Prima pagină > Tabloid > Enigmă enigmatică: Crudu, cu ce bani ţi-ai luat maşina asta?

Enigmă enigmatică: Crudu, cu ce bani ţi-ai luat maşina asta?

Românica este zguduită de o mulțime de enigme, care mai de care mai enigmatice… 

Dacă te uiți pe străzi, vezi o mulțime de oameni care se întreabă non stop: ”Cum a putut?” Nimeni nu mai mănâncă nimeni nu mai doarme, pentru că nimeni nu-și poate răspunde rațional la întrebarea: Cum a reușit Cruduța să își cumpere un Audi A5 cu 27000 de euro? Mai precis de unde a scos 19000 de euro, deoarece 8000 i-a făcut rost vânzându-și BMW-ul Cabrio… (cum l-a cumpărat pe ăla, nu se mai întreabă nimeni…)

Crudu, cu ce bani ţi-ai luat maşina asta?

Autori:  Gabriela Grigoriev, Alina Bucsain 

(oare de ce nu mă mir că sunt femei autorii?)

Daniela conduce de o săptămână o limuzină second hand, care a costat-o 27.000 de euro

 

S-a chinuit şase luni să-şi vândă BMW-ul Cabrio, dar abia acum o săptămână a reuşit să scape de el pentru 8.000 de euro. Daniela Crudu n-a stat însă prea mult timp pieton căci, în ciuda crizei, a făcut rost repede de încă 19.000 de euro şi şi-a luat un superb Audi A5. 

A povestit chiar ea, în direct la TV, cum scoate bani şi din piatră seacă. Mare maestră în arta seducţiei, Daniela Crudu mizează pe zâmbetul ei sexy, dar şi pe dotările fizice.

„Leo m-a sunat şi a încercat să mă agaţe. Eu am intrat în jocul lui şi i-am dat contul meu, în joacă, să vedem ce face. El mi-a virat în cont 5.000 de lei”, a declarat Crudu în ianuarie, la „Acces Direct”, fiind atunci în plin scandal cu Leo de la Strehaia.

Reţeta fiind verificată cu succes pe Leo, se pare că Daniela Crudu a aplicat-o şi în Braşov, acolo unde a fost fotografiată în aprilie, la vila magnatului Ioan Neculaie.

Şi în cel mai recent număr al revistei Star, care a apărut ieri pe piaţă, se vorbeşte despre o prietenie mult prea strânsă între Crudu şi patronul echipei FC Braşov, care se pare că i-ar fi făcut recent Cruduţei un cadou de 4.000 de euro, numai bun pe timp de criză şi mai ales atunci când vrei să-ţi iei maşină bună şi scumpă.

Click! a aflat că noua „bijuterie” pe care o conduce bruneta a fost adusă din Germania şi a costat 27.000 de euro, deşi este second hand. Ţinând cont că pe BMW-ul Cabrio a luat 8.000 de euro, Cruduţa a fost nevoită să mai scoată din buzunar diferenţa deloc neglijabilă de 19.000 de euro.

De altfel, şi ea ni s-a plâns că a avut cheltuieli. „BMW-ul l-am vândut săptămâna trecută unei fete din Călăraşi şi mi-am luat o maşină Audi A5.

E second hand, adusă din Germania, am dat destui bani pe ea, iar înmatricularea mă mai costă vreo 2.000 de euro, cred”, a declarat Daniela pentru Click!

Vinde chiloţi cu preţuri de la 70 la 300 de lei

De zece luni încoace, de când lucrează ca asistentă la „Un show păcătos”, Daniela Crudu nu câştigă fenomenal din salariu, dar notorietatea căpătată o ajută mult să-şi rotunjească veniturile.

Ca asistentă TV, ea primeşte 700 de euro lunar, însă pentru o singură prezentare de modă ia minimum 500 de euro. Lunar, are o medie de 4 defilări, ceea ce înseamnă 2.000 de euro.Bruneta şi-a lansat şi o colecţie de lenjerie intimă foarte sexy: o pereche de chiloţi costă între 70-300 de lei.

Ioan Neculaie, avere de circa 60 de milioane de euro

Ioan Neculaie este unul din cei mai bogaţi români, conform ediţiei 2011 a topului Forbes 500 Miliardari.

Omul de afaceri din Braşov are o avere estimată la 57-60 de milioane euro. Proprietarul clubului de fotbal FC Braşov face afaceri în construcţii, turism, agricultură şi sport.

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/crudu-bani-ti-ai-luat-masina_0_1279072228.html# 

Da, sunt convins că de acom românul va trăi mult mai liniștit și nu va mai umbla bezmetic pe străzi…

Totuși, se întâmplă ca cele două autoare să ajungă să citească ce scriu eu, am oarece nelămuriri, chiloții pe care îi vinde cruduța sunt noi, sau la mâna a doua? Dacă sunt la mâna a doua, au fost spălați sau păstează delicatele arome ale fostei purtătoare?

Mai am și niște alte nelămuriri… 

Văd că textul are două autoare și mă întreb cum au reușit să scrie ambele. Una ținea tastatura iar ala ”tasta” ?  Sau te pomenești că una știe să dicteze și ailaltă să scrie?  Sau te pomenești că una scrie vocalele și cealaltă consoanele… 

Foarte interesant. 

Aș fi curios, dacă respectivelor le-ar veni ideea să scrie o carte de vreo 200 de pagini cam câte autoare ar trebui? Vreo 400 probabil…

Ah, să nu uit, oare fetele astea care au scris cum de nu reușesc și ele să își găsească servici’ ? În caz că le interesează, eu zic să încerce la ADP… țiitoare de furtun… 

Ah, și să nu uit, ultima întrebare:  Cam cât le cere Click! pentru a le lăsa să îi ocupe  spațiul cu astfel de … articole?

”Se pare că…” e cam ciudat să folosești o astfel de expresie, nu te poate  acuza nimeni de nimic … Oare dacă spun că se pare că fetele care pică la BAC ajung să scrie în Click!, mă va acuza cineva de ceva?

Mesaj pentru Gabriela Grigoriev și Alina Bucsain (cele două autoare): Fă, vedeți că vă pâng crătițile …

Categorii:Tabloid Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: