE 18 MAI 2011 ,SI IN DOSARUL NR,2090/1/2010,IN DATA DE 25 MAI 2011, LA JUDECATORIA DEVA,SI TRIBUNAL DEVA,DOSAR NR 2936/1/2011,STRAMUTARE, FOND,IN DATA DE 24 IUNIE 2011 SI DOSAR NR 1795/57/2010 RECURS,IN 15 IUNIE 2011 ,LA ICCJ.AM DEPUS CERERE SI ACTELE NECESARE SA PRIMESC SI EU UN AJUTOR FINANCIAR,PENTRU A PUTEA SA MA DEPLASEZ,SI NU PRIMESC,DE CE VOR SA MA OBLIGE LA FURAT ,CAND LEGEA SPUNE CA AM ACEST DREPT.A FOST DELEGAT UN AVOCAT DIN OFICIU ,ITU OVIDIU DE LA BAROUL DEVA, CARE A SPUS CA NU SE POATE PREZENTA CA ARE PROCES IN ALT JUDET,A FOST ODATA PREZENT ,SI A VAZUT CA TOTUL ESTE O INSCENARE SI NU VREA SA MAI MA ASISTE.

AM NEVOIE DE AJUTOR, SUNT DISPERAT,NU AM O PENSIE DE DETINUT TORTURAT,NU AM O PENSIE DE REVOLUTIONAR,NU AM O PENSIE DE DETINUT POLITIC,NU AM O PENSIE DE BOALA,MI SA INTERZIS SA MUNCESC,AM DEMONSTRAT LA CEDO,AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU IMPUSCAT, CE TREBUIE SA FAC?

JUSTITIARUL DE HUNEDOARA
In urma batailor primite ,de la politisti ,mi-au fost rupt dintii din gura,acum port dinti de fier,in urma lanturilor purtate timp de 81 de zile pe piciare si pe maini si o bara de fier,LEGATA DE LANTURI ,mi sa rupt femurul am fost operat si mi sa pus o tija,mia cazut parul din cap,am probleme cu ficatul si cu stomacul,am suferinte fizice in ziua de azi,credeti ca este normal sa stai nevinovat la puscarie si nici un politist nici un procuror si nici un judecator sa nu fie arestat?

http://vilirupa.wordpress.com/2011/01/09/interviu-socant-depsre-abuzurile-suferite-de-vili-rupa/  .

Incredibil e ca s-a petrecut si ca se petrec asemenea cazuri.Daca ar exista raspundere in magistratura oamenii ar fii mai atenti cand isi folosesc functia abuzand,condamnand oameni nevinovati .Daca legea ai apara atunci legea trebuie schimbata.Trebuie sa fie lege si pentru ei.E un pas important in eradicarea coruptiei .

TEL:  0721758747

În continuare sunt filmuleţele importate de la lincul pomenit în text…

.

.

.

  1. 9 mai 2011 la 20:23

    Să ne ferească Dumnezeu de justiția română!

  2. 9 mai 2011 la 20:45

    Foarte vag am auzit de povestea acestui om. Nu ştiu care e adevărul, dar m-a impresionat neputunţa lui în a demonstra că i se face o nedreptate.

  3. 12 mai 2011 la 8:31

    DEMONSTREZ LA CEDO,CA AI FOST SUPUS TORTURII,CA AI AVUT UN PROCES INCORECT,CA AI FOST PRIVAT DE LIBERTATE,CA POLITISTII AU VIOLAT DOMICILIUL ,NEPREZENTAND NICI UN MANDAT DE ADUCERE,DE ARESTARE DE PERCHEZITIE,ABUZ IN SERVICIUL IN INTERES PERSONAL,CEDO MIA DAT DREPTATE,DAR MIE MI-AU DISTRUS VIATA,SI EI POLITISTII,PROCURORII SI JUDECATORII NU SUNT DEMISI SI NICI NU SUNT ARESTATI,PE MOTIV CA ACUM A TRECUT PREA MULTI ANI SI FAPTELE SAU PRESCRIS,ASTA ESTE LEGE ,PE MINE MAU ARESTAT SI TORTURAT NEVINOVAT,NU POT SA CRED CA CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII NU IA O MASURA IMPOTRIVA ACESTOR ABUZURI FACUTE CU BUNA STIINTA ,DE INTERLOPII CU LEGITIMATII DE LA STAT,SUNT ATATEA CAZURI CASTIGATE LA CEDO DE ROMANI SARACI DAR CURAJOSI,DE CE CREDETI CA STATUL ROMAN PIERDE LA CEDO,PENTRU CA,PROCURORII SI JUDECATORII DIN INSTANTELE DE FOND ,DE APEL,SI DE RECURS SUNT VINOVATI,DAR ACESTIA NU RASPUND,PENTRU CA RASPUNDE MINISTERUL DE FINANTE PENTRU EI,TREBUIE SCHIMBATA LEGEA ,SA DEVINA IMPARTIALI SI SA RASPUNDA PERSONAL PENTRU ERORILE SI ABUZURILE DIN JUSTITIE.SOLICITATI PARLAMENTARILOR SCHIMBAREA LEGILOR DUPA CELE DIN SUEDIA.

    • 12 mai 2011 la 17:25

      Deh, justiţia română. Din câte ştiu doamna M. Macovei avea un proiect pentru eliminarea prescririi, dar cred că se referea dar la crime.

  4. 12 mai 2011 la 8:58

    UN MARE OM CARE A LUPTAT PENTRU DREPTURILE LUI,ESTE MARCEL TUNDREA A STAT NEVINOVAT INCHIS 12 ANI ,SI DUPA CE A FOST ELIBERAT A FOST EXECUTAT ,PENTRU CA OMUL S-IA CERUT DREPTURILE,UN ALT OM ESTE MIHAI IORGA CARE A MURIT IN INCHISOARE DUPA DOAR 4 ZILE DUPA CE A FOST ARESTAT,BATUT DE POLITISTI.NICI UN POLITIST NICI UN PROCUROR SI NICI UN JUDECATOR NU SUNT ARESTATI,DE CE ,PENTRU CA ACESTIA NU RASPUND.ESTE FOARTE GRAV CE SE INTAMPLA,INTR-UN STAT DEMOCRAT CU UN REGIM COMUNIST ESTE GREU SA TE LUPTI CU SECURITATEA.

    VILI RUPA JUSTITIARUL DE HUNEDOARA TEL.0721758747

  5. 12 mai 2011 la 17:29

    Cazul Ţundrea e un caz foarte urât. Ar trebui ca cei din justiţie să şi plătească pentru greşelile majore cel puţin. Dacă un strungar greşeşte o piesă uneori i se impută, dacă un magistrat distruge un om, primeşte spor de dracu ştie ce.
    Trăim în ţara lu’ Peşte …

  6. TAPUS CONSTANTIN
    11 septembrie 2011 la 11:06

    Ma numesc Tapus Constantin din Tg-Jiu si m-am luptat in instantele din romania mai bine de 8 ani pentru a mi se recunoaste calitatea de fost persecutat politic ,, LUPTATOR IN REZISTENTA ANTICOMUNISTA . In tot acest timp fostii ofiteri de securitate care m-au urmarit si anchetat politic in regimul comunist au ramas in stucturile SRI dupa 1990 si au iesit din sistem dupa 2006 cand am reusit dupa numeroase demersuri la CNSAS sa oblig aceasta institutie sa emita decizii definitive care condfirma ca fostii securisti-sereisti mi-au incalcat drepturile si au comis abuzuri in regimul comunist . Atasez si un link care confirma ;

    http://www.adevarul.ro/locale/targu-jiu/Targu-Jiu-_Electricianul_Tapus_a_castigat_singur_procesul_cu_Ministerul_de_Justitie_si_a_devenit_luptator_anticomunist_0_217778476.html

    • 11 septembrie 2011 la 21:19

      Salut Constantin. Bun venit la Românica blues. Am citit acel articol de pe linc. Mi s-a părut destul de interesant, şi l-am adus şi aici pe blog.
      Dacă te vei uita acolo, sper că vei avea o surpriză plăcută. Am mai găsit ceva pe un blog numit Arizona.
      Vezi aici:

      Constantin Ţăpuş – luptător anticomunist …


      De fapt sunt nişte poze pe care cred că le-am mai văzut, dar nu mai ştiu cu ce ocazie.

  7. Ana
    21 septembrie 2011 la 3:28

    Este extrem de trist ceea ce am citit. Nu pot intelege cum o decizie data la CEDO nu se aplica. Asta e ca si cum fiecare poate fece ce vrea fara sa fie pedepsit. Este complet iesit din normal.

  8. 27 septembrie 2011 la 23:57

    Justitiarul de Hunedoara

    ASTAZI AVEM LA GAZETA DE PERETE PE CEI MAI PERICULOSI INFRACTORI AI SOCIETATII

    Acesti magistrati sunt urmatorii INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII DIN HUNEDOARA SI DEVA, DEVENIND INTERLOPI CU LEGITIMATIE DE LA STAT

    1,JUDECATOR BULIGAN MIHAELA
    2.JUDECATOR GHERMAN CALIN
    3.JUDECATOR BOROSESCU MARIA.
    4.JUDECATOR GHILEA RODICA
    5.ZDRENGHEA ELENA
    6.PROCUROR HERBAN DOREL
    7.PROCUROR BACEANU IOVITA
    8.JUDECATOR DANA GHITOAICA -C.ALBA

    Acesti politisti sunt urmatorii INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII DIN HUNEDOARA SI DEVA DEVENIIND INTERLOPI CU LEGITIMATIE DE LA STAT

    8.COLONEL CLONDA VASILE
    9.COLONEL COZMA DORU
    10.COLONEL ROSCA
    11.CAPITAN BUTUNOIU
    12.CAPITAN ENESCU.
    13.CAPITAN CERNAT
    14.AGENT SUR LAURENTIU
    15.KISS DANIEL
    16.ENACHE ADRIAN

    tel.0721758747 vili rupa din hunedoara

  9. 29 septembrie 2011 la 19:18

    Petitia nr.25008
    Data: 29-09

    Domnule Vili Rupa,

    Va multumim pentru mesajele transmise Administratiei Prezidentiale.

    Opiniile si sugestiile dumneavoastra ramân, ca de fiecare data, în atentia noastra.

    Cu stima,

    Consilier de Stat
    Gabriel-Cristian Piscociu

  10. 29 septembrie 2011 la 19:20

    Petitia nr.15679
    Data: 15-06

    Domnule Vili Rupa,

    Am luat cunostinta din petitia adresata Presedintelui României, Domnul Traian Basescu, despre solicitarea dumneavoastra.

    În vederea analizarii problemelor semnalate, petitia dumneavoastra a fost trimisa la Tribunalul Deva.

    Urmeaza ca, în termenul legal, institutia sesizata sa comunice, Administratiei Prezidentiale si dumneavoastra, solutia adoptata.

    Consilier de Stat
    Gabriel-Cristian Piscociu

  11. 29 septembrie 2011 la 19:21

    Petitia nr.17141
    Data: 30-06

    Domnule Vili Rupa,

    Am luat cunostinta din petitia adresata Presedintelui României, Domnul Traian Basescu, despre solicitarea dumneavoastra.

    În vederea analizarii problemelor semnalate, petitia dumneavoastra a fost trimisa la Ministerul Justitiei.

    Urmeaza ca, în termenul legal, institutia sesizata sa comunice, Administratiei Prezidentiale si dumneavoastra, solutia adoptata.

    Consilier de Stat
    Gabriel-Cristian Piscociu

  12. 29 septembrie 2011 la 19:23

    Flag this message
    [Case_ID: 0392916 / 5415452] Tortionarii care mau torturat au scapat nepedepsiti
    Wednesday, July 6, 2011 11:37 AM
    From:
    „Europe Direct”
    Add sender to Contacts
    To:
    rupavili@yahoo.com

    Stimate domnule Rupa,
    Vă mulţumim pentru mesajul dumneavoastră. EUROPE DIRECT este un serviciu de informaţii al Comisiei Europene care furnizează cetăţenilor şi întreprinderilor doar răspunsuri la întrebări pe teme generale legate de Uniunea Europeană.
    Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) nu se numără printre instituţiile Uniunii Europene. CEDO este o instituţie a Consiliului Europei. Prin urmare, vă recomandăm să vă adresaţi direct CEDO cu întrebarea dumneavoastră.
    Puteţi utiliza detaliile de contact de mai jos:
    European Court of Human Rights
    Council of Europe
    67075 Strasbourg-Cedex
    France
    Tel: +33 3 88 41 20 18
    Fax: +33 3 88 41 27 30
    http://www.echr.coe.int/echr/
    Sperăm că veţi obţine informaţiile de care aveţi nevoie și rămânem la dispoziţia dumneavoastră pentru întrebări despre Uniunea Europeană.
    Cu deosebită stimă,
    Centrul de contact EUROPE DIRECT
    http://europa.eu/ – linia ta directă cu UE!
    Clauza de non-răspundere
    De reţinut: Vă atragem atenţia asupra faptului că încercăm să vă răspundem la toate întrebările sau să le dirijăm către sursa corespunzătoare. Totuşi, nu putem emite aprecieri asupra unor aspecte specifice ale politicii Uniunii Europene. Informaţiile furnizate prin intermediul serviciului EUROPE DIRECT nu ne implică din punct de vedere legal.

    –––––––––––––––––
    Date: Tuesday, 05/07/2011 16:30:35
    From: „vili rupa”
    Subject: [Case_ID: 392916 / 5415452] Tortionarii care mau torturat au scapat nepedepsiti
    –––––––––––––––––

    In Romania nu se respecta decizile CEDO, pentru ca se prescriu faptele, nu este corect,vreau sa se schimbe legile,magistratii si politistii trebuie sa raspunda pentru abuzurile care le fac. DOSAR CEDO 58478/2000 solutionat in 16 -12-2008

  13. 29 septembrie 2011 la 19:23

    Dear Mr Rupa,

    Thank you for your e-mail of 3 July 2011 addressed to the President of the European Commission, Mr José Manuel Barroso, who has forwarded it to me since my unit deals with criminal justice related matters.

    I have to inform you that the European Commission has no competence to intervene in the day-to-day administration of the justice systems of individual Member States. In the absence of European legislation in this area, the administration of justice emerges from the exclusive competence of Member States’ authorities, in your case Romania.

    Moreover, the European Commission has no competence to intervene in the running of individual complaints by the European Court of Human Rights, which an independent body of the Council of Europe and not of the European Union.

    If you have any questions about your case, you must therefore write directly to the European Court of Human Rights:

    The Registrar
    European Court of Human Rights
    Council of Europe
    67075 Strasbourg-Cedex
    France

    Yours sincerely,

    Olivier Tell
    Head of Unit

  14. 29 septembrie 2011 la 19:24

    Domnule Rupa Vili,

    Ca răspuns la e-mailul trimis de dumneavoastră, vă informăm cu regret că, din nefericire, Curtea de Justiţie nu este în măsură să dea curs cererii dumneavoastră. Considerăm util să vă furnizăm câteva informaţii referitoare la misiunea şi competenţele Curţii.

    Competenţele Curţii sunt următoarele: Curtea asigură respectarea legii în interpretarea şi aplicarea tratatelor. Curtea nu are competenţa să interpreteze şi să aplice prevederile de drept intern ale statelor membre. De asemenea, ea nu poate fi sesizată cu plângeri referitoare la încălcarea Convenţiei europene a drepturilor omului de către autorităţile statelor semnatare; Curtea nu trebuie confundată cu Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, BP 431R6-67075 Strasbourg Cedex.

    Curtea nu este o instanţă superioară instanţelor naţionale şi nu poate nici să anuleze, nici să modifice hotărârile acestora.

    Persoanele private pot formula acţiuni împotriva unei instituţii a Uniunii Europene numai la Tribunal, iar nu la Curte. Pentru astfel de acţiuni, este obligatorie reprezentarea de către un avocat înscris în baroul unuia dintre statele membre.

    Litigiile cu statele membre sau cu autorităţile acestora, precum şi litigiile dintre persoane private sunt de competenţa exclusivă a instanţelor naţionale, chiar dacă este vorba de chestiuni care au legătură cu dreptul Uniunii Europene. O instanţă a unui stat membru poate totuşi să sesizeze Curtea, cu titlu preliminar, cu întrebări referitoare la dreptul Uniunii Europene. Părţile nu pot sesiza Curtea cu astfel de întrebări.

    Din aceste considerente, Curtea nu va putea da curs cererii dumneavoastră.

    Cu stimă,

    Grefa Curţii de Justiţie

    ––Original Message––
    From: site_curia@ec.europa.eu [mailto:site_curia@ec.europa.eu]
    Sent: Tuesday, August 02, 2011 7:51 PM
    To: Registry ECJ
    Subject: Tortionarii care mau torturat nevinovat au scapat nepedepsiti
    Importance: High

    Acest e-mail a fost trimis prin intermediul siteului Curia

    Adresa indicata de expeditor este rupavili@yahoo.com (ro)

  15. 29 septembrie 2011 la 19:25

    Petitia nr.23774
    Data: 15-09

    Domnule Vili Rupa,

    Am luat cunostinta din petitia adresata Presedintelui României, Domnul Traian Basescu, despre solicitarea dumneavoastra.

    În vederea analizarii problemelor semnalate, petitia dumneavoastra a fost trimisa la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

    Urmeaza ca, în termenul legal, institutia sesizata sa comunice, Administratiei Prezidentiale si dumneavoastra, solutia adoptata.

    Cu stima,

    Consilier de Stat
    Gabriel-Cristian Piscociu

  16. 12 martie 2012 la 0:29

    Am preluat caz si vom incerca sa aflam adevarul.
    Solomon Avasilcai
    presedinte Organizatia Internationala a Drepturilor Omului

  17. 1 decembrie 2013 la 21:31

    Nr. unic (nr. format vechi) : 7707/1/2012
    Data inregistrarii 28.05.2013
    Data ultimei modificari: 28.11.2013
    Sectie: Secţia Penală
    Materie: Penal
    Obiect: traficul de stupefiante (art. 312)
    Stadiu procesual: Apel

    Părţi
    Nume Calitate parte
    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TIMIŞOARA Apelant
    RUPA VILI Intimat inculpat
    ROŞCA IOAN TEODOR Intimat parte vătămată
    CERNAT GEORGEL Intimat parte vătămată

    Şedinţe
    28.11.2013
    Ora estimata: 09:00
    Complet: Penal – A3
    Tip solutie: Nefondat
    Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat apelul procurorului
    Document: Hotarâre 230/2013 28.11.2013

    09.10.2013
    Ora estimata: 09:00
    Complet: Penal – A4
    Tip solutie: Amână cauza
    Solutia pe scurt: pentru emiterea unei adrese către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara
    Document: Încheiere de şedinţă 09.10.2013

    11.09.2013
    Ora estimata: 09:00
    Complet: Penal – A4
    Tip solutie: Amână cauza
    Solutia pe scurt: -pentru citarea inculpatului cu menţiunea de a se prezenta în faţa instanţei în vederea audierii, urmând ca la termenul acordat să se discute probele din decizia de casare.
    Document: Încheiere de şedinţă 11.09.2013

    29.05.2013
    Ora estimata: 09:00
    Complet: Penal – A2
    Tip solutie: Încheiere
    Solutia pe scurt: În baza art. 52 rap. la art. 47 alin. 1 c.p.p. admite cererea de abţinere formulată de judecătorii FLAVIUS IONESCU ŞI VASILICA SANDOVICI. Dispune trimiterea dosarului la repartizare aleatorie. În baza art. 192 alin. 3 c.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. DEFINITIVĂ. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 29 mai 2013.
    Document: Încheiere de şedinţă (secretă) 29.05.2013

  18. 19 mai 2014 la 11:58

    Dupa 16 ani de lupta dusa impotriva interlopilor cu legitimatie de la stat ,am intalnit si judecatori corecti care au decis sa respinga recursul declarat de parchet ,am ramas definitiv achitat dupa solutia data de tribunalul Arad . Acum urmeaza so solicit daune materiale si morale in valoare de 10 milioane de euro ,pentru ca politisti ,procurorii si judecatorii care au incalcat legea in urma cu 16 ani au primit de la stat 5 milioane de euro ,eu pentru ca am spus adevarul in aceasta perioada am primit interdictie la o locuinta sociala ,la un loc de munca ,la dreptul de ami face o familie ,m-am imbolnavit fizic din cauza torturii fizice la care am fost supus , stresului si a nervilor ,pentru aceasta eu am decis sa solicit daune dublu cat au primit interlopii cu legitimatie de la stat in aceasta perioada .

    Am fost rapit , batut , talharit si torturat de politisti ,am fost privat de libertate timp de un an si doua luni de procurori si judecatori ,Nevinovat ,nici un interlopi cu legitimatie de la stat nu este pedepsit .

    Justitiarul de Hunedoara Tel.0721758747

    Număr dosar: 166/1/2014
    Data: 14.01.2014
    Materie juridică: Penal
    Obiect: traficul de stupefiante (art. 312)
    Stadiu procesual: Recurs

    Părţi1. CERNAT GEORGEL Intimat, parte vatamata
    2. PARCHETUL DE PE LÂNGA CURTEA DE APEL TIMISOARA Recurent
    3. ROSCA IOAN TEODOR Intimat, parte vatamata
    4. RUPA VILI Intimat, inculpat

    Termene de judecatăNr. Data Soluţie Detalii
    1. 06.05.2014 Respinge, ca nefondat, recursul declarat de Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Timisoara împotriva deciziei penale nr. 230/A din 28 noiembrie 2013 a Curtii de Apel Timisoara – Sectia Penala privind pe intimatul inculpat Rupa Vili. Cheltuielile judiciare ocazionate cu solutionarea recursului declarat de Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Timisoara, ramân în sarcina statului. Onorariul aparatorului desemnat din oficiu pentru intimatul inculpat Rupa Vili, în suma de 200 lei, se plateste din fondul Ministerului Justitiei. Definitiva. Respins recurs

    La tribunalul Arad am avut alt dosar . Achitat .
    Nr. unic (nr. format vechi) : 2090/1/2010 (6725/2011 )
    Data inregistrarii 12.07.2011
    Data ultimei modificari: 24.01.2013
    Sectie: SECTIA PENALA
    Materie: Penal
    Obiect: traficul de stupefiante (art. 312) LA DOSAR TRIBUNAL HUNEDOARA NR. 1841/1998
    Stadiu procesual: Fond

    Părţi
    Nume Calitate parte
    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARAD Apelant
    RUPA VILI Intimat INCULPAT
    CERNAT GEORGEL Intimat PARTE VĂTĂMATĂ
    ROŞCA IOAN TEODOR Intimat PARTE VĂTĂMATĂ

    Şedinţe
    27.02.2012
    Ora estimata:
    Complet: PP3F
    Tip solutie: Achitare
    Solutia pe scurt: – art. 11 pct. 2 lit. a rap.la art. 10 lit. c Cpp, achită inculpatul Rupa Villi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de substanţe toxice, prev de art. 312 alin. 1 Cp. – art.334 Cpp, schimbă încadrarea juridică a celor două infracţiuni de ultraj prin ameninţare, prev de art. 239 alin. 1 şi alin. 3 Cp, menţionate în rechizitoriu, în două infracţiuni de ameninţare prev de art. 193 alin. 1 Cp. – art. 11 pct. 2 lit. a rap la art. 10 lit. d Cpp, achită inculpatul Rupa Villi pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, prevăzută de art. 193 alin. 1 Cod penal, ca urmare a schimbării încadrării juridice (parte vătămată Cernat Georgel). – art. 11 pct. 2 lit. a raportat la art. 10 lit. d Cpp, achită acelaşi inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, ca urmare a schimbării încadrării juridice (parte vătămată Roşca Ioan Teodor). Constată că părţile vătămate Roşca Ioan Teodor şi Cernat Georgel nu s-au constituit părţi civile în procesul penal. Dispune restituirea cuţitului şi toporului înregistrate în registrul de corpuri delicte la poziţia nr. 43/1998. – art. 192 alin. 3 Cpp, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.
    Document:

    La Curtea de Apel Timisoara .Respins Apel parchet

    Nr. unic (nr. format vechi) : 2090/1/2010
    Data inregistrarii 05.04.2012
    Data ultimei modificari: 24.01.2013
    Sectie: Secţia Penală
    Materie: Penal
    Obiect: traficul de stupefiante (art. 312)
    Stadiu procesual: Apel

    Părţi
    Nume Calitate parte
    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARAD Apelant
    RUPA VILI Intimat INCULPAT
    CERNAT GEORGEL Intimat PARTE VĂTĂMATĂ
    ROŞCA IOAN TEODOR Intimat PARTE VĂTĂMATĂ

    Şedinţe
    02.10.2012
    Ora estimata:
    Complet: Penal – A1
    Tip solutie: Nefondat
    Solutia pe scurt: În baza art. 379 pct. 1 lit. b Cpp, respinge ca nefondat apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad împotriva sentinţei penale nr. 61/27.02.2012 pronunţată de Tribunalul Arad în dosar nr. 2090/1/2010. Menţine sentinţa apelată. În baza art. 192 alşin.3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat în apel rămân în sarcina acestuia. Dispune plata sumei de 200 lei din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Timiş reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu în apel. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare cu procurorul şi inculpatul şi de la comunicare cu părţile vătămate Roşca Ioan Teodor şi Cernat Georgel. Pronunţată în şedinţa publică din data de 02.10.2012.
    Document:

    La ICCJ am avut alt numar de dosar unde a fost admis recursul declarat de parchetulde la Curtea de Apel Timisoara si a fost trimis inapoi la Curtea de apel Timisoara .

    Număr dosar: 7707/1/2012
    Data: 04.12.2012
    Materie juridică: Penal
    Obiect: traficul de stupefiante (art. 312)
    Stadiu procesual: Recurs

    Părţi1. CERNAT GEORGEL Intimat, parte vatamata
    2. PARCHETUL DE PE LÂNGA CURTEA DE APEL TIMISOARA Recurent
    3. ROSCA IOAN TEODOR Intimat, parte vatamata
    4. RUPA VILI Intimat, inculpat

    Termene de judecatăNr. Data Soluţie Detalii
    1. 14.03.2013 Admite recursul declarat de Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Timisoara împotriva deciziei penale nr.181/A din 2 octombrie 2012 pronuntata de Curtea de Apel Timisoara – Sectia penala în dosarul nr. 2090/1/2010, privind pe inculpatul Rupa Vili. Caseaza decizia atacata si trimite spre rejudecare la Curtea de Apel Timisoara. Onorariul aparatorului desemnat din oficiu pentru intimatul inculpat, în suma de 200 lei, se va plati din fondul Ministerului Justitiei. Definitiva. Admis recurs

    La Curtea de apel Timisoara au respins Apelul declarat de parchet .

    Nr. unic (nr. format vechi) : 7707/1/2012
    Data inregistrarii 28.05.2013
    Data ultimei modificari: 12.12.2013
    Sectie: Secţia Penală
    Materie: Penal
    Obiect: traficul de stupefiante (art. 312)
    Stadiu procesual: Apel

    Părţi
    Nume Calitate parte
    PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TIMIŞOARA Apelant
    RUPA VILI Intimat inculpat
    ROŞCA IOAN TEODOR Intimat parte vătămată
    CERNAT GEORGEL Intimat parte vătămată

    Şedinţe
    28.11.2013
    Ora estimata: 09:00
    Complet: Penal – A3
    Tip solutie: Nefondat
    Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat apelul procurorului
    Document: Hotarâre 230/2013 28.11.2013

    La ICCJ a fost dat alt numar de dosar unde a fost respins recursul declarat de parchetul curti de Apel Timisoara si am ramas definitiv Achitat .

    Număr dosar: 166/1/2014
    Data: 14.01.2014
    Materie juridică: Penal
    Obiect: traficul de stupefiante (art. 312)
    Stadiu procesual: Recurs

    Părţi1. CERNAT GEORGEL Intimat, parte vatamata
    2. PARCHETUL DE PE LÂNGA CURTEA DE APEL TIMISOARA Recurent
    3. ROSCA IOAN TEODOR Intimat, parte vatamata
    4. RUPA VILI Intimat, inculpat

    Termene de judecatăNr. Data Soluţie Detalii
    1. 06.05.2014 Respinge, ca nefondat, recursul declarat de Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Timisoara împotriva deciziei penale nr. 230/A din 28 noiembrie 2013 a Curtii de Apel Timisoara – Sectia Penala privind pe intimatul inculpat Rupa Vili. Cheltuielile judiciare ocazionate cu solutionarea recursului declarat de Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Timisoara, ramân în sarcina statului. Onorariul aparatorului desemnat din oficiu pentru intimatul inculpat Rupa Vili, în suma de 200 lei, se plateste din fondul Ministerului Justitiei. Definitiva.

  19. rupavili
    • 5 octombrie 2015 la 20:59

      Interesat Vili … cred că merisă citit … 🙂

  1. 5 noiembrie 2012 la 20:49

Lasă un comentariu