Prima pagină > Presă > Precizări după o noapte cu OTV

Precizări după o noapte cu OTV

În noaptea trecută  încercam să văd cam ce mai e la televizor.

Ajung la OTV și rămin interzis. Pe ecran era o imagine care mi se părea cunoscută.”Să mor – îmi zic – ca Elodia în pivniță la Dan Diaconescu dacă ăsta nu e blogul meu”.

Devin atent. Era pagina cu acest articol: ”Dan Diaconescu și lepădăturile care apar la OTV nu suportă adevărul”

De fapt e un articol unde vorbesc de impertinența cu care limbricii de la OTV se luau de Angela Tocila pentru un articol publicat pe hydepark.ro

Ei bine, la prima vedere am constat că Dan Diaconescu înțelege din cum e cu blogurile  cam cât înțeleg eu din filozofia mătreții din părul pubian al râmelor. Dar nu e de mirare, DD este din Caracal unde s-a răsturnat căruța cu proști, deci ar fi mirabil să fie bănuit de oarece inteligență sau de un IQ mai mare decât al viermilor de budă.

S-a  vorbit  de o recidivă a Angelei Tocila care a scris un nou articol legat de OTV.

Dragă domnu’ Dan,

am înţeles că mi-aţi alocat un pic de spaţiu într-o obişnuită noapte de insomnie patologică la OTV, dumneavoastră împreună cu câteva cazuri de internare sau de studiu pentru psihiatrie, sau de ce nu, antropologie – secţia primate, respectiv Doru Bălan şi viitorul prim ministrul ăla, salvatorul Ucrainei şi ai Klingonienilor.

Departe de a-mi pricinui vreun neajuns moral sau măcar vreun junghi în coaste când aţi hotărât la unison că sunt urâtă şi că nu ştiu să scriu, în afară de faptul că unii dintre alegătorii oligofreni, analfabeţi şi boi grămadă care mi-au trimis răvaşe direct din peşterile unde locuiesc, ţin să vă anunţ că în vreme ce unii plătesc pentru publicitate, coteţul condus cu măiestrie de dumneavoastră – viitorul preşedinte al Planetei Maimuţelor, mi-a făcut reclamă. Gratis. Stau şi mă întreb care e strategia de marketing pe care atâtea minţi luminate din studio au gândit-o în acea seară, de n-au găsit mai profitabilă o reclamă la vreun remediu pentru fisuri anale şi hemoroizi, atât de necesare electoratului PP-DD în loc să pierdeţi bani şi energie comentând articolul meu prost scris.

Aş vrea să vă mai aduc la cunoştinţă că acea chetă pentru tinerii jurnalişti la care nişte vite încălţate cu minţile vraişte au pus botul (scuzaţi-mi rogu-vă, expresia trivială, ştiu că nu sunteţi obişnuit ), şi vă umflă conturile la fel cum fac de ani de zile, pentru că prostia e eternă, nesfârşită şi muuult pe gustul buzunarelor dumneavoastră, este o lovitură magistrală pentru care ţin să vă felicit. Aş fi curioasă doar, câţi dintre muritorii de foame, obidiţii şi oropsiţii şi exploataţii de ciocoi, şi-au rupt de la gură ca să vă asigure dumneavoastră şi ciracilor dumneavoastră, un ban cinstit de câte-o casă în insulele Seychelles, în caz că nu se ştie, domnu’ Dan… miroase a pârnaie, Doamne fereşte, ştiţi, neprevăzutu’… ciocoiul Băsescu… Dar, nu-i prost cine cere, e prost cine dă, nu-i aşa?

Aş mai avea vreo două să vă zic… aşa de sărbători, dar cică nu se face să păcătuiesc… totuşi aş vrea să-i transmiteţi lui Doru Bălan că se scumpeşte vodca, deci măriţi cotizaţia de partid că vin vremuri grele şi poate vă gândiţi şi dumneavoastră să mergeţi la dentist într-o zi să vă puneţi un dinte de diamant, că nu se cade să apăreţi ştirb sau cu haur în gură ca oricare nehalit cu creier neted care vă votează.

Şi uite-aşa, am aruncat eu 20.000 de euroi pe fereastră am rămas fără repartiţie şi-am încălecat pe-o şa şi v-am scris scrisoarea mea.

P.S. V-aş putea ruga să o rugaţi pe doamna Ildiko să ia legătura cu stră-stră-stră bunicu’? Vreau să aflu cum a ajuns el din Mongolia în Bihor şi cu cine s-a luat aici de am ieşit eu aşa de urâtă?
Mulţumesc anticipat şi vă trimit o basculantă de mure cado, de la mine şi prietenii mei.

Acest articol poate fi văzut în original pe blogul Angelei ”Diamonds and rust” accesând acest linc  sau dând clic pe titlul articolului de mai sus.

Dar să revenim la povestea de azinoapte.

Deci, după ce DD a dovedit că habar n-are cum e cu blogurile, făcea o gravă confuzie. Cum că aș fi în nuștiu ce echipă a Angelei, alteori a lui Băsescu.

Dacă știa să umble în blog, se ducea la prima pagină, aici adică, https://romanicablues.wordpress.com/ și apoi mergea în jos, când ajungea jos trecea la pagina anterioară și tot așa. Ar fi observat că pe acest blog există câteva zeci de articole despre el și despre infacția mediatică numită OTV. Sau să bage spre căutare pe blog numele său, ori a infecției mediatice pe care o posedă și ajungea la acele articole.

Referitor tot la noaptea otevistică pe care am petrecut-o amuzându0mă copios deoarece nimic nu e mai haios decât o turmă de tembeli care se cred inteligenți (între noi fie vorba, dacă aduni IQ-urile lor e posibil să ajungi cam la jumătate din IQ-ul Angelei, bruneta mai sus pomenită), pentru a fixa decorul, trebuie să spon cine mai era în studio în afară de fătFrumosul pubelelor, Dan Diaconescu.

Cel mai activ a fost Sorin Ovidiu Bălan.  Ăsta a ținut să precizeze că se bucură de o greșală a mea unde în loc de Bălan scrisesem Bulan, deoarece pe la ei pe la Brăila ”a avea bulan” e ceva de laudă, e similar a fi viteaz. Dacă era așa și îl consideram un viteaz și nu un mâncător de rahat îmi amintean de Ecaterina Teodoroiu, eroina de la Jiu și nu scriam Bulan ci Bulanjiu.

De asemenea am văzut că Bălan zicea că el nu e vodcar. Cine a fost vodcar, vodcar moare. Mai zicea că nu bea vodcă ci pălincă și vin alb.

Cred că cineva ar trebui să îi spună că lichiorul de viorele ( alcoolul sanitar, albastru, care se vinde în sticlă cu etichetă cu cruce roșie), lichior pe care a învățat să îl bea de la mineri atunci când dacă nu-l scotea din birt miliția îl scotea salvarea.

Un detaliu care m-a amuzat teribil. Individul se consideră frumos de pică. O fi și frumos dacă îți plac fețele care seamămă cu dosul unui hipopotam…

Mai era în studio și unsurosul gângav  ”șef al păpădiilor”, Florin Condurățeanu.

Ăsta se tot mira de lipsa de patriotism a Angelei căreia măcar îi spunea politicos, ”doamna Tocilă”, lucru pentru care nu pot să nu-l felicit deoarece Angela chiar este o doamnă. Lipsa asta de patriotism era dată de faptul că Angela vorbea urât despre inteligența poporului român. Profund greșit. Angela nu vorbea de poporul român ci de poporul de retardați oteviști. Aceșta nu sunt poporul român ci o ramură involuată a acestuia, formată din indivizi dastul de imbecili ca să sune pentru a intra în direct la o emisiune care se dă în reluare și să mai și plătească 0,44 de euro pentru a se plânge că nu au bani.

Era acolo și Horia Mocanu, ”geniul” pe care DD îl vrea premierul care să salveze România cu toate că tare mă îndoieasc de capacitățile inteletuale și profesionale ale lui deoarece dacă le avea, OTV nu era în faliment. Adică nu poți salva o televiziune dar ești capabil să salvezi o țară.

Mai erau acolo și doi ”catindați” la primărie, unul Vlad Hogea, care ar dori să candideze la Iașsi și un altul care semăna la gură cu peștera muierii (…nu se scrie cu majuscule în acest caz 😀 ) care era obsedat de un drum cu macadam.

Nu pot să nu o amintesc și pe blonda Mirela Ceanu…

DD s-a rătat uimit că știu cine e blonda creață ca o oaie de-a lui Becali. Păi mie chiar îmi place blonda, știe să vorbească frumos. Promit că dacă îmi deschid un bordel, ea va fi imaginea lui, o voi pune să vândă bilete și o voi folosi doar ca prestatoare de lux. Femeia arată extrem de natural, aproape la fel de natural ca silicoanele din țâțele Biancăi Drăgușanu.

Deși Mirela pare a fi cam uzată, are încă bulane și țâțe mișto…

Mai am doar ceva de amintit, sau mai bine zis de precizat. Cei din studio nu au înțeles de ce Anela vorbea de ”mure” se vede traba că nu se uită la emisiunea li Radu Banciu care în post nu spune că îi dă cuiva muie deoarece așa a cerut Patriarhul…

Conform unui articol din ”Times New Roman”

Patriarhul Daniel recomandă evitarea înjurăturilor cu carne în Postului Crăciunului

P.S. Precizare:

Poza unde Sorin Ovidiu Bălan cântă, este făcută în momentul în care OTV-ul e cuprins de o mare tristețe. De fapt, atunci când emisia OTV a fost oprită, ei sărbătoreau faptul că se pot victimiza în onchii cretinilor care îi susțin. Amintesc că în momentul în care a fost reluată emisiunea era pe fețele celor din studio o tristețe de parcă tocmai au aflat că Dan Diaconescu a devenit impotent și nici măcar Viagra nu își mai face efectul…

Concluzia? CNA nu trebuie să le mai înjumătățească  licența de emisie ci să le-o retragă de tot. Imediat.

Oricum media română e infectă, nu e neccesar să devină și mai pestilențială …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: