Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > USL prezintă: FILM CU PROȘTI (Deoarece se simte nebăgat în seamă, pentru a apărea la televizor, Ponta adună parlamentari ca Becali pe oi și îi pune să dea rezoluții inutile.)

USL prezintă: FILM CU PROȘTI (Deoarece se simte nebăgat în seamă, pentru a apărea la televizor, Ponta adună parlamentari ca Becali pe oi și îi pune să dea rezoluții inutile.)

  Tot mai des mă întreb dacă la USL mai există cineva sănătos la cap.

  Din câte știam, în această perioadă suntem în campanie electorală, adică o perioadă în care, în mod normal, cei care doresc să mai tragă vânturi dormitând pe bani frumoși în sălile Parlamentului, să se lefăie îl limuzine și  în hoteluri de lux pe banii tembelilor plătitori de taxe și impozite, precum și să se rupă în figuri impresionânduși amantele pe la televiziuni etc, să facă efortul minimal de a prezenta turmei ce programe au, cum vor construi ei lergi canale prin care vor curge laptele și mierea… Nimic…

  Suntem martorii unei continue bălăcăreli din care nu înțelegem că ăilalți sunt răi, iar ei buni…

  Ce i-a mai fătat mintea Premierului Mutzu (de la Mutzunake) ?

  Să se ducă el la Parlament și să le spună el cum ar trebui Băsescu să se comporte și ce mandat ar trebui să îi dea Parlamentul lui Băsescu în vederea acordării unui mandat de negociere la la Consiliul European.

 Trebuie să spun că nu doar eu spun că este pur și simplu o imbecilitate, dar chiar în acest moment, Antena 3 VORBEȘTE DE ALTCEVA… Dacă până și lingăul suprem, Gâdea, de la Antena 3 s-a rușinat să mânănce rahat brodând împreună cu celelalte spurcăciuni obediente până în zona maladivului găsesc că e mai bine să vorbească de AlJazeera  și de ascultarea telefoanelor în țara condusă ca premier de cel ale cărui buci le linge de a făcut febră musculară, înseamnă că USL are o mare problemă cu maimuțoii care o conduc.

Mai pe la prânz, l-am văzut pe Valeriu Zgonea, Preşedintele Camerei Deputaţilor, că şedinţa de plen reunit pentru mesajul premierului a fost convocată pentru marţi, de la ora 13.00, urmând ca după prezentarea poziţiei Guvernului să aibă loc dezbateri cu privire la mandatul de negociere la Consiliul European.

„Fac un apel – zicea Zgonea – la toţi senatorii şi deputaţii care sunt încă în exerciţiul mandatului să vină mâine la ora 12.00 la Camera Deputaţilor şi la ora 13.00 la plenul reunit pentru a-şi exercita dreptul de vot şi a participa la aceste două dezbateri extrem de importante”

Preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că „aceeaşi metodă” a fost folosită în ceea ce priveşte mandatul pentru Consiliul European de către toate Parlamentele naţionale, începând cu cel britanic.

El şi-a exprimat speranţa că marţi Parlamentul va adopta o hotărâre sau o rezoluţie pe această temă, deoarece „fiecare reprezentant al României trebuie să aibă un mandat şi să se obişnuiască că va avea un mandat din partea Parlamentului”.

„Doresc ca mâine toţi parlamentarii României să fie prezenţi, să avem cvorum şi să putem să luăm o decizie după punctul de vedere exprimat de prim-ministrul României pe această temă extrem de sensibilă şi delicată”, a mai susţinut Zgonea.

Păi nu înțeleg de ce Parlamentul și premierul  Mutzunache nu se adună și să îi dea lui Băsescu mandat în care să se spună la ce oră și ce să mănânce, pe care parte a patului să se dea jos din pat, sau la care pantof să se lege mai întâi dimineața…

Toată lumea spune că acest mandat nu are nici o valoare.

Crin Antonescu, celălalt maimuțoi de la conducerea USL și tot mai negatul președinte al PNL, întrebat dacă dacă i se poate impune şefului statului ce să transmită la Bruxelles, prin rezoluţia adoptată de USL, prin care se susţine varintele de buget propune se de Barroso şi Schultz, a srătat că că rezoluţia este o poziţie de principiu a USL pe care Guvernul o pune deja în practică.

Nu putem impune ca USL nimic preşedintelui. E vorba de încercarea de a ne comporta ca într-o ţară democratică în care punctul de vedere al unor forţe politice semnificative contează. Traian Băsescu nu poate fi constrâns, dar în orice democraţie e normal să se ţină cont de poziţia de principiu pe care, de pildă, Parlamentul o adoptă. Dacă vorbim de o dezbatere în Parlament, e foarte important să exprimăm toate punctele de vedere, pentru că opoziţia, PDL, nu a exprimat o poziţie de principiu pe această chestiune„, a spus Antonescu.

De fapt, mesajul lui Antonescu, în poartă un altfel de mesaj.

Noi nu avem nici un motiv să facem această ședință, dar totuși o facem. Oricum nu avem unprogram coerent pe care să îl propunem publicului, așa că facem tot ce putem să atragem atenția și să arătăm că ne pasă. Publicul trebuie să știe că noi vom propune ceva, în așa fel încât peste câtva timp să spunem că Băsescu trebuie suspendat…

Culmea absurdului se atinge însă atunci când premierul plagitor spune că

Povestea că numai el exprimă poziţia României, asta nu. Într-un stat de drept, Guvernul, Parlamentul au propria greutate. Preşedintele deocamdată vorbeşte în numele domniei sale, eu pot vorbi în numele Guvernului, Parlamentul poate adopta o rezoluţie în acest sens. Traian Băsescu nu are un monopol asupra României, numai el vorbeşte, numai el spune. Dacă ţine sau nu cont, e o problema a domniei sale, personală. Partenerii noştri trebuie să ştie care e poziţia Guvernului, a Parlamentului, a principalei forţei de guvernare. Preşedintele poate ţine sau nu cont, e o problemă de responsabilitate politică”

 Am citit această declarație, de trei ori și singurele lucruri pe care îl pricep este că dacă Geoană a purtat supranumele de Prostănacu (singurul Prostănac ce se scrie cu majusculă) atunci Ponta ar trebui să se numească PREOTĂLĂUL 9Cu toate literele majuscule.

Pur și simplu, recunoaște că adunarea curvelor politice în harem ca să îi sculte lui glăsciorul într-un discurs unde va spe ceva ce nu va avea absolut nici o valoare reală…

Să mă ierte Dumnezeu, dar Ponta ori s-a tâmpit, ori s-a născut așa…

În loc să se ducă și să-l combată pe contracandidatul lui, Dan Diaconescu lui îi arde să se dea în spectacol. Sau tocmai acesta să fie motivul? Ca toate televiziunile să îl dea în direct, inclusiv OTV-ul … poate poate va spune vreo imbecilitate pe care Pupindanișrii oteviști le vor zdrubi cu profund elan bolșevic anticioiesc?

Am propus această rezoluţie referitoare la susţinerea pentru toţi reprezentanţii României în structurile europene a poziţiei privind politica de coeziune şi politica agricolă comună (PAC). USL susţine propunerile formulate pentru viitorul mecanism financiar multianual formulate de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Aceste propuneri formulate de Comisia Europeană şi Parlamentul European îndeplinesc obiectivele fundamentale ale României în perioada 2014-2020 referitoare la politica agricolă comună şi la politica de coeziune”.

Ponta a spus că USL, ca formaţiune majoritară de guvernare în acest moment în Parlament şi, foarte posibil, ca viitoare coaliţie de guvernare după 9 decembrie, îi solicită preşedintelui României, Traian Băsescu, şi celorlaţi reprezentanţi – inclusiv lui, ca premier, şi miniştrilor din Cabinetul său – ca în cadrul reuniunilor la care participă să meargă în totalitate pe poziţia exprimată de Comisia Europeană şi de Parlamentul European.

„Toţi reprezentanţii României trebuie să se comporte şi să sprijine ce e în interesul României. Această rezoluţie va constitui pentru Guvern, reprezentanţi ai USL, pentru Parlament, în care USL deţine majoritatea, o poziţie clară, fundamentală, de la care nimeni nu poate să se abată în reprezentarea României”, a afirmat Plagiatorache.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni seară, că Parlamentul nu-i va impune preşedintelui Traian Băsescu un mandat pentru Consiliul European, ci îi va recomanda unul, el întrebându-se dacă preşedintele va ţine cont de acest punct de vedere, care va fi publicat în MO.

Zgonea a susţinut că „nu este vorba de impunerea unui mandat” preşedintelui Traian Băsescu.

„Aceasta este obligaţia noastră, avem o lege cu privire la raporturile dintre Guvern şi Parlament, au fost câteva articole declarate neconstituţionale, dar este obligaţia noastră”, a precizat preşedintele Camerei.

Așa, când te uiți la Zgonea și tace, și vezi că e îmbrăcat frumos, ai zice că e om serios… cum deschide gura, ai senzația că e doar un papagal care vorbește fără a înțelege ce spune.. Parcă era vorba că târfele politice se vor aduna ca să îi transmită lui Băsescu oarec e nu să facă cineștie ce lege… Mă întreb dacă ăsta are habar că acea Constituție pe care o pomenește nu are nici o legătură cu ordinele pe care I le dă lui șeful său politic.

 Întrebat cum va putea Parlamentul să-l determine pe şeful statului să respecte o rezoluţie pe această temă, Zgonea a răspuns: „Eu cred că ar trebui să-l întrebaţi pe preşedintele României dacă domnia sa va putea să nu ia în considerare o hotărâre sau o rezoluţie a Parlamentului în plenul său reunit cu privire la un mandat pe care i-l recomandă domniei sale în momentul în care discutăm într-un Consiliu European extraordinar resursele financiare alocate României în perioada 2014-2020”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai precizat că punctul de vedere al Parlamentului va fi publicat în Monitorul Oficial, astfel încât preşedintele Traian Băsescu îl va putea cunoaşte.

Și se mai întrebau unii de ce USL a ținut morțiș să îți subordoneze direct Monitotul Național… uite d-aia, pentru a avea cum să îi transmită înjurăturile și mizeriile pe care le va făta mintea exsecretarei soferului de raliu…

Una care ia băgat scula cu care își câștigă existența în gură șefului Camerei Deputaților, a întrebat dacă după Consiliul European există posibilitatea de a-l convoca pe Traian Băsescu în Parlament, Zgonea a răspuns: „Din păcate singurul stat din Europa care nu poate să facă acest lucru este România. Dacă domnia sa va dori să vină, eu sunt o gazdă primitoare şi numai domnia sa ştie. Dacă nu va dori să vină şi va păstra pentru domnia sa informaţiile cu privire la deciziile pe care le vom lua, aşa cum a fost în ultimii cinci ani de zile, eu nu am ce să fac decât să iau act, ca şi dumneavoastră”.

Culmea este că acești jurnaliști și jurnalisde sunt plătiți cu sume frumușele ca să țină de microfoanele alea și să pună întrebări tâmpite…

Păi fă jurnalista lu pește, în caz că nu ți-a spun nimeni, România nu este o republică Parlamentară, deci Președintele nu este la cheremul curvelor care prestează în xcel mai ordinar bordel din România: Parlamentul.

Să îi spună dracului  vacii ăleia cineva  că deocamdată, președintele României este moralmente peste Parlament din punct de vedere al nătărăilor care îi plătesc salariul prin faptul că aruncă banii pe abonament ca să vadă televiziunea unde ea prestază. Președintele SINGUR  a adunat cel puțin  atâtea voturi cât a adunat ÎNTREG PARLAMENTUL (deputați și senatori) și a mai și rezistat cu ajutorul poporului la două tenative de lovitură de stat eșuate.

  Birourile Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului au decis, luni seară, convocarea şedinţei de plen reunit, marţi, la ora 13 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema poziţiei României în privinţa bugetului UE 2014-2020, iar deputaţii vor dezbate în plen cazul Trăşculescu la ora 12.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat, că şedinţa de plen reunit pentru mesajul premierului a fost convocată pentru marţi, de la ora 13.00, urmând ca după prezentarea poziţiei Guvernului să aibă loc dezbateri cu privire la mandatul de negociere la Consiliul European.

Și totuși, de ce îl mâncă pe Muțunache în freză să adune  Parlamentul? Oare nu a că ceadă papagalii din Tg Jiu că este oarece sculă imoprtantă în țara asta și nu doar o amărâtă de piață cu sforile aflate în mâinile unor infractori care recurg la tot felul de tertipuri ca să nu ajungă la pușcărie?

Oare cât de cretini trebuie să fie cei din Târgu Jiu care se vor lăsa fraieriți de Ponta și îi vor da votul? Să fie mai cretini decât cei care îi dau votul aliatului lui Ponta, Dan Diaconescu a cărui televiziune îi face o publicitate mascată incredibilă lui Ponta?

Da, am argumente… Între Ponta și  Diaconescu există o înțelegere. De ce? Simplu… doar văzute în această cheie se explică niște lucruri… Voi reveni cu această poveste…

Să nu uit… Eu aș numi APD (Alianța Ponta Diaconescu).. sau să vorbim deja direct de USLP (Uniunea Social Liberal Populistă?)   

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu