Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri > Infecția media OTV (Oligofren TV) continuă să emită… Este oare CNA-ul un agent electoral al lui Dan Diaconescu Dinrect?

Infecția media OTV (Oligofren TV) continuă să emită… Este oare CNA-ul un agent electoral al lui Dan Diaconescu Dinrect?

În urmă cu câteva zile, Consiliul Național al Audovizualului a condamnat postul de televiziune OTV la suspendarea emisiei obișnuite pentru trei ore pentru publicitate electorală în favoarea lui Dan Diaconescu și a partidulețului său . 

Ce a făcut OTV?  Imediat după anunțarea deciziei a început o furibundă emisiune pe care nu am, com s-o denumesc decât electorală.

Se bădea mare monedă pe faptul că Băsescu vrea să oprescă emisia postului, s-a organizat în magazia din tablă pe care OTV o numește studio un adevărat miting.

Fără se se preciza faptul că e o reluare, amisiunea a fost reluată și pe OTV și pe DDTV, Dan Diaconescu a continuat să își prezinte programul electoral, să se întâlnească telefonic în direct cu niște voci care puteau fi oricine, dar erau prezentate doar cu prenumele… am mai văzut și niște întâlniri ale lui DD cu unii despre care se spunea că sunt susținători…

Am văzut și ceva ce semăna a concres, sau măcar a un fel de ședință cu membrii din teritoriu…

Ce nu văd este o reaxie din partea Consilului Național al Audiovizualului…

De ce nu reacționează CNA? De ce lasă doar acea întrerupere de trei ore care deja a fost exploatată în vederea victimizării?

Oare să nu fie C.N.A. ul decât un fel de agent electoral al lui Diaconescu? 

Deja aberațiile lui despre cum va curge laptele și mierea prin rigolele mioriticeau ajuns la un fel de maxim unde orice continuare nu făcea decât să sublinieze penibilul chestiei. 

De coborât de la acel nivel nu se putea coborî fără a arăta că ceea ce se afirmă la OTV e doar formă fără fond… De mers mar departe cu circul ieftin iar nu se putea deoarece toate au o limită…

Ce se mai putea face pentru a se argum,enta cimva în mintea amenilor că ceea ce se afirmase de la o vreme era absolut adevărat, de necontestat, și extrem de deranjant? Să apară o reacție din partea cuiva puternic. Și a apărut.

CNA-ul pus de Băsescu ”închide” (termen folosit de OTV) .. fie și pentru trei ore… deh, gestul contează.

Un imbecil spunea că i se încalcă libertatea de exprimare. 

Dobitocul se făcea că nu observă căp aici nu era vorba de încălcarea principiului liberei exprimări ci de acela al egalității de șanse când vine vorba de alegeri. Nici un potențial candidat nu are la dispoziție o televiziune care să emită aproape nonstop, în afara perioadei de campanie electorală doar publicitate electorală și emisiuni de popularizare și promovare a propriei persoane  și a partidului său, porecujm și emisiuni denigratoare la adresa celorlalți.

Prin faptul că acea suspendare a emisiei a fost exploatată ca un motiv de victimizare și publicitarea electorală a continuat și mai abitir fără ca levreo lepădătură lașă de la CNA să reacționeze nu pot să nu mă întreb:

Este CNA este un agent electoral a lui Dan Diaconescu și a partidului său de penali?

P.S. Este legal să apară cu drapelele României și UE de parcă ar fi șef de stat?

 1. theo- nona
  21 martie 2012 la 14:27

  acest interlop parvenit, este si nebun.este omul lui VOICULESCU

  OTV, face romania de ras,.

  CNA, ar trebuii sä facä adresä la procuraturä,

  pt. instigare la urä si revoltä, la mitocänii si vulgaritätzi.

  • 21 martie 2012 la 22:31

   La Procuratură? Poate da, poate ba.
   CNA are puterea să oprească mizeria. Ce-i drept Constituția interzice închiderea unui organ media. Dar tot Constituția are un punct unde se vorbește de egalitatea cetățenilor români în fața justiției, lucru făcut praf de imunităpțile din justiție și politică.
   Pe același principiu, CNA are la dispoziție pedeapsa supremă pe care o poate aplica: Înjumătățirea licenței. Aceasta am înțeles că se acordă pe 13 ani. Dacă se înjumătățește licența OTV… pa și pu. OTV devine o televiziune fără licență, iar la încercarea prelungirii ei, aceasta nu se întâmplă din cauza antecedentelor.
   Legat de țicneala lui dan Diaconescu, au am spus demult că ar trebui internat: PARANOIA …
   Dan Diaconescu nu trebuie arestat ci internat

 2. Eduard
  21 martie 2012 la 16:58

  Tare mi-e ca impostorul asta snob se va impune.Are o putere de manipulare covarsitoare.Eu unul ma simt ca-n ,,Pestele in apa” , cartea autobiografica a laureatului Premiului Nobel din 2010,Mario Vargas Llosa.El a candidat la alegeri in Peru in 1990.Era favorit insa puterea , vazand ca ,,intelectualul” e peste ei in sondaje au inventat un candidat care n-avea aparent nici o legatura cu ei.Acel candidat a fost alesul claselor dezavantajate din societatea peruana.Se chema Alberto Fujimori.N-a fost izbavirea Peruului ci unul dintre multii dictatori pe care i-a avut aceasta tara andina………Ceva ma face sa cred ca scenariul asta se va produce si-n Romania , si va spun cu toata onestitatea……………o sa iasa Diaconescu(candidatul inventat si naimit de PDL) si-o sa-l regretam si pe Vadim care-n aparent nebunia lui este onest si inteligent.

 3. 21 martie 2012 la 22:37

  Eu nu cred că poate ajunge la mai mult de 15-17%…
  Cred că și el o știe deoarece mesajul lui este tot mai agresiv, caracteristică oamenilor nesiguri pe ei.
  Întrebarea este cum va decurge procesul de șantaj în care e judecat în semilibertate.
  Cred că nu peste mult vom avea o mare surpriză legată de spălarea de bani. Cu aia am impresia că-l termină.

 4. emil
  1 aprilie 2012 la 0:22

  Toti care sunteti impotriva PP-DD, sunteti indobitociti, Inapoiati social,moral si veti avea surpriza vietii voastre cat de curand.Sa va spalati la fund ca vine inspectia, gunoaielor!!!!!!!!!!!

 5. 1 aprilie 2012 la 20:04

  emil :

  Toti care sunteti impotriva PP-DD, sunteti indobitociti, Inapoiati social,moral si veti avea surpriza vietii voastre cat de curand.Sa va spalati la fund ca vine inspectia, gunoaielor!!!!!!!!!!!

  Emile, răspunsul acesta e atât de imbecil încât nu m-am putut abține să nu-l aprob spre publicare.

  Înțeleg că ești mare susținător al partidului Paranoicului Demagog Dan Diaconescu.
  Vreau să pui aici zece motive pentru care ai încredere în Dan Diaconescu (Argumentate rațional, evident nu cu citări copypaste din așazisa lui ofertă).
  Eu știu cam așa:
  DD e un mincinos.
  Ba zicea că e fiu de colonel, ba că atunci când venea la București nu avea nimic în afară de niște teniși sparți în talpă.
  Zice că nu îl lasă Băsescu să plece din țară când el nu e decât un infractor judecat în libertate limitată pentru șantaj și spălare de bani.
  Zice că e mare patriot dar își înregistrează averea prin alte zări pentru a nu plăti taxe statului român pe care vrea să-l conducă…
  Probabil că ți se pare că aberațiile pe care le auzi de la DD sunt expresia unei noi și foarte bune viziuni asupra lumii…nțțț … Știu și de unde și-a luat pricipiile. De la cei care le-au emis cu mulți ani în urmă Karl Marx, Frederich Engels și Socialismul Utopic.
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Karl_Marx
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Engels
  http://en.wikipedia.org/wiki/Utopian_socialism
  Ei sunt părinții spirituali a ceea ce a făcut Lenin … A ciumei comuniste care a fost ceva mai nocivă din anumite puncte de vedere chiar decât fascismul. Măcar fascismul a fost o plagă ce s-a autodevorat rapid.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: